2777
2789
سلام ، یه سوالی داشتم ، من سکه پارسیان دارم به وزن 1گرم و500سوت ،بنظرتون تعویضش کنم با یه تیکه طلای ...

سلام عزیزم به نظرم به اندازه 500 سوت پول نقد جمع کن بعد برو یه کم اجرت دو گرمی بگیر چون سکه های کوچیک بگیری هم اول کار باید یه مقدار بیشتر پول بدی هم موقع تعویض ازش کم میشه

خدایا پشت و پناهم باش💕❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حدود ۱۴ و نیم درصد سود

این فاکتور چی

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
تقریب‌الوقوع ۱۷ درصد

ممنون اینو دوستم کادو داده من میخوام گردنبند بدم برا زایمان 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام مامان سبحان من قسط وام رسالت رو بایدسوم واریز میکردم ولی یادم رفت امروز واریز کردم به نظرتون  الان بدحساب شدم برای اعتبار سنجی سیستم بانکی خیلی ناراحتم

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
کلا 15 درصد گرفته

برا طلای نو خوبه دیگه؟

سلام پسرم هوس ژامبون کرد 

ما کم میخوریم ماهی یه بار

همسرم همیشه از سوپری میخره ده تاورق دویست میشه

رفتم مغازه پروتیینی سه مدل داشت ژامبون گوشت

کیلویی۲۶۰،۲۹۰،۳۵۰

که من ۳۵۰روخریدم اندازه ۲۵۰کلی شد حتی خیار شورم خیلی به صرفه هست نگید خودت درست کن 😅

بیرونی وبیشتر دوس داریم

بعد شنبه رفتم کوروش خرید فاکتورو نگاه کردم پنیر و دوبار زده بود 

منم امروز رفتم😂بجای یدونه اضافه چهار تا تکدانه واسه بچها برداشتم 

پنجاه پولی نیستا ولی خوب دوس نداشتم حس زرنگی کنن

چون زیاد پیش اومده از اینکارا کنن

همیشه فاکتورو نگاه کنید

مفت گفته

عه فکر کردم کلاه سرم رفته تو جشنواره گرفتم 

سلام پسرم هوس ژامبون کرد ما کم میخوریم ماهی یه بارهمسرم همیشه از سوپری میخره ده تاورق دویست میشهرفتم ...

من خودم خیار شور درست کردم محشر شدههههه خیار رو کیلویی ۲۹ خریدم 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره