2777
2789
عنوان

لیست لوازم برای سفر با نوزاد ۸ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 47 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرلاگ

تب سنج

دارو هم اگر خدایی نکرده لازم شد همونجا میگیری ولی شیاف تو وسایلت بردار اونجا رسیدی بزار یخچال

بزرگترین مسئله ات نهار شامشه 

اگر هتلی ک میتونی از صبحونه هتل تخم مرغ برداری 

چقدر پشه بند و حشره کش و پماد ضد حشره می‌بری    الان شمال پشه نیس. بعدشم مگه قرار نیس تو ...

ععع نمی دونم والا ما اول خرداد می ریم ها بعد یادمه بچه بودم تو نسافرت همیشه بدنم پر نیش پشه بود مسافرت کوفتم می شد می گم بچم اینجوری نشه

ای بابا پس پیک نیک هم باید ببریم ماشین گاز سوز چجوری اینارو جا بدم یه چمدونم برای خودمونه

یک کیلویی بخر اندازه نصف بطری آب معدنی هست. عزیزم من هرجا رفتم اینجوری بود گاز نداشت . خودم لاهیجانیم اونجا دیگه هتل نرفتم ببینم چجوره. میخوای اول قبلش یه تماس بگیر از هتل بپرس بعد.

یک کیلویی بخر اندازه نصف بطری آب معدنی هست. عزیزم من هرجا رفتم اینجوری بود گاز نداشت . خودم لاهیجانی ...

اره باید قبلش تحقیق کنم ببینم چجوریع بر عکس تا حالا همکارای شوهرم اونجا نرفتن معلوم نیس چجوریه حالا نزدیک مغازه باشه خوبه 

اذییت نشدید ؟ کالسکه و کجا گذاشتید صندوق یا سقف ماشین

عزیژم دختر من از غذای سفره میخوره

ماکارانی درست کردم از گوشت چرخیش دادم خورد

برنج و عدس له میکنم میخوره

سرلاک میخوره

موز له میکنم میخوره با پودر مغزیجات

ما با اتوبوس رفتیم با هواپیما برگشتیم ؛ کالسکه را تو بار جا دادن

ولی هرطور شده ببر واقعا لازمه

۶ ماهش بود رفتیم مشهد باز؛ با قطار رفتیم؛ کریر هم بردم براش؛ توی اون  میخابید

خدایا بابت همه نعمتات ازت ممنونم❤️
سرلاک تاحالا ندادم سرلاک چی بگیرم 

داروخانه بگو بهت میده

چندتا طعم داره؛ من طعم حریره بادوم خریدم

یجورایی غذای آمادست

با اب حوش سرد شده قاطی میکنی میشه غذا

قیمتش روی ۲۰۰_۳۰ تومنه ولی واس بیرون از خونه ک غذا نمیشه پخت عالیه

خدایا بابت همه نعمتات ازت ممنونم❤️
عزیژم دختر من از غذای سفره میخوره ماکارانی درست کردم از گوشت چرخیش دادم خورد برنج و عدس له میکنم م ...

اگه گاز نداشته باشه که خودمونم باید بریم رستوران نمی دونم به غذاهاشون می تونم اعتناد کنم بهش بدم یا نه اگه گاز باشه که غصه ندارم همونجا لوازم براش می خرم می پزم براش حالا یا فوقشم پیک نیک می بریم ولی می تونم یه وعده سرلاک بدم یه وعده میوه یه وعده تخم مرغ و تو چای ساز بندازم بچم نون هم خیلی دوست داره نون و ماست اینا هم می دم کلا سه روزه دیگه