2777
2789
عنوان

از شوهرم دارم جدا میشم میگه بچه رو بدی ب من

| مشاهده متن کامل بحث + 8994 بازدید | 172 پست
عزیزم میخواد بهت بده نمیدونه چی بگه  شرایط نگهداری ونداره  بچه رو بگیر بگو آخر هفته بیا ...

خدا کنه خودش نتونه نگه داره خودم پسرمو نگه میدارم خیلی اذیتم کرد تو این ۱۰ سال آخرش م این ...

الان پیش منه هفته ای ی بار میبینتش

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیخوام بدم 

افرین 🥰🥰😁🥰🌺

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂

با یه وکیل مشورت کن ولی اصلن نقطه ضعف دستش نده این حرفارو زد توام بگو ابن فقط بچه من نبس که بچه توام هست من یه زنم مگه چقد میتونم نگهدارم شاید خواستم ازدواج کنم اگه میخوای تا قبل ازدواج پیش من بمونه اگه سختته بعدم بگو صلاح مملکت خویش خسروان دانند داره اذیتت میکنه 

خیلی چیزا  خودش میگه دیگه نمیخوامت

مرض گرفته مردک نکبت😠

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
خدا کنه خودش نتونه نگه داره خودم پسرمو نگه میدارم خیلی اذیتم کرد تو این ۱۰ سال آخرش م این ... الان ...

۱۰۰ درصد بهت میده بهت 

هم خودش راحتره هم شما

انشالله زندگیت از این به بعد قشنگ بگذره 

وقتی مهریه رو گرفتی حتما بچه رو ببر.

بچه آنقدری که به مادر احتیاج داره به پدر احتیاج نداره.

بچه رو یتیم نکن. با هر شرایطی

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
آره فعلا که حضانت شو نداده

امضات😂😂😂😂

شوهر من از زندگی قبلش ی دو قلو دختر داره زنه دیونمون کرده هر روز ی چیز میگه و پول جدیدی ی بار میگه ب ...

آره منم نمیدونم میخواد چیکار وکنه

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  
شوهرتون‌قبل از شما پدر اون‌بچه  هاست  با طلاق شما باهاش غریبه میشی ولی به هیچ وجه نسبتش ب ...

عریزم چه نیاز و خواسته ای ؟؟تمام هزینه های زندگیشان رو میده ..محبت هم داره ..کار دیگه ای باید انجام بده ؟؟؟