2777
2789
عنوان

دو قلو باردار شدن اختیاریه؟میشه؟با ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 64 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دیگه دو تا جنین می ذارن اگه دو تاش بگیره می شه دوقلو.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

خونریزی شکم پاره خودت اشو لاش بچه بایدی شیر بدی این گشنس اون گشنس   سینتم ک نوک نداشته باشع گو ...

خدارحمتشون کنه 😞😞😞 چقد سخته ادم دست تنهاباشه 😞 ....من بچه بارداری دوممه نوک سینه دارم ....از همپن اولم بیشتر شیرخشک میدم چون شیرم ب دوتا نمیرسه ....

تاخدا هست پادشاهی کن 😊❤️ 
خدارحمتشون کنه 😞😞😞 چقد سخته ادم دست تنهاباشه 😞 ....من بچه بارداری دوممه نوک سینه دارم ....از همپ ...

ممنون بارداری میشه ی فاتحه براش بخونی خدا رفتگانتون بیامرزه ـ نه عزیزم ب فکر شیرخشک نباش بچه دوتاس شیرشم ب اندازه دوتا میشه نگران نباش ـ تو فامیل ما سه تا دوقلو هست همشون شیرمادر خوردن ـ بیمارستان یاد میدن چجوری همزمان ب دوتاش شیر بدی

ممنون بارداری میشه ی فاتحه براش بخونی خدا رفتگانتون بیامرزه ـ نه عزیزم ب فکر شیرخشک نباش بچه دوتاس ش ...

حتما عزیزم ...عه باورم نمیشه برسه ب جفتشون ...اخه من دخترمم سیرنشد باشیرم ...شیرم ابکیه غلیظ نیس 

تاخدا هست پادشاهی کن 😊❤️ 
حتما عزیزم ...عه باورم نمیشه برسه ب جفتشون ...اخه من دخترمم سیرنشد باشیرم ...شیرم ابکیه غلیظ نیس&nbs ...

انشاالله اینسری میرسه ـ من نوک سینه داشتم بخدا میدادم خیلی سخته شیر درست کردن ـ تو خونه نصف شب با چش بسته شیر درست کنی آب جوش خنک کنی  ـ بیرون میری مهمونی خیابون شیر یکم بمونه شیشه باید بریزی دور همش شیشه بشوری اینام ک دوتا  ـ 

اره اونش سخته 😕😕

حالا اینا ب کنار شیرخشک پیدا نمیشه ـ واقعا خیلی گرون شده ب دونفر شیر بخری پوشک سرسام آوره  ـ عوضش ب خودت برش همچی بخور شیر بده  ـ اولا دلستر زیاد بخور شیرو خیلی زیاد میکنه من شیرم زیاد بود لباسم همش خیس بود سینهام خیلییی بزرگ بدون نوک صاف  

[QUOTE=338222780]هزینه هاش ک هیچچچچ 😕😕😕 اره عزیزم متولد ۷۷ ☺️[/QUOTمن یکی میگف اره پوشک اره شیرخشک میخری میخاستم کلشو بکنم ـ ولی واقعیته ک آدم بعدا متوجه میشه ـ من ی دوست دارم خیلی پولدارن ولی شیر خودشو میده ـ شیر خشک اسمش اینه مادر خودشو راحتکرده ولی اینجوری نیست آدم شیر خودشو بده خیلی راحتره ـ شیر تو سینه خراب نمیشع فاسد نمیشه ـ همیشم همراهه