2777
2789
سلام روز بخیرمن سامانه ویپادم رمز ورود نداشت اومدم از قسمت امنیت رمز بزارم دیشب متاسفانه رفت برای اح ...

عزیزم از زمانی ک فیلم میگیری و رمز میفرستی نباید بیشتر از یک یا پنج دقیقه بشه 

دقیشو از پشتیبانی بپرس ینی باید خیلی زود انجام بدی 

چون برنامه بانکی هس از ترس هک شدن قوانینش سخته 

خواهرم اینطور شده بود برنامه اش بعد از چن بار تلاش کردن ک نشد 

ب پشتیبانی گفتم لطفا رمز رو از برنامه بردار ی چن تا اطلاعات گوشی و کارت ملی گرفت و انجام داد 

ب پشتیبانی بگو خیلی وقته برنامه ات اینجور شده و لنگ موندی و واجبه و.... تا برات برداره رمز و اینا رو

سلام من یه سوال دارم اگر راهنماییم کنید ممنون میشم

شدیدا به وام ودیعه مسکن نیاز دارم

این بانک ها رو باز میکنه

پاسارگاد

کارآفرین

اقتصادنوین

پارسیان

بلو سامان

کدومش راحت تر میگیره از لحاظ ضامن و مدارک ؟؟

به اسم شوهرمه مدارک شغلی نداره الان شغل ازاد داره

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا عزیزم من بزرگترین مدیریت مخارجی که میکنم همینه جنس خارجی میگیرم که چند سال ازش استفاده کنمهرچن ...

سلام سحر عزیزم ، شما خیلی خوب مدیریت میکنی و خرید تو بلک فرایدی واقعأ یه امتیاز بزرگ محسوب میشه که اونم باید براش پول کنار گذاشته بشه تا راحت خرید یکسال رو بتونی داشته باشی ، انشاالله منم بتونم مدیریت هزینه داشته باشم و اگه عمری باقی موند برای سال دیگه پول خرید تو آذر ماه رو کنار بذارم😍

ولی عزیزم برندهای  پیرکاردین و دیویدجونز چرم مصنوعی هستند ، مایکل کورس و زارا باز چرم طبیعی داره ولی با صرف نظر کردن از نام و برند که جنسای ایرانی برند مطرح ندارند ، با توجه به تجربه استفاده من نظرم اینه مارال چرم و چرم مشهد از کیفیت قابل قبولی برخوردارند و واقعأ چند سال کار میکنند بدون اینکه از قیافه بیفتند. 

من زارا رو خیلی قبول دارم ، و واقعا برند و کیفیتش از نظر من با هیچ برندی قابل مقایسه نیست ، یه کیف پولش رو دارم بعد از بیست سال هنوز نو هست و از شکل و قیافه هم نیفتاده ، ولی خُب واقعأ قیمتاش در حد و اندازه من آدم معمولی نیست و من فقط میتونم شاید سالی یه بافت ازش بگیرم و واقعأ مجبورم برا کیف و کفش سراغ برندای چرم ایرانی برم، . لااقل برای شخص من چرم مشهد و مارال هر چقدر گرون بدند بازم به صرفه تره.

چندین سال قبل خیلی راحت اکثر مایحتاجم رو زارا میگرفتم ولی الان واقعأ برام غیر ممکنه حالا سایتی هم نمیشناسم برا بلک فرایدی زارا رو تخفیف بزنه اگه دوستان داشتند ممنون میشم آدرس سایت رو لطف کنند🙏 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
عزیزم از زمانی ک فیلم میگیری و رمز میفرستی نباید بیشتر از یک یا پنج دقیقه بشه دقیشو از پشتیبانی بپرس ...

مرسی عزیزم وقت گذاشتی باشه چشم الان دوباره زنگ میزنم ممنونم ازت

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
[QUOTE=346183117]به نظرم شما به تنهایی میتونید یه تاپیک بزنید که چطور تونستی وسایل خونه رد کنید بره ...

خیلی وقته میخواستم این سوال رو از تو گروه میپرسم و چقدر خوب که شما جواب سوال منو دادین.واقعیتش من حدود 10ساله ازدواج کردم ؛الانم مستاجرم و نمیدونم شاید این خونه خریدنمون یکی دو سال یا بیشتر طول بکشه.مبلمانم درب و داغون شده وقتی مهمون میاد خجالت میکشم.دوس دارم فرش دست بافت بگیرم یا چند تا وسیله برقی جدید مثل سرخ کن و...واسه خونه.از یه طرف میگم معلوم نیست من کی خونه دار خواهم شد پس چرا لذت مبلمان یا فرش نو و...به دلم بمونه و از یه طرفم میگم بذار پول همونا رو جمع کنم ،طلایی چیزی بگیرم که پس فردا به دردم بخوره.با توجه به اینکه خودم شاغلم و به راحتی خودم میتونم بگیرم ولی تو این دو راهی گیر کردم که چیکار کنم؟بگیرم یا نگیرم؟

خیلی وقته میخواستم این سوال رو از تو گروه میپرسم و چقدر خوب که شما جواب سوال منو دادین.واقعیتش من حد ...

سلام عزیزم به نظرم وسایلی که خیلی واجبه بگیرید یا تعویض کنید و بقیه وسایل رو بذارید برای زمانی که خونه دار شدین واقعا ارزش صبر رو داره 

وسایل ما همشون قدیمی بودن اما سالم بودن و کار میکردن واقعا اواخر دلم میخواست همشونو بذارم سر کوچه😁

تو این سالهایی که مستاجر بودیم من هیچ وسیله خورده و ریزی نخریدم مخصوصا پلاسکو جا ادویه و....هر چی داشتم از همونا استفاده میکردم مگر اینکه واجب بود و هنوز هم میگم بهترین عملکرد رو داشتیم در این مورد 

اما تابستون که خونه خریدیم یخچال لباسشویی ظرفشویی اجاق گاز، هود و پلو پز خریدیم و آشپزخونمون نو نوار شد همسرم گفت به این دلیل خریدم که سالهای زیادی برای خونه دار شدنمون صبر کردی و این پاداش صبرت بود 

ما سالهای مستأجری یه مدل پرده داشتیم که همیشه همون بود و فقط عید و تابستون شسته میشد و رنگ و روش رفته بود برای خونه جدید چندتا پرده خوشگل خریدیم با رنگهای مورد علاقمون برای اتاق خواب روتختی خریدیم و با رنگ پرده ست شد 

برای اتاق بچه ها فرش و پرده کودک با انتخاب خودشون خریدیم و الان وام گرفتیم که براشون کمد دیواری و تخت تاشو بزنیم خودم خیلی حس خوبی به خونمون دارم چون سالها حتی برای تعویض وسایلش منتظر بودم 

هر کس یه نظری داره اما من به نظرم این بهترین حالتشه

سلام دخترا من حدودا تیر ماه بود عکس گذاشتم که النگو خریده بودم پنجاه تومن ی شصت تومن دیگ دستم اومد ا ...

مبارکت باشه به دل خوش عزیزم شصت تومن روچیکار کردی اخه مبلغ کمی نیست برای برباد دادن🥵منم یه دستبند النگویی دیدم ازفکرش درنمیام پول وام وپس انداز باید بذارم تا بگیرمش این درصورتی هست که من چیزی یعنوان مبل ندارم (داشتم این خونه کوچیک بود ردکردم جنس مبلام خوب نبود بعددوسال ازریخت افتاد)ولی الان همین خونه کوچیک مبل میخواد من نمیخواما🤣 دوستام اینجا میگن مبل مهمتره خودمم میدونم ولی من بیقرارم تا اون طلایی که دیدم رو نخرم😖استفاده هم نمیکنم صاف میره توجعبه میدونم مبل ضروریه ولی چه کنم با این مریضِ درون😆 راستی من هیچ مهمونی ندارم باکسی ارتباط نداریم جز دوست صمیمیم که اصلا انگار خودمه حتی نه مثل خواهر که فکرمیکنم خودمه توجسم دیگه🥲قانع شدین که برم طلا بخرم؟🤣🤣🤣

مبارکت باشه به دل خوش عزیزم شصت تومن روچیکار کردی اخه مبلغ کمی نیست برای برباد دادن🥵منم یه دستبند ا ...

نه راستش من قانع نشدم هر چند می‌دونم آخر سر کار خودتو می‌کنی😁

ولی یه چیزی بهت بگم بار قبلی یادمه خیلی انگشتر پورتوفینو اگه اسمشو درست نوشته باشم دوست داشتی یادمه یه عکس هم گذاشتی ولی با اون چیزی که دوست داشتی فاصله داشت یعنی به خاطر اجرتش از اون مدلی که دوست داشتی صرف نظر کردی منو ببخش که اینجوری بهت میگم 

ما از وقتی خونه خریدیم  کلی پول وسایل دادیم ولی حسی که بهم میده از خرید طلا خیلی بیشتره مگه قراره  حتما کسی ببینه ؟کی مهمتر از خودمون؟

شما به نظرم همون اجرت وسود کمتر یه دستبند یا انگشتر رو میبینی و این وسوسه ات می‌کنه نه ظاهر اون طلا و علاقه ای که بهش داری 

ببخشید رک گفتم ولی ما نباید خودمون رو ندید بگیریم طلا در بهترین حالت پس اندازه اونم پس انداز شخصی نیست برای کل خونه و خانواده است من خودمم خرید طلا رو دوست دارم اما هزینه برای علایقمو‌ هم دوست دارم مثل همین وسایل اونم در صورتی که مستاجر نیستیم

مبارکت باشه به دل خوش عزیزم شصت تومن روچیکار کردی اخه مبلغ کمی نیست برای برباد دادن🥵منم یه دستبند ا ...

نه راستش من قانع نشدم هر چند می‌دونم آخر سر کار خودتو می‌کنی😁

ولی یه چیزی بهت بگم بار قبلی یادمه خیلی انگشتر پورتوفینو اگه اسمشو درست نوشته باشم دوست داشتی یادمه یه عکس هم گذاشتی ولی با اون چیزی که دوست داشتی فاصله داشت یعنی به خاطر اجرتش از اون مدلی که دوست داشتی صرف نظر کردی منو ببخش که اینجوری بهت میگم 

ما از وقتی خونه خریدیم  کلی پول وسایل دادیم ولی حسی که بهم میده از خرید طلا خیلی بیشتره مگه قراره  حتما کسی ببینه ؟کی مهمتر از خودمون؟

شما به نظرم همون اجرت وسود کمتر یه دستبند یا انگشتر رو میبینی و این وسوسه ات می‌کنه نه ظاهر اون طلا و علاقه ای که بهش داری 

ببخشید رک گفتم ولی ما نباید خودمون رو ندید بگیریم طلا در بهترین حالت پس اندازه اونم پس انداز شخصی نیست برای کل خونه و خانواده است من خودمم خرید طلا رو دوست دارم اما هزینه برای علایقمو‌ هم دوست دارم مثل همین وسایل اونم در صورتی که مستاجر نیستیم

وای چه کاری کردم 

همه عیارمو فروش زدم ۱۱۰ ملیون ده ملیونش رو قرض بدم به شوهرم بقیشو برم طلا بردارم فردا 

حالا پشیمون شدم طلا فروش آشنامون فقط۵ درصد به بالا داره که زیاده 

میمونه طلای جلیلیان تو واوان که شکسته میده۲ درصد و۳ درصدکه اونم به دلم نمیشینه 

حالا چیکارکنم  

🌴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌴
وای چه کاری کردم همه عیارمو فروش زدم ۱۱۰ ملیون ده ملیونش رو قرض بدم به شوهرم بقیشو برم طلا بردارم فر ...

چرا فروش زدی عزیزم؟

یعنی برنامت همین خرید طلای کم اجرت بود؟

من خودم چون عیار رو بر خلاف طلای فیزیکی به سادگی میفروشم زیاد سمتش نمی‌رم اما اینبار حدود 40تومن خرید زدم که بمونه چون با پولی خریدم که بهش نیاز پیدا می‌کنیم این کارو انجام دادم

سلام دوستان بعد از ظهرتون بخیر😍🥰

من قراره امروز برم خونه ی دخترعمه ام. سری قبل که ایشون اومدن منزل ما زحمت کشیدن چون باردار بودم برام کیک خیس آوردن که خیلی بهم چسبید😍 منم دوست داشتم براشون کیک درست کنم اما متاسفانه آردم تموم شده بود و امروز روز بدون خرجم بود✌🏻

پدر شوهرم باغ زرد آلو دارن و فصلش که بود من یه مقدار نرم شده هاش رو فریز کردم. 

امروز با آب و مقدار کمی شکر زردآلو ها رو جوشوندم و گذاشتم سرد بشه و ریختم توی ظرف که براش ببرم😁 

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
سلام عزیزم به نظرم وسایلی که خیلی واجبه بگیرید یا تعویض کنید و بقیه وسایل رو بذارید برای زمانی که خو ...

مبارکتون باشه عزیزم هم وسایل جدید هم خونه جدید

خواستم ازتون بپرسم وسایلتون رو بعد از چند سال عوض کردید؟

منم شرایطم مثه شماست چند ساله میخوام وسیله هامو عوض کنم،البته من خونه دارم

سلام دوستان بعد از ظهرتون بخیر😍🥰من قراره امروز برم خونه ی دخترعمه ام. سری قبل که ایشون اومدن منزل ...

ببخشید ولی به نظرم ایده جالبی نیست شاید اصلا دوست نداشته باشن بهتره یه جعبه شیرینی یا شکلات یا دو کیلو میوه بخری و یک روز دیگه که قرار نبود جایی بری بدون خرج باشی به جبران امروز..