2777
2789
عزیزم مگه اینجا نباید گزینه پرداخت اعتباری فعال باشه الان برام ؟ 🥲 چطوری باید استفاده کنم از اون مب ...

سلام عزیزم ، د ی ج ی کالا رو به روز رسانی کنید و یک بار وارد و خارج بشید فعال میشه براتون . 😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه و جیبتونم پر پول و زندگی تون هم پر روزی❤

من این ماه یه قسط 120ت از اسنپم مونده بود که باید خودم میدادم و از طرفی حدود 5-6 روز دیگه وقت پول تو جیبیمه و تا اون موقع هم وقت نداشتم🥲هیچی دیگه دست به دامان مادر شدم و گفتم به جای 1م تو 850ت بده همون موقع بهم و 30ت هم بخاطر این زودتر خواستنم کم کن و مامان هم قبول کرد، خلاصه که من اخرین قسط قمقمه رو هم دادم 😁 از اون طرف بازم چرخونه خانومی رو داشتم 2 تا شانس وقتی چرخوندم یه تخفیف 50 درصدی تا سقف 200ت واسم افتاد که خب اگه 200ت خرید میکردم در اصل باید 100ت میدادم به مامانم گفتم مامان بازم بیا نوار برداریم و اینگونه شد که 6 تا نوار با سایز های مختلف برداشتیم که شد 202ت و با تخفیف و 42 ت هزینه هزینه ارسال شد 144ت از طرف دیگه با اسنپ پی راحت ماهی 36ت قرار شد پرداخت کنیم🥰 و از اونجایی که این خریدای خودم نبود و خریدایی بود که همیشه مامانم انجام میداد قرار شد قسطاشو خودش بده😅 و خب هنوزم این چرخونه خانومی وقت داره و واقعا به صرفه هست و تخفیفای خوبی میده به نظرم بچرخونید شاید بهتون تخفیف خوبی افتاد🫠❤

....💖!
عزیزم مگه اینجا نباید گزینه پرداخت اعتباری فعال باشه الان برام ؟ 🥲 چطوری باید استفاده کنم از اون مب ...

پرداخت اعتباری خریداقساطی خود دی جی هستش یا باید ازش وام بگیرم بعد با وامم خرید کنم؟ 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سلام عزیزم ، د ی ج ی کالا رو به روز رسانی کنید و یک بار وارد و خارج بشید فعال میشه براتون . 😍😍😍

با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن تا اطلاع ثانوی نمیشه طلا و سکه به صورت اعتباری خرید کنید🥲 کاش اشتراک نگرفته بودم هیچ چیز دیگه ای نمی‌خوام بخرم 🤦🏻‍♀️

2810