2777
2789
عنوان

لیست لوازم برای سفر با نوزاد ۸ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 47 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه گاز نداشته باشه که خودمونم باید بریم رستوران نمی دونم به غذاهاشون می تونم اعتناد کنم بهش بدم یا ...

اره سرلاک بخر خیلی کمک حالته چون شیرخشکم نمیدی

منم به بچم ماست میدم؛ زرده تخم مرغ میدم

امشالا خوش بگذره

خدایا بابت همه نعمتات ازت ممنونم❤️
داروخانه بگو بهت میده چندتا طعم داره؛ من طعم حریره بادوم خریدم یجورایی غذای آمادست با اب حوش سرد ...

ممنون حنما می خرم از قبل هم تست کنم ببینم دوست داره یا حساسیت بهش نداشته باشه

عزیزم یه پیک نیک کوچولو بخر ببر خیلی کوچولو خوش بگذره عزیزم  غذامیتونی پوره سیب زمینی ابپزبات ...

وای راست می گی من همیشه غذاش و میکس می کنم ولی با نی نی ۵ نفریم واقعا جا تنگه وسایل اضافی نباید بردارم با بچه سبک سفر کنیم بهتره یه مدت شروع کنم با پشت چنگال غذاش و نرم کنم شاید تا اون موقع یاد گرفت همونجوری خورد 

سلام من با بچه ۷ ماه و ۲۰ روزم مسافرت رفتم گفتم تجربیاتم و بگم شاید بدرد کسی خورد کرم ضد افتاب خیلی واجب بود حتی وقتی راه افتادیم تو ماشین هوا ابری هم بود کرم نزده بودم ولی سریع پوست پسرم سرخ شد که کرم ضد افتاب زدم دیگه نسوزه

پشه نداشت پشه بند و کرم التیام جای گزش بدردم نخورد یبار جای پوشکش قرمز شد که کرم سوختگی بکارم اومد کالسکه جا نبود نبردم لازم هم نبود چون ما چهار نفر بودیم همه جا هم با ماشین می رفتیم نوبتی بغل می کردیم اذییت نشدیم ملافه زیاد خوب بود رو تخت و زمین پهن کردم که پسرم دراز می کشه قلت می زنه  مشکلی پیش نیاد 

قسمت سختش غذا بود سرلاک براش خیلی خوب بود خیلی راحت حتی تو ماشین درست می شد بیسکوییت و نون و موز هم بهش می دادم ما هتل رفتیم پیک نیک نمی شد ببریم یبار از سیب زمینی غذای خودمون بهش دادم یبار رفتیم کنار ماشین فرنی با خرما پختم یبار غذامون شامی بود بدون فلفل و نمک کم بهش دادم یبار تخم مرغ ابپز یبار از ماست و برنج غذای خودمون این چند روز غذای خوب نتونستم براش درست کنم قشنگ سیر نمی شد پبشنهاد می دم شما سوییت بگیرید گاز داشته باشه راحت بتونید براش غذا بپزید بعدم هتل ما اتاق نداشت با مامانم اینا یجا بودیم ساعت خواب پسرم می شد چراغا رو کم می کردم اونا هم مجبور می شدن زود بخوابن🤪 خداروشکر نزاشتم خوابش بهم بخوره چون از سه ماهگی ساعت های مشخص خوابوندمش تا وقت خوابش نمی شد نمی خوابید 

در کل سفر خیلی خوبی بود انشالله قسمت همه منتظرا با نی نی شون برن، مامانم و شوهرم تو بچه داری خیلی کمک کردن زیاد سخت نبود بچم تو ابو هوای خوب شمال قشنگ جون گرفت خیلی بهش خوشگذشت خیلی بازی کرد شما هم نترسید مجهز با نی نی تون برید خوش می گذره البته من قبل ۳ ماه پبشنهاد نمی کنم چون کولیک و رفلاکس دارن ممکنه تو ماشین حمله کولیک داشته باشن خیلی گریه کنن تو خونه هم اروم کردنشون سخته چ برسه تو ماشین و جاده