2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چرا من با زنها فرق میکنم؟ من زیادی منطقی هستم و نمیتونم با زایمان کنار بیام.. من و شوهرم ۴۰ ...

هرکسی تو زندگیش اولویت هایی داره، مثل ماشین خونه بچه تحصیلات شاغل بودن سفرکردن و انواع و اقسام چیزای های دیگه....

و اولویته هرکس چون تو زندگیش فرق میکنه باعث تصمیم های متفاوتی ام میشه..

اینکه یکی توانشو داره بچه دوست داره سه چهارتا میاره و از هر نظر تامینشون میکنه (حداقل هارو )خب چه عالی دمش گرم خدا بهش توان بده بیشترشون کنه.

یکی ام مثل من اولویت من  فقط یک فرزنده، با اینکه عاشق بچه ام،اولویت من تربیت و همین یدونه فرزندمه که بتونم خوب و صحیح بزرگش کنم و تا جایی که میتونم حمایتش کنم،نه حمایت بیش از اندازه نه اینکه ام هیچ حمایتی نکنم.

یکی ام مثل شما اصلا بچه نمیخوان دلایل خودشون رو دارن .

اینکه زندگی زهر بشه نه .

من منکر اینکه بچه بیاد زندگی یک رنگو بوی دیگه ایی میگیره نیستم(من همین الان بچه زیر یکسال ببینم درجا غشو ضعف میکنم براشون.)

ولی واقعا مادر شدن از خودگذشتی و فداکاری زیادی میاد، از تایم زدن خودت میخواد،مسئولیت هات اضافه شدن میخواد و خستگی داره روحی جسمی،ولی شیرینی های خودشم داره.بعد بچه مسافرت رفتن ها دیگه مثل قبل نیست،دونفره های عاشقانه مثل قبل نیست،کلا زندگی قبل بچه و بعد از بچه از هر نظر تفاوت داره.

من اگه برگردم عقب و عقل الانمو داشتم

قطعاااا خیلی تامل میکردم تو بچه اوردن،نه اینکه نیارم ،یدونه میاوردم حتما ولی موقعی که از هر نظر اماده تر بودم.همین الان بچم جونه منه،یعنی از تموم خواسته هام میتونم چشم پوشی کنم بخاطرش از خودگذشتگی زیاد دارم براش و اصلا تو این موارد اذیت نیستم

ولییییییی از نظر من ترررررربیت خیلی سخته با جامعه الان

اینکه بقیه اصرار میکنن به چند فرزندی رو اصلااااااااا نمیتونم درک کنم با اینکه تو هر زمینه ایی خیلی انعطاف پذیرم ولی این موردو نمیدونم چرا نمیتونم درک کنم

2805
خانمهایه راهنمایی میکنیدمن یه یخچال دارم براجهیزمه 10سال پیش ازاینهاکه بالاش یخچال پایین فریزربرام ج ...

اگه خیلی اهل فریز کردن مواد غذایی هستی عوض کن یخچالو.

ولی همین یکی دوماه که مواد غذایی فریز میکنی کافی نیست؟

من اصلا اهل فریز کردن نیستم چون برام عطر و طعم مواد غذایی عوض میشه دوست ندارم

،نهایت چیزی بزارم فریز یک ماه یا دوماه

یخچال منم از همین مدل یخچال شماست ،برای من کافیه.

بازم شما ببین سبک زندگیت چجوریه شاید برات واجب باشه حتما عوض کنی

آخه ادمینی که واسه ثبت نام بود عکس پروفایل خودش بود

اگه پولو دادی و دیگه جوابتو ندادن میری شکایت کنی ؟؟ معلومه که نه. 

کافیه روزی 10 نفر این مبلغو واریز کنن واسش. 

هیچکس هم بخاطر 100تومن نمیره شکایت کنه

سلام و وقت بخیر ب تموم اعضای عزیز تاپیک ♥️🌱🖐🏻

رویا جان @royayezendegi   میستم و خیلی معذرت میخام از تمام دوستانی که تگشون میکنم من واقعا عذرخواهم امادرموردتاپیک همه مسئولیم خیلی تاپیک به حاشیه کشیده شده بخاطر بعضی پست های متفرقه ، عزیزان دورهمی برای همین حرف هاست!برید تاپیک دورهمی همدیگه رو تگ کنید و پست ها و سوال های غیر تاپیک پس انداز رو اونجا مطرح کنید ، با عرض معدرت لطفا بحث متفرقه رو ادامه ندید

@ooooosamanخانم_داش_رضا

@ننا96

@arezoyenazdik    ‍ 

@golikhanomii    

@لیانا1403

@دختر_شمالی۷۵    75

@taraaaee    ‍ 

نتوسنتم پیام شما عزیزان رو ریپلای بزنم چون تاپیک شلوغ تر میشد لطفا برید دور همی و بحث رو اینجا ادامه ندید باتشکر🙏🙏

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
سلام و وقت بخیر ب تموم اعضای عزیز تاپیک ♥️🌱🖐🏻رویا جان @royayezendegi میستم و خیلی معذرت میخام از ...

در خصوص این پست نتونستم چند نفر از عزیزان رو اونجا تگ کنم سایت اجازه نمیده. 

‍ 

@sara65m    

@zxcvbnnnnm1234567890    🙏🙏

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
در خصوص این پست نتونستم چند نفر از عزیزان رو اونجا تگ کنم سایت اجازه نمیده. ‍ @sara65m @zxcvbnnnnm1 ...

@nikoo54    

@ooooosaman   🙏🙏

اگه خیلی اهل فریز کردن مواد غذایی هستی عوض کن یخچالو.ولی همین یکی دوماه که مواد غذایی فریز میکنی کاف ...

اره عزیزم اهل فریزکردنم تقریبایسری موادومیبینی 6ماه سال هستن فقط من جنوبم مثلابامیه فقط تابستون هست پاییزوزمستون نیست منم خیلی دوست دارم ولی من فقط اندازه دوماه مثلافریزکنم 

یاسبزی خورشتی که تازه اش فقط سه ماه زمستون وبقیه سال هم فکرکنم باشه تازه اش ولی خب زحمتش هم خیلی زیاده هردفعه که بخوام درست کنم برم تازه بخرم واماده کنم یاهمین پوره گوجه که تابستون من کیلویی 10تومن گرفتم یه سبدفریزکردم الان تموم شده وتوبازارکیلویی 60تومن رفت قیمتش🙁🙁

حبوباتم هم بخاطرنفخشون معمولاخیس میکنم چندبارابشوعوض میکنم اندازه 5مین میپزم ومیزارم فریزرهرماه اول ماه اینکارمیکنم خیلی بدردم خورده وقتهایی که دیربیدارمیشم یاعجله ای میخوام خوراک لوبیایی کتهذعدسی چیزی درست کنم 

فلفل دلمه روهم میزارم فریزرماه یبارمیخرم 

معمولاتوفریزرنباشه کلاحذفش میکنم دیگه نمیپوشم برم بخرم تویخچالم معمولازودخراب میشه 

اینهارومعمولافریزمیکنم ❤❤

اره عزیزم اهل فریزکردنم تقریبایسری موادومیبینی 6ماه سال هستن فقط من جنوبم مثلابامیه فقط تابستون هست ...

سبزی اش هم یادم رفت وشویدسبزم هم معمولااندازه یه یکی دوماه میزارم فریزرحالانمیدونم کارم درسته یانه بقیه خانمهاهم بگن شیوه نگهداری وفریزکردن موادغذایشون 

2810