2777
2789
عنوان

تغذیه مستقل کودک ۳ ساله

54 بازدید | 10 پست

سه سالشه

خیلی دلم میخواست از همون شیش ماهگی BLW رو مصمم شروع کنم

ولی نشد

الان عزم جزم کردم که انجام بدم

چن تا سوال دارم

معمولا فاصله غذاها چن ساعت باشه بچه قشنگ گرسنه  میشه برای وعده غذای اصلی؟

کسایی که از اصول این روش آگاهن،؛ مثلا اگه ناهار نخورد 

بعد از ظهر بگه گرسنمه تو این روش میشه همون ناهار ظهر داد بهش؟یا باید میان وعده ساده تری داد؟

من دخترم ۳سالشه هرساعتی پاشه هرچقدر دیر ولی صبحانه بهش میدم و عادت کرده و بدون صبحانه نمیمونه

ناهارم دوساعت بعدش و این فاصله هبچی نمیخوره

حداقل ۱ساعت قبل شام هم هیچی بهش نمیدم و شام‌کامل میخوره

عصرونه هم بستگی داره چی داشته باشیم بهش میدم.هیچ خوراکی مضری هم نمیخوره 

وخداروشکر رشد و وزنش خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره که بچه چه قدر خورده وعده ی قبل رو. این فاصله ها و عددها برای سن های کمتر درسته. سن سه سالگی هر بچه با بچه ی دیگه فرق داره. چون جثه ها و عادات غذایی فرق داره. ولی معمولا اگر بچه وعده ی قبل رو خوب خورده باشه دیگه سه ساعت فاصله رو می تونه تحمل کنه. 

سعی کنید غذایی بگذارید جلوی بچه که خودش می تونه بخوره. روی ریختن و تمیزی و کثیفی حساسیت به خرج ندید. به بچه امر و نهی نکنید که اینجوری بخور اونجوری نخور. اجازه بدید از غذاش لذت ببره. 

بله اگر ناهارش رو نخورده بود می تونید همون وعده ی ناهار رو یا یه چیزی شبیه اون بیارید. کلا حساسیت به خرج ندید که اسم وعده چی بود؟ غذا و یا میان وعده ی مقوی بهش بدید. 

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند.