2777
2789
عنوان

مردم چهارمحال و بختیاری؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8047 بازدید | 302 پست
حالا منم قبول میکنم که بختیاریهای سمت خوزستان خیلیییی خونگرمتر ومهمانوازتراز چهارمحالن

خوزستان و شنیدم خونگرمن ولی برخورد نداشتم ، همین قم با هیچکسی ارتباط نداریم فقط دلمون خوشه به این حرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی من لردگونی ام 

مردم لردگون به شدت خونگرم و مهمون نواز ان خیلی اهل کار و تلاشن

شهرمون خیلی جو خوبی داره درست از نطر رفاهی و امکانات شبیه کلان شهرها نیست اما مردم بسیار درست کار و خوش برخوردی  داریم 

بیشتر قومیتی هستیم 

با افراد غریبه تو شهر هم خیلی خوش برخوردیم 

بیشتر هم چون کشاورزی و دامداری داریم از نظر مادی وضعمون خوبه  

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....
حالا منم قبول میکنم که بختیاریهای سمت خوزستان خیلیییی خونگرمتر ومهمانوازتراز چهارمحالن

اتفاقا اونا روبروت باهات خوبن .... ولی ما چهارمحالی هر چی باشیم همونیم که میگیم آدمای دورویی نیستیم 

ما وقتی خوزستانی‌ها میان حداقل دوماه تابستون مهمون داری میکنیم ما فقط عید میریم خوزستان هی میگن کی میخواهید برید ... خرج سفرم خودمون میدیم ... پس فقط اونجوری که شما دیدید نیست

شیدا 🤍🦋
فارسونیا هفتاد درصد همینجورن و اینم بگم بشدت خودپسندن  والا اسم روستاشونو یادم رفت یه اسم عجیب ...

دقیییقا خیلی حرف ببر و بیار میکنن و کوچکترین چیزی بشه قهر میکنن خواهر با خواهر برادر با برادر قهره انگار که دشمن خونین

بعدم فقط خودشونو قبول دارن

جالبه خودشونم لر نمیدونن میگن ما فارسیم!!!!

اسم روستا رو دقیق یادم نیست فکر کنم گلگلا😂

چله گاه؟

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....
نه شما خیلی توهین کردی مظلوم نمایی نکن دوست عزیز

به همشون گیر ندادم. توهین نکردم خصلت هاشون رو گفتم . شما اینهمه از مردم قم بد گفتی من بهم برنخورد هر کسی مسئول رفتار و کردار خودش هست

خوزستان و شنیدم خونگرمن ولی برخورد نداشتم ، همین قم با هیچکسی ارتباط نداریم فقط دلمون خوشه به این حر ...

من مادرم بختیاری خوزستانه وپدرم بختیاری چهارمحاله  زمین تا اسمون باهم فرق دارن   بختیاریاخوزستان خونگرمترووووهستن   قوم وای وقتی میایم خفه میشیم خفهههههه فقط به عشق زیارت وتمام

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
دقیییقا خیلی حرف ببر و بیار میکنن و کوچکترین چیزی بشه قهر میکنن خواهر با خواهر برادر با برادر قهره ا ...

میخواستم بگم گفتم یوقت ناراحت میشی 

دقیقااااا همکلاسیم فارسونی بود می‌گفت فلانی فارسانی بعد ما لرها می‌گفتیم همون لرین دیگه می‌رفت تو قیافه از کلاس می‌رفت بیرون بگو آخه کی فارسون رو میشناسه 

حس میکنن فارسان یچیز خیلی شاخ و فلانه حتی خودشونو از اصفهانیان و ترک ها حیایی بالاتر میدونن همین همکلاسیم خیلی ترک ها رو مسخره میکرد منم هی میگفتم آقا واقعا اینجور نیست که یه صفت رو به فلان قوم نسبت میدی

شیدا 🤍🦋
کاملا اشتباه حس میکنی 😂 خیلی مردم سردین مخصوصا شهرکردی ها

دو تا شهر کردی میشناختم خیلی سرد و دورو و(((((دو به هم زن))))) بودن

نمیشه به بقیه هم تعمیم داد چون آمارشونو نگرفتیم

واسه شادی روح پدرم فاتحه میفرستی؟🖤💔