2777
2789
سلام دوستانلطفا کسانی که در خیاطی سر رشته دارن،‌لطف کنن بگن چه مادک چرخ خیاطی بخرم؟ و ایا میشه از دی ...

سلام بستگی به کاری که میخواین با چرخ بکنید داره یعنی میخوای باهاش پارچه های زمستونی هم بدوزی یا نه فقط در حد تابستونی و تریکو و ملافه ای؟

خواهرم چرخ خیاطی A2 جک داره و خیلی ازش راضیه

قبلا ژانویه داشت و همش درگیر تعمیرش بود چون کار زیادی ازش می کشید ولی الان با چرخ صنعتی مشکلی نداره

تو یکی از اتاق خوابش گذاشته و استفاده میکنه

اگه برای تولیدی میخوای A4  هم خیلی خوبه باز خودت بگرد ببین چی به کارت میاد فقط یادت باشه دینام دار نگیر دیگه قدیمی شده و طرف دار نداره موقع فروشش به مشکل بر میخوری

سعی کن چرخت دینام سر خود باشه🙏

موفق باشید🙏🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خیلی خوب حسابتون کرده

مرسی،عزیزم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام عزیزم ، یعنی مهلت پرداخت قسطتون تمام شده ؟اگر از مهلت پرداخت قسط گذشته باشه فکر نمیکنم بشه کاری ...

من ۲۰ تومنی پلکانی رو برداشته بودم مامان سبحان عزیز 

که میخاستم تمدیدش کنم تو ۸ قسط

الان پرداخت نکردم اولین قسطو اصلا یادم نبود و سیمکارتی که پیلم میموند هم خانوش بود یمدت

الان قرمز رنگ شده و میگه پرداخت کن اسمت تو لیست بدهکار بانکی ثبت شده ، و جاییو پیدا نکردم برا تمدید 

خب من سفر دو روزه تنهاییم تموم شد و عالی بود😁👏۱۶۴ بلیت قطار رفت۷۰ تاکسی تا بومگردی۹۵۰ هزینه اتاق۳۶ ...

سلام یاس خوشگل چه کردی برا مهاجرتت برا شغل وتخصیلت تازگی هاتایپیک هات رو میخونم می خوام ببینم بعد چند ماه کجایی وچه کردی؟

پیش درآمد و دوست دارم بردارم ولی اینکه یه جا تسویه کنم برام فایده ندارد دراصل سودی نداره برام

من گفتم بگیرم بزارم داخل حساب تا امتیاز وام برایند زیاد بشع.ولی اگه سودش زیاده که ارزش نداره