2777
2789
عنوان

دوست ندارم دخترم زبان انگلیسی یاد بگیره....فرانسوی یا اسپانیایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3904 بازدید | 94 پست
ببخشید المانی راحتتره یا فرانسه؟

فرانسه فكر ميكنم 

الماني خيلي پيچيده است ولي فوق العاده است من از بچگي عشق المان بودم

و خب قطعا الان الماني رو ميگم بهتره ولي خب بستگي به علاقه داره

اگر ادم جدي هستيد الماني

اگر رمانتيك فرانسه

الماني بعد از عربي غني ترين زبان دنياست 

گنجينه لغات يا wortshott داره

آرام آرام پیش برو...این سوی سن و سال خبری نیست جانِ مادر.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کتی یکسال و نیم یا حداکثر دوسال میتونی خودتو ببندی..نگران نباش..بستگی به تمرین و پشتکارت داره..

اره ولي خب به نظرم ادم بايد همه چيز رو بهترين حد برسونه و اين بهترين حد ٥ سال زمان ميبره

فرانسه فكر ميكنم  الماني خيلي پيچيده است ولي فوق العاده است من از بچگي عشق المان بودم و خب قط ...

ممنون عزیزم

اخه میدونی خودم فکر میکنم المانی از این نظر که همونی که میگی همون رو مینویسی راحتتر باشه تا فرانسه؛اینطور نیست؟

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
نمی خوام خارج از کشور برم... هم اینکه مقاله بنویسم و بخونم فعلااا البته برام کافیه... ولی برای دخترم ...

پس انگليسي رو شروع كنه 

عزيزم چرا نميخواي از ايران بري؟

اگر دخترت بره تو هم باهاش بايد بري خب 

مرسی بچه ها😊😊👏👏

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
المانی خیلی سخته دختر من همه زبونی اواز میخونه تو باخ گیر کرده خیلی سخته المانی

الماني سخت و جديه😊

كه عوام اون رو به اشتباه خشن ميدونن 

ولي چيز عجيب و فوق العاده ايه به ادم حس زندگي ميده

من اونقدري كه دوست دارم دخترم الماني ياد بگيره دوست ندارم فارسي ياد بگيره

اره ولي خب به نظرم ادم بايد همه چيز رو بهترين حد برسونه و اين بهترين حد ٥ سال زمان ميبره

درسته.اون حرفتونو خیلی قبول دارم.اگه تو محیط باشیم خیلی بهتره..من دایره لغاتم خیلی خوب بود.ولی نمدونستم چجوری جمله سازی کنم.تو محیط بودن باعث پیشرفت میشه

❤«بعضی ها هرجا ک میرند موجب شادی میشند/دیگران هروقت ک برند!/❤

این کتاب رو داخل خونه باهاش کار می کن؟

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین