2777
2789
من دو هفته س که به عنوان فروشنده ثبت نام کردم. دیدم خبری نشد پنل مو فعال نمیکنند. اسنپ شاپ میخوام مح ...

آره فروشگاهش واسه خیلی ازجاها ارسال ندارند چند ماه پیش گوشت کوب برقی گرفتم چونکه ارسال ب شهر خودمو نداشت آدرس یکی از فامیلامونو دادم

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
سلام خیرشو ببینی که گفتی. من تازه ثبت نام کردم نوشته نتیجه اطلاع میده. مدارک شناسایی تکمیل کردم. ۶ م ...

عزیز کدوم قسمت باید اعتبار رو فعال کنم

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای پولدار شدن باید به دنبال پول دوید. پولدارای اطرافتونو ببینید ؛ کدومشون نشستن توی خونه دارن قلیا ...

دقیقا همینه

تو خانواده‌ی هرکی که وضع مالی بهتری داره بیشتر کار می‌کنه

خواهرم کارفرماست تا ٩ شب سرکاره

اصلا خودت بالاسر کار نباشی زمین میخوری

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
اون تایم خوبه.... مثلا داری صبح میری سر کار مقصدت رو انتخاب کن یک مسافر برای همون حوالی بگیر... دوبا ...

این خوبه😍😍

من کلا عادت ندارم بیکار بمونم😂

مرسی راهنماییم کردی عشقم😘

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
خب عزیزم ایرادش چیه؟ماهم طلا می‌خریم برای همین تغییرات خونه‌ی بزرگتر ماشین بهتر

درسته 

منم برای خونه وماشین طلا فروختم و از نتیجه راضی ام الان ماشین داریم خداروشکر ولی معمولیه چیزی که تو فکرمه اینه که هر وقت طلاهام به 100گرم رسید یه وام برداریم ماشینو بفروشیم یه ماشین بهتر بخریم البته هنوز تا اون 100گرم راه زیادی مونده با توجه به اینکه اقساطمون زیاده ولی واقعا طلا همینه فقط من برای اینکه مسیر خسته کننده نباشه برام پول داشته باشم طلایی که دوست دارم میخرم مگر اینکه هدفم صرفا پس انداز باشه که کم اجرت میخرم 

عزیزم توی قسمت سرویس اعتباری نوشته حراجمعه برید توی اون قسمت فردا فعال میشه قیمتشم بالا نیست مثلاً س ...

عزیزم بعد فردا باید خرید کنیم خرید باید حتما اینترنتی باشه ؟ خرید حضوری هم داره ؟ممنونم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
عزیزم بعد فردا باید خرید کنیم خرید باید حتما اینترنتی باشه ؟ خرید حضوری هم داره ؟ممنونم

عزیزم چون قیمتاش خیلی پایینه فک نکنم زیاد بمونن احتمال تموم شدنش توی مدت کم زیاده به نظرم همون اینترنتی خرید کنی خیلی بهتره چون اگه بخوای حضوری بگیری باید صبر کنی تا شنبه که مغازه ها باز میشن

اگرم خیلی مایل ب خرید حضوری هستی توی اسنپ کالای مورد نظرتو پیداکن و وارد سایت فروشگاهش شو اونجا نوشته که آدرسش کجاست 💖🌷

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
پول توی بانک گذاشتن خیلی اشتباهه. یکبار پدربزرگم ۱۰ میلیون گذاشت بانک که سود بگیره؛ با ده تومن میشد ...

دقیقا من سال ۹۷ بیست و پنج گرم طلا فروختم نزدیک هشت میلیون گذاشتم بانک 

یه سال بعد هیچی نمکرد 

شوهر احمقم بود البته تا طلا میبینه الکی مجبورم می‌کنه بفروشم

خانوما واقعا چشم و هم چشمی و مقایسه باعث میشه هم خودمون از نظر روانی اذیت بشیم هم خرج های اضافه بسیا ...

من در سال دو دست از هرچیزی میخرم الان ۲سالیه اینجوری شدم البته

قبلا بشدت عاشق لباس و تنوع بودم

حاظر بودم ۱۰۰تا بخرم و ارزون باشن که به چشم بقیه متنوع و ....باشم

اما۲ساله که از هرچیزی ۲تا میخرم عید و تا عید دیگه هیچی نمیخرم

لباس بیرونیام دوتا مانتو 

۲تا شال ۲تا کیف ۲تا شلوار

۲تا کفش

اما جین ۶تایی ش و رت و ۶تا سوتین میخرم

و شلوار خونه ای ۳تا ۶تاییم یا ۸تا تیشرت 😄

چون بیشتر تو خونه هستم و روز درمیون بیرون میرم تا نانوایی و سرکوچه خریدی یا پارکی جایی و خونه خواهری

پس بیرونیا برام ۲تا کافین

خونه ای ها روزی دو بار عوض میکنم پس زیاد باشن لازمه با اینکه روز درمیون یا هرروز باید ماشین روشن باشه🤌

مثبت اندیش😇

مرسی عزیزم از جوابت. فکر کنم تهران بیای کرایه ها بیشتر و به نفعته با توجه به وقتی که میذاری. من یک م ...

اسنپ از ۵۰ تومان کرایه شما، حدود ۱۵ هزارش را برای کمیسیون و عوارض شهرداری کسر میکنه. تهران ترافیکش زیاده. مسیرها طولانیه