2777
2789
عنوان

توروخدااگ تجربه زایمان‌طبیعی دارین میشه بگید این درد زایمان یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 51 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشالله بعد زایمان خبر بده به ما 😍

سلام‌عزیزم ساعت۱۱زایمان‌کردم😍

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
حتما خبری از خودت بده اگر حوصله و حال داشتی خداپشت و پناهت

من‌رفتم‌بیمارستان بهم‌گفت۳سانتی بستری نمیشی زوده هنوز‌

رفتم‌خونه‌زیر دوش اب داغ اولش داغ‌بود کم‌کم عادت کردم‌هم‌کمرم‌و‌زیر دوش‌گرفتم‌هی‌شکمم‌ ی ربع بودم اومدم بیرون‌ی لیوان شربت زعفرون‌غلیظ‌و‌نبات خوردم‌ فتم‌بیمارستان‌هربار ک‌دردم‌میگرفت فقط نفس عمیق‌میکشیدم‌و‌دم‌و‌بازدم‌ عمیق داشتم خیلی خوب‌بود‌زود‌دردم‌اروم‌میشد‌ماما‌معاینه ک کرد گف۴سانتی بستری شو‌همون‌لحظه‌من فقط یا راه میرفتم یا دم‌و‌باز دم داشتم خیلی‌زود رسیدم‌ب ۸سانت و‌کیسه‌آب و‌زدن برام دیگ دردام‌افتضاااح بود خیلی خیلی جیغ و‌داد داشتم ولی وقتیم‌نفس عمیق میکشیدم‌بیشتر بهم کمک میکرد نفس باعث‌میشد بچه‌زودتر بیاد ساعت۱۱اوج‌دردم‌بود‌ اومد معاینه کنه دیگ‌وقت نکردن لباس عوض‌کنن سر بچه اومده بود پایین ۱۱و۸دقیقه زایمان کردم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
من‌رفتم‌بیمارستان بهم‌گفت۳سانتی بستری نمیشی زوده هنوز‌ رفتم‌خونه‌زیر دوش اب داغ اولش داغ‌بود کم‌کم ...

ایول خدارو شکر منم الان ۳۷هفته و سه روزمه دوازده تا حالا کمرم درد گرفته رفتم حموم و اومدم حالا نمی‌دونم درد زایمانی یا نه حالا رو ک صبر کردم 

سلام‌عزیزم ساعت۱۱زایمان‌کردم😍

الحمدلله عزیزم 🥰🥰🥰

خدا روشکر 

مبارکه باشه منم دعا کن به زودی مامان بشم

اگه تونستی از نی نی عکس بزار ببینیم

تو رو خدا برا حاجت دلم صلوات بفرستید 🥺🤲🏻❤