2777
2789
عنوان

دو قلو باردار شدن اختیاریه؟میشه؟با ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 64 پست
خداحفظشون کنه تند تند اسفند دود کن تونستی هروز صدقه بده حتی کمم شد بده ـ از بیرون همه میگن وای دوقلو ...

اره عزیزم همه بقول شما ذوق میکنن از سختیاشم میگی باورنمیکنن 😐 ....اره منم دوتا اهن میخورم یه دونه دس یدونه کلسیم یه دونه امگا ...

شما گن بستین بعداز سزارین؟ 

تاخدا هست پادشاهی کن 😊❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اول بارداری دستمه ...اصلاااااا نمیتونم بدون اینترنت زندگی کنم هررر دقیقه تو گوگلم 😁

من،گوشیمو خاموش کردم دکمه ای برداشتم هرکی میومد خونمون با گوشیش میزیم نت ببینم الان چ اندازن بچهام ـ 

من،گوشیمو خاموش کردم دکمه ای برداشتم هرکی میومد خونمون با گوشیش میزیم نت ببینم الان چ اندازن بچهام ـ ...

عزیزم 🥹🥹🥹خیلی طاقت داشتی شما 😁 

شما بعداز بارداری از گن استفاده کردین ک شکم جمع شه ...ازالان تو مخمه این شکم گنده نمونه 😔

تاخدا هست پادشاهی کن 😊❤️ 
اره عزیزم همه بقول شما ذوق میکنن از سختیاشم میگی باورنمیکنن 😐 ....اره منم دوتا اهن میخورم یه دونه د ...

اره همش میگن نه خیلیم خوبه ـ گن چون موندم پیش بچها توشیشه بودنی هی بستم باز کردم تو بیمارستان خونم اومدم درگیر شیر دهی و اینا بعدشم ک زردی داشتن دسگاه اینا اوردیم همش پشت هم نبستم متاسفانه والان دومتر شکم دارم ـ سرچ کن چیا نباید بخوری بچه زردی نگیره رعایت کن خیلی سخته ـ باوزن کم دنیا میان زردیم داشته باشن سخته بچهای من هرکدوم دوکیلو

عزیزم 🥹🥹🥹خیلی طاقت داشتی شما 😁  شما بعداز بارداری از گن استفاده کردین ک شکم جمع شه ...ازال ...

من بودمو تیوی ـ همش باتریش تموم میشد  ـ عزیزم هرچقدم گن ببندی باید با شکم قبل باردای خدافظی کنی الکی نیستا دوقلوعه

من بودمو تیوی ـ همش باتریش تموم میشد  ـ عزیزم هرچقدم گن ببندی باید با شکم قبل باردای خدافظی کنی ...

اره میدونم دیگه مثل قبل نمیشه ولی سعیموبکنم رژیم بگیرم شاید یکم کم بشه 🥲 بعداز ده روز بخیه رو بکشم باید ببندی دیگه قبلش نمیشه نه؟ 

من شنیدم کلا هرکاری کنی دوقلوهاچون زودتر دنیا میان زردی میگیرن 

تاخدا هست پادشاهی کن 😊❤️ 
اره میدونم دیگه مثل قبل نمیشه ولی سعیموبکنم رژیم بگیرم شاید یکم کم بشه 🥲 بعداز ده روز بخیه رو بکشم ...

من بخیه داشتمم گفتن باید ببندی تو بیمارستان از روز اول بستم ـ اینستا بچهای فرشته تازه دنیا اومدن دیدی چقد کوچیکن  

من بخیه داشتمم گفتن باید ببندی تو بیمارستان از روز اول بستم ـ اینستا بچهای فرشته تازه دنیا اومدن دید ...

دردنمیگیره یاعفونت نکنه زیر گن ...😳 

اره دیدم شماهم فالوداری  اونو😁 از کجا فهمیده بچهها افت قند دارن؟ گف هم زردی هم افت قند

تاخدا هست پادشاهی کن 😊❤️ 
من بخیه داشتمم گفتن باید ببندی تو بیمارستان از روز اول بستم ـ اینستا بچهای فرشته تازه دنیا اومدن دید ...

از کدوم گنا بستی؟ من ازاینا ک قزن داره و کش میاد روش میخوام بگیرم یک و دویست 😕😕 خیلی گرونه ولی میگم اگه قشنگ ادموجمع کنه ارزش داره 🥲

تاخدا هست پادشاهی کن 😊❤️ 
اره میدونم دیگه مثل قبل نمیشه ولی سعیموبکنم رژیم بگیرم شاید یکم کم بشه 🥲 بعداز ده روز بخیه رو بکشم ...

خونریزی شکم پاره خودت اشو لاش بچه بایدی شیر بدی این گشنس اون گشنس  سینتم ک نوک نداشته باشع گوز بالا گوز مینشستم با دسگاع شیر میدوشیدم واسع ی وعده میشد هر دوساعت باید شیر میدادیم تا وعده بعدی من جلو دسگاه بودم بخدا از پادر اومدم ـ بعد ک اومدیم خونه دسگاه دستی خریدم سینمو نتونسن بگیرن میدوشیدم وسطا کم میوردم شیر خشک میدادم همش آز زردی میدادیم زردی رفته بالا حالا بیا  چ روزایی گذروندیم میگفتم دیگه اینجا آخر دنیاس بندخدا مادرم پا ب پام اومد خدارحمتش کنه