2777
2789
میشه به منم بگی امیرحسین برمیگرده؟ حسش بهم چیه؟

روح زخم خورده ای داره حس کردم ..یه علاقه ته دلش هس ولی اسیب زیادی دیده یه نوع بیتفاوتیم ممکنه ازش حس بشه.. برگشتو مطمئن نیستم واقعا

لحظه ای آرامش رو بامن تجربه کن🦋▫️کمک به حال خوب شما ،باعث افتخار من هست🌝ساحرشب هستم انرژی بخش درمانگر روح، خواهان عدالت و آرامش 🪔حس6 فقط یک سوال آخرین تاپیکم، جایی تگ نکنید پاسخ نمیدم▫️درخواست دوستی رد میشه ،قضاوت های بی‌جا بخشیده نمیشه ، احترام از خط قرمز من هست پس درست صحبت کنید❗ مشاور تخصصی پوست،مو و زیبایی، و نماینده فروش محصولات آرایشی و بهداشتی زیرنظر بزرگترین شرکت برتر درایران🍀💚کمکی از من ساختست درخدمتم. •° 
سلام عزیزم ❤ شمام که پیامتو تو اون تاپیکه پاک کرده بودی  یه امیدی ته دلت میبینم یه نوع روشنایی ...

سلام گلم 😍💖 اره یه چیزای محوی داره یادم میاد 😂 خوب خوب دیگه چی حس میکنی خیلی دوست دارم هرچی راجبم حس میکنی بگی قبلا هم پرسیدم ولی حس میکنم حستون واقعیه به خاطر همین دوست دارم به چیزی بدونم 🙈😂 از ایندم شغلم یا ازدواجم یا اون اقا هرچی دوس داشتی بگو 🙈💖😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بین این دوسال اشنایی و ازدواج درصد بالایی داره و زمان مناسبیه ازدواجتم اشناییه به احتمال زیاد معرفی ...

تو شهر خودم عروس میشم ؟راستی نظرت در مورده کنکور ارشدم اینکه از کدوم شهر قبولم؟

ماشاءالله از کجابخونم😂😂❤ الهی که همیشه خوشحال باشی سایت به یه حال خوب کنی مثل تو واقعا نیاز داشته ...

از هرجا دوست داری😁❤️

دوستت دارم دوست خوبم❤️

بیشتر از این مزاحمت نمیشم …

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R

سلام گلم 😍💖 اره یه چیزای محوی داره یادم میاد 😂 خوب خوب دیگه چی حس میکنی خیلی دوست دارم هرچی راجبم ...

😂😁شماهم ازونایین که انرژی مثبتت حال خوب کنه 

حس میکنم کنجکاوی بالایی داری نسبت به خیلی چیزا خصوصا به دونستن و یادگیری چیزایی جدید ، پی گرفتن علایقت انرژیت رو چندبرابر میکنه ، معمولا خلاقی  ممکنه کمی زود ناراحت بشی یا ناامیدی ولی اون روشنایی که ته دلته مثل یه حس داره بهت میگه که درست میشه برای همین دودلی گاها اذیتت میکنه تاحدیم کمکت میکنه از پس مشکلاتت بربیای 

اره یادمه پرسیدی پاک کردی میخواستم اونروز پاسخ بدم ولی دیگه پیاتو ندیدم

احساسی و اهل هیجانم هستی اینو خوب میتونم بگم 

لحظه ای آرامش رو بامن تجربه کن🦋▫️کمک به حال خوب شما ،باعث افتخار من هست🌝ساحرشب هستم انرژی بخش درمانگر روح، خواهان عدالت و آرامش 🪔حس6 فقط یک سوال آخرین تاپیکم، جایی تگ نکنید پاسخ نمیدم▫️درخواست دوستی رد میشه ،قضاوت های بی‌جا بخشیده نمیشه ، احترام از خط قرمز من هست پس درست صحبت کنید❗ مشاور تخصصی پوست،مو و زیبایی، و نماینده فروش محصولات آرایشی و بهداشتی زیرنظر بزرگترین شرکت برتر درایران🍀💚کمکی از من ساختست درخدمتم. •° 
از هرجا دوست داری😁❤️ دوستت دارم دوست خوبم❤️ بیشتر از این مزاحمت نمیشم …

ازهرطرف بخونم قشنگه و پر از انرژی مثبت

همچنینن قشنگمم❤🌺

نه عزیزم چه مزاحمتی .اتفاقا خیلیم خوشحال شدم همصحبت شدم

تو شهر خودم عروس میشم ؟راستی نظرت در مورده کنکور ارشدم اینکه از کدوم شهر قبولم؟

بله ، یا هر خودتونه یا یه شهر نزدیک بهش ، هرچی هس دور نیست اصلا

.سوالات مثل این که پاسخ دقیق میخوان سخته برام ، اینو مطمئنم یه شهر خوب و خوش ابو هواس دانشگاهشم خوبه ، و قبولی داری بله

ممنونم

خواهش میکنم 

😂😁شماهم ازونایین که انرژی مثبتت حال خوب کنه  حس میکنم کنجکاوی بالایی داری نسبت به خیلی چیزا ...

قربون شما 😂💖 اره میدونین چون قبلا پرسیدم بودم گفتم شاید نخواین جواب بدین یا فوشم بدین 😂دیگه پیامو پاک کردم همین الانم عذاب وجدان میگیرم که میپرسم میگم الان میگه ولم کن گمشوو باباااا😂😂

اره درسته 

حالا چون من کنجکاوم میشه یکمم راجب اینده بگین ازدواجم و حس اون اقا 🙈💖

ازهرطرف بخونم قشنگه و پر از انرژی مثبت همچنینن قشنگمم❤🌺 نه عزیزم چه مزاحمتی .اتفاقا خیلیم خوشحال ...

دختر منو اکلیل بارون کردیاااا شرمنده ات شدم🥺😍

فدای مهربونیت بشم❤️

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R

قربون شما 😂💖 اره میدونین چون قبلا پرسیدم بودم گفتم شاید نخواین جواب بدین یا فوشم بدین 😂دیگه پیامو ...

سلامت باشی عزیزم❤😘  من بالاترم گفتم راستش همیشه پاسخ میدم مگر اینکه زیاد شه بهم فشار بیاد وگرنه مشکلی ندارم ، نه عزیزم این حرفیه ❤❤

ایندت روشنه خبرای خوبم تو راهه ، اراده ت بالاس برای انجامش موفق میشی

ازون اقا چیزی حس نکردم

2810