2777
2789
عنوان

توروخدااگ تجربه زایمان‌طبیعی دارین میشه بگید این درد زایمان یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 51 پست

دردی که بااستراحت خوبه نشه ومداوم باشه درد زایمانه

برای مامان شدنم یه صلوات بفرستین🙏🌿بچه موتو۸ماه ازدست دادم 💔دعاکنیدبرام دغدغه هام حل میشه وخدابه خودموخانوادم سلامتی وحال خوش بده هرکی صلوات فرستادبگه منم براش بفرستم♥️🌹
زایمان اولین چه علایمی داشتی ؟ بدن هر کسی یجوریه  برو بیمارستان ،فوقش برمیگردی ببین هیچوقت و ...

ببین اخه شهرمون کویجک‌ی زایشگاه دارم‌اونم وقتی میرم دهانه رحم‌باز‌نباشه ولی درد داشته باشم‌بستری میکنن برارضایت خودم باید همسرم باشه ک شانس من شوهرم‌شهرمون‌نیست 

براهمین‌میگم‌دردارو‌خونه‌بکشمدبعد برم ک خیالم راحت باشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اجازه استارتر

خانوما من تو اقدامم الان چند روزه پریم عقب افتاده میتونم بیبی چک بزنم؟

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         
ببین اخه شهرمون کویجک‌ی زایشگاه دارم‌اونم وقتی میرم دهانه رحم‌باز‌نباشه ولی درد داشته باشم‌بستری میک ...

زایشگاه باید با رضایت خودت و همسرت بستری کنه 

برو اگه 5-7سانت بودی که بعیده،زنگ بزن همسر یا همراهت بیاد برای بستری 

اینجوری ضربان قلب هم چک میشه خیالت راحت میشهچون زایمان اولت نیست میگم  شوخی نگیر 

من موقع هر دو زایمانم به شدت خوابم میومد و دوست داشتم بخوابم  ولی خب اینکه میگی وقتی دراز ک ...

پاشدم بکم پله بالا پایین رفتم دوباره حس کردم ترشح اومد نگاه کردم تقریبا صورتی پررنگ  شبیه خون شده

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
پاشدم بکم پله بالا پایین رفتم دوباره حس کردم ترشح اومد نگاه کردم تقریبا صورتی پررنگ  شبیه خون ش ...

کاش آیدی چیزی می‌دادی آخه منم نزدیک زایمانمه ببینم چ کردی ؟ماما خصوصی داری؟زایمان اولته؟

چکار کردی رفتی ؟

نه هنوز کسی نیست باهاش برم‌از طرفی منتظرم‌منظم بشه دردام بعد برم

کاش آیدی چیزی می‌دادی آخه منم نزدیک زایمانمه ببینم چ کردی ؟ماما خصوصی داری؟زایمان اولته؟

برم‌بیمارستان هرچی‌بهم‌گفت‌میام‌میگم از تجربم

اخه بستری نمیکنن چندبار رفتم‌گفتن هنوز ی سانتم باز نشدی دیگ‌امروز نمیدونم  میگم‌بازم‌برم‌میگه‌ ...

اگه دردات شدیدتر شدو کیسه آب سوراخ شد سریع برو دکتر

کیسه آب هم اگه پاره بشه سریع باید بری بیمارستان نتونستی زنگ بزن اورژانس 

زنگ بزن خانواده بیان پیشت تنها نباشی

مبارکت باشه 

التماس دعا

عزیزم انشالله بعد زایمان خبر بده به ما 😍

ممنون ایشالله امروز بشه 

واقعا میترسم برم بگه برگرد زوده هنوز گ😭

ممنون ایشالله امروز بشه  واقعا میترسم برم بگه برگرد زوده هنوز گ😭

ببین اگه دردهات قطع نشه درده زایمانه

اگه دیر بری به خودت ضرر میرسونی 

تو رو خدا برا حاجت دلم صلوات بفرستید 🥺🤲🏻❤