2777
2789
نکته عزیزم آینده ریاضی تو ایرانمون میدونی چطوره اگر قصد مهاجرت داری و این درساروهم دوست داری آینده ک ...

عزیزم چرا اگه هیچ وقت قصد مهاجرت نداره بره تجربی؟

مهاجرت فقط برای پزشک ها سخته برای دارو و پرستاری و فیزیو خیلیم عالیه

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چرا اگه هیچ وقت قصد مهاجرت نداره بره تجربی؟ مهاجرت فقط برای پزشک ها سخته برای دارو و پرستاری ...

نمیگم هیچ وقت نگاه ریاضی خوب مهاجرت خوبه اگر شرایط خانوادشو داره و... بعضیا واقعا ندارن ولی علاقه شدید دارن به ریاضی و مهندسی و... میرن تو ریاضی و در دانشگاه موفق ترین دانشجو میشن همه چی به خود طرف بستگی داره

ولی تجربی خوب مهاجرت برا بعضی رشته ها سخته مثلا پزشکیش ولی پرستاریش کانادا خیلی خوبه میگم بستگی به خود زندگیش داره ولی اگر واقعا هم دوست داره ریاضیو هم شرایطشو داره بره ریاضی بنظرم موفق میشه

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎خواهرم نمیفهممت چرا نمیتونی انتقاد پذیر باشی/:
و باید رتبه ۳ رقمی باشه  چهار رقمی تجربی شاید داروسازی یا پیراپزشکی شهر های دیگ بیاری ولی ریاضی ...

عزیزم درسته ۳ رقمی دانشگاه های تاپ میرن 

ولی حتی رتبه ۳۰۰۰ هم پارسال داروسازی ازاد قبول شد

و با رتبه ۷ هزار الان میشه پزشکی تعهدی خوند

نه من هشت هزار شده بودم هوافضا قبول شدم

بابا ول کنین کجا قبول شدی ۸۰۰۰ اصلا نمیتونی رشته خوب قبول شی 

من زیر ۱۰۰۰ بودم مهندسی ها رو آوردم ولی اصلا ۳۰۰۰ به بالا ریاضی بدرد نمیخوره

نمیگم هیچ وقت نگاه ریاضی خوب مهاجرت خوبه اگر شرایط خانوادشو داره و... بعضیا واقعا ندارن ولی علاقه شد ...

گلم مهاجرت رو فقط برای پزشک ها سخت میگیرن

رشته های تجربی هم فقط پزشکی نیست 

کلی گفتم ربطی به مهاجرت نداشت 

گلم مهاجرت رو فقط برای پزشک ها سخت میگیرن رشته های تجربی هم فقط پزشکی نیست  کلی گفتم ربطی به ...

خوب اره ولی شاید دوستمون رشته مورد علاقش پزشکی باشه

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎خواهرم نمیفهممت چرا نمیتونی انتقاد پذیر باشی/:
عزیزم درسته ۳ رقمی دانشگاه های تاپ میرن  ولی حتی رتبه ۳۰۰۰ هم پارسال داروسازی ازاد قبول ش ...

داری میگی آزاد 

من میگم دولتی شهر های خوب سقفش ۲۰۰۰ هست ولی ریاضی دانشگاه خوب میخوای سه رقمی فقط 

نمیگم علی آباد کتول شیراز تهران تبریز ارومیه اصفهان اینا میگم آنقدر رتبه های بالا و بد آوردن رفتن دانشگاه دیگ میگن ریاضی راحته هیچی هم نشد میریم یه رشته ای

حاجی میگم هوافضا قبول شدم🤐 البته پنج سال پیش کنکور دادم

حاجی تا سه سال پیش هم دانشگاه خوب نمی‌آوردی رتبه ۸۰۰۰ آنقدر ریاضی الکی شده ک میگن تجربی نخواستی برو ریاضی شما را نمیگما

داری میگی آزاد  من میگم دولتی شهر های خوب سقفش ۲۰۰۰ هست ولی ریاضی دانشگاه خوب میخوای سه رقمی ف ...

عزیزم شما چند سال پیش کنکور دادید؟

نه اصلا اینجوری نیست پارسال دوست خودم با رتبه ده هزار مهندسی مکانیک دانشگاه نوشیروانی بابل قبول شده😐

ریاضی اتفاقا با ۲۰ هزارم دولتی قبول میشی

عزیزم شما چند سال پیش کنکور دادید؟ نه اصلا اینجوری نیست پارسال دوست خودم با رتبه ده هزار مهندسی مکا ...

کی گفته ؟ 

دوستت شانس آورده دوست خودم پیرا پزشکی با ۲۰۰۰ نیاورده خودمم مهندسی بیولوژی قبول شدم دانشگاه دولتی شیراز دوستم ریاضی هم رتبه خودم قبول نشد 

اگه ۲۰۰۰۰ هم قبول بشه پس دولتی آزاد و پیام نور یکیه قبول میشن همه چی و کجا قبول میشی تو ریاضی مهمه 

داری میگی آزاد  من میگم دولتی شهر های خوب سقفش ۲۰۰۰ هست ولی ریاضی دانشگاه خوب میخوای سه رقمی ف ...

نمیدونم چرا انقدر عصبی هستی و جوش اوردی

نه درس های ریاضی سخته اسون نیست ولی رقابت توش خیلی کمتر از تجربیه

شیمی تجربی و ریاضی یکیه فیزیکم تقریبا یکیه حجم ریاضی بیشتره

ریاضی شونم تقریبا یکیه اونا گسسته و امار و هندسه و اینا اضافه تر از تجربی دارن

درساش اسونتر نیست رقابت کمتره 

شما هر دوس رو توی کنکور ریاضی ۵۰ درصد بزنی رتبه زیر ۱۰۰میاری

ولی تو کنکور تجربی رتبه زیر ۱۰۰۰ 

تفاوت اینه که میگن اسونتره

[QUOTE=337930229]عزیزم شما چند سال پیش کنکور دادید؟ نه اصلا اینجوری نیست پارسال دوست خودم با رتبه ده هزار مهندسی مکا ...[/QUOTE

سه سال پیش رشته های تاپ ریاضی ک مهندسی میشه رشته خویش مث معماری کامپیوتر پزشکی ۱۰ تا میخواست اون وقت ۲۰۰۰۰ هزار کجا این ده تاس؟