2777
2789
کی گفته ؟  دوستت شانس آورده دوست خودم پیرا پزشکی با ۲۰۰۰ نیاورده خودمم مهندسی بیولوژی قبول شدم ...

ببخشید رسما داری چرت و پرت میگی ۲ هزار پرستاری دانشگاه تهران قبول میشد پارسال 

پزشکی دولتی منطقه ۳ هم میاورد 

لازم نیست کسی بگه همچی مشخصه باور نداری برو تو سایت گزینه دو کانون کارنامه های واقعی رو ببین 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
نمیدونم چرا انقدر عصبی هستی و جوش اوردی نه درس های ریاضی سخته اسون نیست ولی رقابت توش خیلی کمتر از ...

شما میگی ۲۰۰۰۰ هزار هم قبول میشه ببین ۵۰۰۰۰۰ هم پس قبول میشه رشته مهمه و دانشگاه 

تجربی باید چن سال پشت کنکور بمونی حالا شما قبول شدی با ۲۰۰۰۰ یعنی هر رتبه شد یا تونستی بگیر و برو ریاضی شما کجا هستی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید رسما داری چرت و پرت میگی ۲ هزار پرستاری دانشگاه تهران قبول میشد پارسال  پزشکی دولتی منط ...

میگم دوست خودم پارسال با ۲۰۰۰ منطقه آزاد نتونستم پیرا پزشکی شیراز کلان شهر رو بگیره منطقه ۳ که سهمیه منطقه محرومه منطقه ۱ آزاد بدون سهمیه بود چی میگی 

شما نتیجه گزینه ۲ قبول داری فقط؟ یعنی ممکن نیست و من دارم از خودم در میارم ؟

میگم دوست خودم پارسال با ۲۰۰۰ منطقه آزاد نتونستم پیرا پزشکی شیراز کلان شهر رو بگیره منطقه ۳ که سهمیه ...

اره قطعا رتبش بهت دروغ گفته

با ۲ هزار پزشکی قبول میشد 

دوست های خودم قبول شدن 

نمیگم کارنامه ازمون گزینه دو میگم ب و تو سایتش کارنامه های واقعی بچه هارو ببین برای کنکور

پارسال ۵ هزار پرستاری دانشگاه ایران هم قبول شده

اگه خیلی فکر میکنی دارم دروغ میگم برات کارنامه بفرستم 

میگم دوست خودم پارسال با ۲۰۰۰ منطقه آزاد نتونستم پیرا پزشکی شیراز کلان شهر رو بگیره منطقه ۳ که سهمیه ...

اگه حرف منو قبول نداری یه تاپیک بزن بپرس

بگو ۲ هزار تجربی چی قبول میشه بهت میگن

اره قطعا رتبش بهت دروغ گفته با ۲ هزار پزشکی قبول میشد  دوست های خودم قبول شدن  نمیگم کا ...

میگما سالی ک قبول شدم با ۹۰۰ معماری پزشکی کامپیوتر هم بود ولی فقط ۱۰ نفر یا فوقش ۲۰ نفر میخواس من مهندسی بیولوژی دولتی آوردم دارم راجب نوع رشته مهندسی دانشگاهش و سال ورودت حرف میزنم ۸۰۰۰ داریم مهندسی آورده ولی نه دولتی نه شهر خودش پس رتبه ات مهمه تعداد کمتر هست رقابت شدید تر پس ۴ رقمی دولتی شهر خودت نمیاری مهندسی میاری ولی نه شهر خودت یا دانشگاه خوب شهر های دیگه حالا شما نظرت محترم ولی قرار نیس برای بقیه هم با رتبه ای نزدیک شما این اتفاق بیفته

استارتر جان سال ورودت تاثیر داره قطعا قبول میشی با چهار رقمی شهر خودت ممکنه من نمی‌دونم دوستان چرا ناراحت میشن پنج رقمی هم میگن قبول شده ولی بعید می‌دونم که شهر خود آدم یا دانشگاه دولتی شهر خودت بیاری مثلا شیراز یا تهران اونایی ک دولتی شهر خودشون می‌خوان باید زیر ۱۰۰۰ باشم ولی مثلا من شیراز بودم برا شهر خودم زیر ۱۰۰۰ باید می‌بودم وگرنه اولا  دولتی شهر خودم نمی‌آوردم و دوما شهر های دیگه مثل لامرد یاسوج اینا قطع میاوردم و تو هم میاوردی

میگما سالی ک قبول شدم با ۹۰۰ معماری پزشکی کامپیوتر هم بود ولی فقط ۱۰ نفر یا فوقش ۲۰ نفر میخواس من مه ...

عزیزم میگم دولتی بابل اورده دانشگاه نوشیروانی😐

اتفاقی هم نبوده هر دانگشاه یه رتبه ای میخواد اکثر همکلاسیاش رتبه هاشون همون ۷هزار تا ۱۰ هزار بوده

ازاد که هیچی بدون کنکورم ثبت نام میکنن با سوابق

الان صندلی های رشته ریاضی تو مدرسه خالیه اکثر مدارس دارن رشته ریاضی جمع میکنن انقدر داوطلب کم شده همه حجوم اوردن تجربی

کی گفته درسایِ تجربی حفظیه ؟!!🦦 تجربیم هم فیزیک داره هم شیمی هم ریاضی اینا محاسباتی نیست ؟

بله عزیزم منم میدونم ولی من بین این دو رشته گفتم که تجربی چون زیست داره حفظیاتش نسبت به رشته ریاضی بیشتره

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.
عزیزم میگم دولتی بابل اورده دانشگاه نوشیروانی😐 اتفاقی هم نبوده هر دانگشاه یه رتبه ای میخواد اکثر ه ...

شما میگی با ۵ رقمی میاری ولی من میگم میتونی نیاری با چهار رقمی هم شهر خودت ممکنه بیاری ولی احتمالش کمه بابل قبول شده اگه مال خود بابل باشی باید زیر ۱۰۰۰ باشی چون دولتی میخوای شهر خودت ولی اگه شهر های دیگ میخوای ۵۰۰۰ میشه ۱۰۰۰۰۰ هم میشه مهم اینکه چه دانشگاهی و کجا قبول میشی 

اره قطعا رتبش بهت دروغ گفته با ۲ هزار پزشکی قبول میشد  دوست های خودم قبول شدن  نمیگم کا ...

اولش ک متاسفم برات که ادب نداری چرت و پرت نمیگم سال ورودی ما ۹۹ بود و اینطوری بود محدودیت تعداد بود ۱۰ تا معماری ۱۰ تا صنایع ۱۰ تا پزشکی دروغ هم نمیگه دوستم نظر مخالف تون چیزی ک اتفاق افتاده شده چرت و پرت؟ 

کاربرا بیاین ببین چطور حرف میزنن با من

اول میگن دروغ میگی بعد میگن چرا پرت میگی 

کارنامه گزینه ۲ هم شده ملاک

حاجی تا سه سال پیش هم دانشگاه خوب نمی‌آوردی رتبه ۸۰۰۰ آنقدر ریاضی الکی شده ک میگن تجربی نخواستی برو ...

واا

تو کلاس ما رتبه ۱۶۰۰۰ هم بود

ریاضی الکی نشده چون سخته هیچکس نمیره و صندلی های دانشگاه خالیه

واسه همین میگن

ولی اینطوری هم نیست 

بلد نباشی بری بدجور گیر میکنی از همون پایه دهم

واا تو کلاس ما رتبه ۱۶۰۰۰ هم بود ریاضی الکی نشده چون سخته هیچکس نمیره و صندلی های دانشگاه خالیه و ...

عزیز تو چرا به خودت میگیری تو ندیدی دلیلی نیس نباشه من خودم رتبه ام زیر ۱۰۰۰ بود شهر خودم رشته معماری و کامپیوتر میخواستم نشد بجاش بیولوژی و حسابداری رو آوردم راجب شما که حرف نزدم راجب سال ۹۸ ک ورودی دانشگاه ها برا مهندسی ها ظرفیتش کم بود میگم