2777
2789
عنوان

دو قلو باردار شدن اختیاریه؟میشه؟با ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 64 پست
خداحفظشون کنه تند تند اسفند دود کن تونستی هروز صدقه بده حتی کمم شد بده ـ از بیرون همه میگن وای دوقلو ...

اره عزیزم همه بقول شما ذوق میکنن از سختیاشم میگی باورنمیکنن 😐 ....اره منم دوتا اهن میخورم یه دونه دس یدونه کلسیم یه دونه امگا ...

شما گن بستین بعداز سزارین؟ 

تاخدا هست پادشاهی کن 😊❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اول بارداری دستمه ...اصلاااااا نمیتونم بدون اینترنت زندگی کنم هررر دقیقه تو گوگلم 😁

من،گوشیمو خاموش کردم دکمه ای برداشتم هرکی میومد خونمون با گوشیش میزیم نت ببینم الان چ اندازن بچهام ـ 

من،گوشیمو خاموش کردم دکمه ای برداشتم هرکی میومد خونمون با گوشیش میزیم نت ببینم الان چ اندازن بچهام ـ ...

عزیزم 🥹🥹🥹خیلی طاقت داشتی شما 😁 

شما بعداز بارداری از گن استفاده کردین ک شکم جمع شه ...ازالان تو مخمه این شکم گنده نمونه 😔

تاخدا هست پادشاهی کن 😊❤️ 
اره عزیزم همه بقول شما ذوق میکنن از سختیاشم میگی باورنمیکنن 😐 ....اره منم دوتا اهن میخورم یه دونه د ...

اره همش میگن نه خیلیم خوبه ـ گن چون موندم پیش بچها توشیشه بودنی هی بستم باز کردم تو بیمارستان خونم اومدم درگیر شیر دهی و اینا بعدشم ک زردی داشتن دسگاه اینا اوردیم همش پشت هم نبستم متاسفانه والان دومتر شکم دارم ـ سرچ کن چیا نباید بخوری بچه زردی نگیره رعایت کن خیلی سخته ـ باوزن کم دنیا میان زردیم داشته باشن سخته بچهای من هرکدوم دوکیلو

عزیزم 🥹🥹🥹خیلی طاقت داشتی شما 😁  شما بعداز بارداری از گن استفاده کردین ک شکم جمع شه ...ازال ...

من بودمو تیوی ـ همش باتریش تموم میشد  ـ عزیزم هرچقدم گن ببندی باید با شکم قبل باردای خدافظی کنی الکی نیستا دوقلوعه

من بودمو تیوی ـ همش باتریش تموم میشد  ـ عزیزم هرچقدم گن ببندی باید با شکم قبل باردای خدافظی کنی ...

اره میدونم دیگه مثل قبل نمیشه ولی سعیموبکنم رژیم بگیرم شاید یکم کم بشه 🥲 بعداز ده روز بخیه رو بکشم باید ببندی دیگه قبلش نمیشه نه؟ 

من شنیدم کلا هرکاری کنی دوقلوهاچون زودتر دنیا میان زردی میگیرن 

تاخدا هست پادشاهی کن 😊❤️ 
اره میدونم دیگه مثل قبل نمیشه ولی سعیموبکنم رژیم بگیرم شاید یکم کم بشه 🥲 بعداز ده روز بخیه رو بکشم ...

من بخیه داشتمم گفتن باید ببندی تو بیمارستان از روز اول بستم ـ اینستا بچهای فرشته تازه دنیا اومدن دیدی چقد کوچیکن  

من بخیه داشتمم گفتن باید ببندی تو بیمارستان از روز اول بستم ـ اینستا بچهای فرشته تازه دنیا اومدن دید ...

دردنمیگیره یاعفونت نکنه زیر گن ...😳 

اره دیدم شماهم فالوداری  اونو😁 از کجا فهمیده بچهها افت قند دارن؟ گف هم زردی هم افت قند

تاخدا هست پادشاهی کن 😊❤️ 
من بخیه داشتمم گفتن باید ببندی تو بیمارستان از روز اول بستم ـ اینستا بچهای فرشته تازه دنیا اومدن دید ...

از کدوم گنا بستی؟ من ازاینا ک قزن داره و کش میاد روش میخوام بگیرم یک و دویست 😕😕 خیلی گرونه ولی میگم اگه قشنگ ادموجمع کنه ارزش داره 🥲

تاخدا هست پادشاهی کن 😊❤️ 
اره میدونم دیگه مثل قبل نمیشه ولی سعیموبکنم رژیم بگیرم شاید یکم کم بشه 🥲 بعداز ده روز بخیه رو بکشم ...

خونریزی شکم پاره خودت اشو لاش بچه بایدی شیر بدی این گشنس اون گشنس  سینتم ک نوک نداشته باشع گوز بالا گوز مینشستم با دسگاع شیر میدوشیدم واسع ی وعده میشد هر دوساعت باید شیر میدادیم تا وعده بعدی من جلو دسگاه بودم بخدا از پادر اومدم ـ بعد ک اومدیم خونه دسگاه دستی خریدم سینمو نتونسن بگیرن میدوشیدم وسطا کم میوردم شیر خشک میدادم همش آز زردی میدادیم زردی رفته بالا حالا بیا  چ روزایی گذروندیم میگفتم دیگه اینجا آخر دنیاس بندخدا مادرم پا ب پام اومد خدارحمتش کنه