2777
2789
عنوان

مردم چهارمحال و بختیاری؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8046 بازدید | 302 پست

من اجدادم از چهارمحال و بختیاری هستند

خوزستان دنیا اومدم 

تهران زندگی می کنم 

مثل خیلی از جاها بک سری صفات رو نمیشه به یک قوم تعمیم داد

اما ویژگی ذاتی بختیاری ها، مهمان نوازی، سخاوت، بخشندگی، بی ریایی و مهربانی هست 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
اتفاقا اونا روبروت باهات خوبن .... ولی ما چهارمحالی هر چی باشیم همونیم که میگیم آدمای دورویی نیستیم& ...

چرا بد مارو میگی لامصب 

واسه این خودتو ببری بالا مارو میکوبی 

کی گفته ما دو رو هستیم؟ 

هیچ شکی در مهمان نوازی و احترام شدیدی که ما به مهمون میذاریم نیست و همینکه ی غریبه خاطره خوب از ما و سفر به استانمون داره کافیه واسمون 

در ضمن مشک آن است کت خود ببوید نه آنکه دیگری بگوید! 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی من لردگونی ام  مردم لردگون به شدت خونگرم و مهمون نواز ان خیلی اهل کار و تلاشن شه ...

بهتررررین و صمیمی ترین رفیق کل دوران زندگیم لردگونیه

عشقن بخدا

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔

شاید ازدواج😂

من خودم کوهزنگیم طرف ما طایفه خیلی مهمه 

طایفه های زیادی هستیم ولی فقط دوتا طایفه رو میشناسم که تعصبی هستن بقوله یکسری قانونا هست دیگه ..کلا بقیه طایفه ها ما رو به زن زلیلی میشناسن😂😂😂شاید توی جمع مردا بخوان بگن آره حرف حرف منه ولی کل تصمیمات زندگی رو زن میگیره.. هر دعوایی که دیدی یه زن پشتشه

کلا اینکه یه نفر تحصیل بکنه خیلی مهمه برامون الآنم که دیگه نود درصد ازدواجا قبلش دوستی هست و دیگه کار ندارن بهش..

ولی اگه عروس شدی خودتو نگیر چون ما خیلی صمیمی هستیم باهم از کسایی که خودشونو میگیرن واقعا بدون میاد 

شیدا 🤍🦋
میخواستم بگم گفتم یوقت ناراحت میشی  دقیقااااا همکلاسیم فارسونی بود می‌گفت فلانی فارسانی بعد ما ...

نه بابا ناراحت نمیشم من خودم اصفهان بزرگ شدم با فامیل بابامم چون همه باهم قطع رابطه ان ارتباط نداشتم خیلی بدم میاد ازشون 😂😂

دقیقا همینه که گفتی

عزیزم من عروس چهار محال شدم اگرچه با خانواده خوبی ازدواج کردم ولی به طور کلی اخلاق سردی دارن و من چند ساله به شدت احساس تنهایی می کنم اصلا از مردم شهر راضی نیستم هر کس سرش به کار خودش هست و شاید به زور بهم سلام کنن و اگه شما از جای گرم هستی روی انتخابت بیشتر فکر کن.در مورد لردگان اطلاع زیادی ندارم فقط میدونم فرهنگ خاص خودشون رو دارن و قبل از انتخاب حتتتما باید با خانواده رفت و آمد داشته باشید که از فرهنگشون و سبک زندگیشون آگاه بشی.

چرا بد مارو میگی لامصب  واسه این خودتو ببری بالا مارو میکوبی  کی گفته ما دو رو هستیم؟&nb ...

من نکوبیدم!اون خانوم حقیقتی که دید رو گفت منم حقیقتی که دیدم ..کلا توی اینستا هم همینه کل خوزستانی‌ها میان از ما بد میگن و میگن ما مهمونواز تریم و مهربون تریم  درحالی که من کلا همشون رو یکی میدونم ...واقعا توی کامنت ها حداقل چهار بار اینو دیدم .. من مادرم بختیاری مسجد سلیمانه و واقعا عالین از روشنفکری و باکلاسی و غیره ولی واقعا چهارمحالی ها صادق ترن حتی اگه ازت بدون بیاد 

شیدا 🤍🦋
من نکوبیدم!اون خانوم حقیقتی که دید رو گفت منم حقیقتی که دیدم ..کلا توی اینستا هم همینه کل خوزستانی‌ه ...

ادما متفاوت اند 

شاید اونایی که شما میشناسی همچین شخصیت چیپی دارن خانم 

نمیشه به همه تعمیمش بدی! 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
اتفاقا اونا روبروت باهات خوبن .... ولی ما چهارمحالی هر چی باشیم همونیم که میگیم آدمای دورویی نیستیم& ...

ولله پدرم چهارمحالیه مادرم  بختیاری خوزستان اما ازفامیلای مامانم خیلیییییی بیشتر محبت دیدیم

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
همون ، من که کاریش ندارم ،بیکاره گیر بمن داده

اتفاقا من با شما نبودم اشتباه ریپ کردم آنقدر شلوغ شد .. شما خیلی توهین کردی و واقعا آدمی توی زندگیم به این بددهنی ندیدم 

شیدا 🤍🦋
متاسفم برای طرز حرف زدنت خجالت خوب چیزیه 

عزیزم بالاترم گفتم چیزیه ک شنیدم 

معلومه همه جا خوب و بد داره 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
ولله پدرم چهارمحالیه مادرم  بختیاری خوزستان اما ازفامیلای مامانم خیلیییییی بیشتر محبت دیدیم

عزیزمممم درست بخون ننوشتم همه اینجورن نوشتم فقط اونجوری که شما دیدید نیست اون خانوم یچیزی گفت منم تجربه کاملآ برعکس دارم 

شیدا 🤍🦋
عزیزم بالاترم گفتم چیزیه ک شنیدم  معلومه همه جا خوب و بد داره

شنیدن کی بوده مانند دیدن منم قبلا شنیده بودم میگفتن ترکا فلان خ   ر ن بلوچا زبون نفهمن کردا فلان اما وقتی باهاشون شخصا رودر رو شدم دیدم نه ادمای خیلی خوبی هم داخلشون هست  پس قضاوت بیجا نکنیم

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
خوزستان و شنیدم خونگرمن ولی برخورد نداشتم ، همین قم با هیچکسی ارتباط نداریم فقط دلمون خوشه به این حر ...

شما که اینقدر توهین کردید به ما بختیاری ها حالا من واقعا بگم اومدم قم چه بلایی سر ماشینمون آوردند ؟؟خسارت هم ندادند و فحش زیر دهن میداد آخرشم با عصاب خوردی و سردرد برگشتیم و زهرمارمون شد سفر

شیدا 🤍🦋