2777
2789
عنوان

مردم چهارمحال و بختیاری؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8047 بازدید | 302 پست
من خودم بختیاری ام اگه برای ازدواج میپرسی بااین قوم ازدواج نکن خودشون هم به سختی با هم میسازن خیلی پ ...

ولی خانواده پدری من اینطور نیستند ،شاید گاهی یکم عصبی بشن اونم فقط در حد کم برای خودشون نه دعوا و بحث 

اتفاقا بنظرم خیلی هم آبرودارن........

همه مثل هم نیستن

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برای زندگی میخوای؟ آخه من نمیدونم درچه موردی باید براتون توضیح بدم مثلا اگر بدونم برای زندگی ...

شهرکردی شما؟

:) تویی که داری امضای منو میخونی، میشه برام سه تا الهی به رقیه برای رسیدن به حاجتم بگی و هرچقدر در توانته صلوات بفرستی!؟🌿دمت گرم

به نظر من هر شهر، یه سری آدم خوب داره، یه سری آدم بد. اینکه بعضی ها با آدم هایی آشنا شدن که اخلاقیات خاصی داشتند، دلیل نمیشه که بگیم همه همینطوری اند.

درمورد لردگان باید بگم، شهر خیلی کوچیکیه، مردمش فوق العاده مهربون و مهمون نوازند، در حدی که برای مهمونشون گوسفند قربونی میکنند، اکثرا دام و گله دارند و خیلی خونگرمند، مخصوصا بین خودشون و همشهریاشون و همزبان هاشون

اما به نظر من یه کم نژاد پرستند و چون خودشون لر هستند، لر ها رو از همه ی عالم بهتر و برتر میدونند

شهرکردیا هم فوق العاده مهربون و مهمان دوست هستند ولی یه کوچولو سرد اند و دیر با آدم دوست میشن

از نظر آب و هوا و امکانات و .... به نظرم شهرکرد بهتره و خیییلی خنک تره مخصوصا الان هوا عالیه 

من خودم بختیاری ام اگه برای ازدواج میپرسی بااین قوم ازدواج نکن خودشون هم به سختی با هم میسازن خیلی پ ...

والا ما ک خیلی خاکی و بی ادعا هستیم اما آره ب خودمون می‌تازیم😍🤗

همه دنیام دخترم❤️
عزیزم برای زندگی میخوای؟ آخه من نمیدونم درچه موردی باید براتون توضیح بدم مثلا اگر بدونم برای زندگی ...

خمینی شهر برای ازدواج منظورمه عزیزم

یه جا شنیدم فقط از خودشون زن میگیرن 

اگر از یه استان دیگه یا شهر دیگه زن بگیرن حتما یه مشکلی دارن😐😂

ولی خانواده پدری من اینطور نیستند ،شاید گاهی یکم عصبی بشن اونم فقط در حد کم برای خودشون نه دعوا و بح ...

دقیقاااا

:) تویی که داری امضای منو میخونی، میشه برام سه تا الهی به رقیه برای رسیدن به حاجتم بگی و هرچقدر در توانته صلوات بفرستی!؟🌿دمت گرم
به نظر من هر شهر، یه سری آدم خوب داره، یه سری آدم بد. اینکه بعضی ها با آدم هایی آشنا شدن که اخلاقیات ...

روستای گلگلا داره لردگان؟🤨

ممنونم از توضیحاتتون عزیزم

شهرکردی شما؟

نه عزیز اهل اصفهانم، دانشگاهم شهرکرد بوده

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)