2777
2789
عنوان

دوست ندارم دخترم زبان انگلیسی یاد بگیره....فرانسوی یا اسپانیایی

| مشاهده متن کامل بحث + 3904 بازدید | 94 پست

دوستان كلاساي زبان انگليسي ترميك معمولا بين چهار تا پنج سال طول ميكشه

اما در مورد فرانسه من به شخصه كلاس خصوصي داشتم

ضمنا فرانسه اصلا سخت نيست اتفاقا خيلي قانون منده كسي كه ذهنش قانون پذير باشه براش راحته و كسي كه انگليسي بلده راحت تر فرانسه رو ياد ميگيره

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معلم خصوصي بگير بگو نميخوام خسته شه  باهم كارتون ببينيد كتاب موزيكاال

شما خودت کی شروع کردی و چقدر طول کشی به حدی از تسلط برسی؟

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین

استارتر جان به نظرم حس بچه ت در مورد كار تمراري و غير تكراري هم ميتونه خوب باشه هم بد. زياد به اين حسش دامن نزن چون ممكنه بعضي جاها به ضررش بشه بهش ياد بده كه خيلي از كارها رو همه بايد بلد باشن و اينجور نيست كه بگي چون فلاني بلده من ديگه نبايد ياد بگيرم بايد برم دنبال چيزي كه كسي بلد نيست يا نداره

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
آلماني ياد بگير قشنگ تره😍 و تازه گنجينه لغات داره😊

لطفا ی خورده در مورد المانی توضیح بده... دوست دارم اطلاعاتم کامل تره بشه

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین

من با چند تا کارشناس در این زمینه حرف زدم گفتن اول انگلیسی بعد یه زبان دیگه،من پسرم از ۲سالگی تو‌مهد باهاش زبان کار شده الان هم که داره میره تو ۶سال در حد خودش میتونه باهام مکالمه کنه قرار شذ تا ۸سالگی همین رو ادامه بده و بعد فرانسه شروع کنه

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
شما خودت کی شروع کردی و چقدر طول کشی به حدی از تسلط برسی؟

انگليسي؟

من مادرم بلد بود از بچگي از حدود ٣ سالگي شروع كرد باهام بعد هم رفتم كانون😊

من ١٥ سالگي به طور كلي زبانم تموم شد و دقيقا همون سال از ايران رفتيم 

و خب تو محيط قرار گرفتم و باعث شد روز به روز روان تر شدم 

آرام آرام پیش برو...این سوی سن و سال خبری نیست جانِ مادر.
آلماني ياد بگير قشنگ تره😍 و تازه گنجينه لغات داره😊

ببخشید المانی راحتتره یا فرانسه؟

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
والا من بعد از کلاس رفتنها.. موقع دکترا برای زبانش خودم خوندم هم به نظرم  زبان راحتی بود و هم خ ...

ایرانیهایی که انگلیسیو فقط با تافل و کلاس یاد گرفتن از نظر مکالمه با نیتیوها هم لهجه خیلی تابلویی دارن هم برقراری ارتباطشون خیلی بده. 

مامانهای تیر 96:                  http://www.ninisite.com/discussion/topic/1180793/%D9%85%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%DB%8C%D8%B1-96
استارتر جان به نظرم حس بچه ت در مورد كار تمراري و غير تكراري هم ميتونه خوب باشه هم بد. زياد به اين ح ...

سانی جان به خودش اصلا چیزی نمی گم، تاکید خاصی نمی کنم... فقط به نظرم اومد بهتره از این علاقش استفاده کنم و هدایتش کنم

نمیدونم تو یه تا‌پیک در همین مبحث خوندم. حالا یعنی هیچکس نمیدونه چقد طول میکشه؟؟؟😕😕😕

کتی یکسال و نیم یا حداکثر دوسال میتونی خودتو ببندی..نگران نباش..بستگی به تمرین و پشتکارت داره..

❤«بعضی ها هرجا ک میرند موجب شادی میشند/دیگران هروقت ک برند!/❤
ایرانیهایی که انگلیسیو فقط با تافل و کلاس یاد گرفتن از نظر مکالمه با نیتیوها هم لهجه خیلی تابلویی دا ...

نمی خوام خارج از کشور برم... هم اینکه مقاله بنویسم و بخونم فعلااا البته برام کافیه... ولی برای دخترم چیزای دیگه ای در سر دارم و می خوام از الان درست تو این راه قدم برداره