2777
2789
عنوان

مردم چهارمحال و بختیاری؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8047 بازدید | 302 پست
قانع کننده بود😂😂

😐🤣گفتم دیگه از نظر زبان و گویشم حتی فرق میکنن .شهراشون فرق میکنه بختیاری اکثرا استان خوزستان و قسمتی از چادگان و فریدن اصفهان هستن و بعضی جاهای شهرکرد اما .لردگون همه لر هستن و بختیاری نیستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم بختیاری ام اگه برای ازدواج میپرسی بااین قوم ازدواج نکن خودشون هم به سختی با هم میسازن خیلی پر ادعا هستن ممکن از زندگی باهاشون خسته بشی خیلی به خودشون مینازن همونطور که بقیه گفتن اکثرا زود جوش میارن و عصبی میشن از دعوا خوششون میاد 

غیرتی نیستن گیر میدن ، به زن گیر میدن مرداشون هر غلطی دلشون خواست میکنن

منم چهارمحال و بخیاری ام اما اینجوری نگو همه جا خوب و بد داره

اما یسری از مردا مون واقعا خیلی خوبن 

:) تویی که داری امضای منو میخونی، میشه برام سه تا الهی به رقیه برای رسیدن به حاجتم بگی و هرچقدر در توانته صلوات بفرستی!؟🌿دمت گرم
مردم خمینی شهر چه جور مردمی هستند  ایشالا موفق باشی عزیزم

عزیزم برای زندگی میخوای؟

آخه من نمیدونم درچه موردی باید براتون توضیح بدم مثلا اگر بدونم برای زندگی قراره بیاین خمینی شهر یا شهرکرد خیلی بهتر میتونم کمکتون کنم

خمینی شهر هم شهر هفتاد و دوملته و هر محله با محله های دیگه فرق داره مثلا یه محله بشدت مذهبی هستن یه محله به دعوایی بودن معروفه و...

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)