2777
2789
خانوما واقعا چشم و هم چشمی و مقایسه باعث میشه هم خودمون از نظر روانی اذیت بشیم هم خرج های اضافه بسیا ...

لباس معمولی واسه سرکار و دانشگاه و خریدای روزمرست عزیزم خب تو بیرون رفتن با دوستا و دورهمی و مهمونی باید لباسای شیک و خاص پوشید دیگه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
بله کارت بانکی دارهبدون ضامنفقط نمی‌تونید کارت به کارت کنید اما خرید اینترنتی و مغازه ها رو داره۲۳ د ...

سلام خیرشو ببینی که گفتی. من تازه ثبت نام کردم نوشته نتیجه اطلاع میده. مدارک شناسایی تکمیل کردم. ۶ میلیون به همین برنامه آوا نو واریز میشه؟  کارت بانکی ش چندروزه میاد؟ کشف نکردین چطور میشع نقد کرد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم، آخه می‌دونم یه سال نمی‌ذاره بمونه اون طلاها، پارسال خونه خرید طلاهامو فروخت، پارسال ماشین ...

خوب این طرز فکر که در نهایت به نفع شما و زندگیتون هم هست البته اگه تو بقیه زمینه ها کم نزارن

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
خانوما واقعا چشم و هم چشمی و مقایسه باعث میشه هم خودمون از نظر روانی اذیت بشیم هم خرج های اضافه بسیا ...

شیک پوشی برای خانما خوبه. من خیلی وقته از لباسم زدم و موقت دارم قسط هامو پرداخت میکنم ناراحتم.. 

من خیلی دوست دارم اسنپ امتحان کنم😁😂حالا نمی‌دونم خوشم میاد یا نه

به نظر من که اگر درامد دیگه ای داری براش وقت نگذار نمیصرفه...الان من زانو درد و رگ سیاتیک گرفتم بخاطر رانندگی زیاد .... مگر نهایت روزی ۲۰۰ تومن کار کنی که فشار به خودت و ماشین نیاد و ماهش بشه ۶ تومن

کرج هم جایی مثل پارکینگ پروانه تهران داره میتونی شمع اینا درست کنی ببری اونجا بفروشی

عزیزم من بخاطر مادرم که به تنهایی قادر به راه رفتن نیست نمی تونم برم بیرون کار کنم وگرنه که خوب کار تدریس خودم رو ادامه میدادم... اسنپ هم صبح که خوابه میرم عصر هم یکساعت میرم دوباره میام دوباره میرم...برا همین بازارچه و .... برام غیر ممکنه

به نظر من که اگر درامد دیگه ای داری براش وقت نگذار نمیصرفه...الان من زانو درد و رگ سیاتیک گرفتم بخاط ...

این جمعه بازار رو ببین 

چ روزایی نمایشگاه داره 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
عزیزم من بخاطر مادرم که به تنهایی قادر به راه رفتن نیست نمی تونم برم بیرون کار کنم وگرنه که خوب کار ...

تدریس خصوصی توی منزل نمیتونی ؟؟؟

ما به مدت ۸ سال مجبور بودیم از پدرهمسرم نگه داری کنیم خیلی خیلی خیلی سخت بود ماهیانه یکی از بچه ها اونم از ماییز تا اسفند بماند چ ماجراهایی داشتیم شما نمیتونی به خواهر و برادرها بگی هر ماه یکی از مادرتون نگه داری کنه ،؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره