هر دو تاش غیر عادیه خانوم محترم نوحه گوش دادن چیزی نیست اینکه میره سره یخچال میگه خدا ...
طرف حسابت به دختر لچه ۶ سالس باید در حد درک خودشون براشون توضیح لدن منظور به این بوده که همه این نعمت هارو خدا داده
بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
هر دو تاش غیر عادیه خانوم محترم نوحه گوش دادن چیزی نیست اینکه میره سره یخچال میگه خدا ...
اینجا که بچه میره سره یخچال میگه خدا داده مادرشون باید وارد عمل بشن بگن بله خدا این نعمت هارو به ما داده ما هم تلاش کردیم اینارو خریدیم اره باید خدامونو شکر کنیم اگه گندم نبود برنج نداشتیم و... اینجا دیگه وظیفه پدر و مادره ک ذهن بچه رو حول چه محوری سوق میدندگلم
خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍 ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :)) صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️🩹
اون بچه۵سالشه وبهش یاد دادن این خوراکی روخدا برای ماآفریده از نظرشما غیرعادیه چون فکریه بچه اندازه شما نیست ک درک کنه وخیلی خوبه اینو بفهمه که خدایی که هست به هوای مارو داشته باشه.درسته افراط درهرکدومش خوب نیست اما اینجا این بچه آسیب نمیبینه
حالا نمیتونستی بدون توهینو فحاشی حرفتو بزنی اینکه روزی حلال بشدت تاثیر داره شکی درش نیست ولی اینکه ب ...
توهین و فحاشی کجا بود😐
شما اصل مطلبو نگرفتی گیر دادی به جزئیات.
من دارممیگم بچه در هر صورت تحت تاثیر قرار میگیره
چرا سر به سری از تعصبات دوست دارین دعوا درست کنین
بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
[QUOTE=337839756]اره نگفتن هرکی نوحه گوش نمیده پس حروم خورده نمیدونم چرا حرف طرف عوض میکنن اخرم میگن اون گفته😐😐😐...[/QUOT
دوس دارن دعوا درست کنن سر اخر هم ۴ نفر تعلیق شه
خودشون عیب و ایراد رو روزی خودشون میزارن حرفی نیست
وا چ کفری حالت خوبه؟کفر اینه که به بچه گفتن خدا میاد تو خونه در یخچالتونو وا میکنه غذا میذاره توش😂ب ...
عزیزم هیچ مدرسه ای انقدر ریز ریز توضیح نمیده اونا گفتن خدا بهمون نعمت داده بچه استارتر اینجوری برداشت کرده استارتر خودش باید وارد عمل شه چرا الکی برا همه چیز مدعی میشید یکم بنا رو بزارید بر احتمالات
خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍 ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :)) صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️🩹