2777
2789
دست و پا شکسته بلدم یادم رفته انقدر کار نکردم

می تونی یه دوره آنلاین یاد بگیری و یا مرور کنی کار از تولیدی بیاری تو خونه بدوزی 

یا میتونی کارهای خاص بچه گونه بدوزی ببری مغازه لباس بچه ها نشون بدی چندتا نمونه خاص خواستی برات عکس میفرستممم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
تدریس خصوصی توی منزل نمیتونی ؟؟؟ما به مدت ۸ سال مجبور بودیم از پدرهمسرم نگه داری کنیم خیلی خیلی خیلی ...

من رشته م عربیه که خیلی تدریس نمیگیرن این اخرا بخاطر اینکه از کنکور حذف شده 

بعدم دیگه اینا رو قبلا گفتم کسی همراهی نمیکنه در نگهداری از مادر.... چون من مجردم یه جوری انگار مادر سهم من شد البته که خداروشکر🥰🥰 

کارهای زیادی رو امتحان کردم و شاخه های زیادی هم ببرسی کردم باید دل به دریا بزنم یکی را شروع کنم 

وای الان همه میگن از موضوع تاپیک خارج شدی و درد دل شد 

ببخشید بچه ها جون دیگه ادامه نمیدم🤗🤗🤗🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام لیلیثث جان دست رو دلم نگذار که خونه من از کارم راضی نیستم و توصیه هم نمیکنم به دلایلی که خواهم ...

درست میگین. منم اسنپ رفته ام. کرایه هاش خیلی ناچیزه. من از مسافر شماره کارتشو میگرفتم هزارتومنشو میزدم بهش با گوشیم. دوبارم ازم شماره کارت گرفتن که کرایه مو بزنن ولی فهمیدم میخواند اذیت میکنند شوهرم بهشون زنگ زد سریع واریز کردند. رانندگی پوست، جسم و روان رو داغون میکنه. حالا من تمام وقت نمیرفتما. فقط و فقط در مسیر رفت و برگشت مسافر میزدم که خالی نرم و بیام و تقریبا راضی بودم. بد نبود.‌ 

من رشته م عربیه که خیلی تدریس نمیگیرن این اخرا بخاطر اینکه از کنکور حذف شده بعدم دیگه اینا رو قبلا گ ...

گلسر هم خوبه میتونی درست کنی ،؟؟؟؟

به نظر من که اگر درامد دیگه ای داری براش وقت نگذار نمیصرفه...الان من زانو درد و رگ سیاتیک گرفتم بخاط ...

نه من شغل دارم 

در اصل بین کار و کلاسم یه تایم خالی دارم بنظرم بد نیست این تایم مرده رو یکاری انجام بدم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
نه من شغل دارم در اصل بین کار و کلاسم یه تایم خالی دارم بنظرم بد نیست این تایم مرده رو یکاری انجام ب ...

اون تایم خوبه.... مثلا داری صبح میری سر کار مقصدت رو انتخاب کن یک مسافر برای همون حوالی بگیر... دوباره تا از سر مار بری کلاس، مثلا مقصد رو بزن کلاست بعد یک مسافرم تا اون حوالی بزن یا حالا چند تا 

در روز ۵ تا مسیر رو‌خودت میتونی انتخاب کنی لااقل هزینه بنزین درمیاد

تابحال درست نکردم اینها حاشیه سودشون پایینه و دست هم زیاده

یه گلسر با ربان ساده ۱۰ تومن هزینه ربان بشه میشه راحت ۵۰ فروخت روزی ۱۰ تا بفروشی خوبه 

چالش آبان دیدم اسنپ بهم 4 میلیون اعتبار داده

یه سکه پارسیان 400 سوت خریدم 2250 شد با پستش

خوب شد خریدم چون قسطامون خیلی زیاده جدیدا خرید طلا نداشتم الان یکم خیالم راحت شد😅

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
خانوما بلک فرایدی اسنپ رو از دست ندید خیلی ب صرفه هستش

من دو هفته س که به عنوان فروشنده ثبت نام کردم. دیدم خبری نشد پنل مو فعال نمیکنند. اسنپ شاپ میخوام محصولامو بفروشم. زنگ زدم پشتیبانی گفت: شهر شما فعال نیست. ثبت نام و مدارک تون رفت به بایگانی

قیمتا یه کم بالا بود به نسبت بیرون

عزیزم توی قسمت سرویس اعتباری نوشته حراجمعه برید توی اون قسمت فردا فعال میشه قیمتشم بالا نیست مثلاً سرخ کن 14تومنی نینجا مدل af300و گذاشته 1400 💖

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒