2777
2789
عزیزم امیدوارم سال های سال با همسرتون به خوبی و خوشی زندگی کنید شما که دکترا دارید به نظرم ایده خوبی ...

اخه لیسانس رشته ای رو میخواستم بگیرم که همسرم توش سالها داره کار میکنه و خبره هست و دکتراشو داره میخونه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من مارک اکووکس دارم پارسال خریدم خیلی تحقیق کردم دیدم این مدل تنها مدلی هست که توی ایران نماین ...

ممنونم عزیزم از پیامتون شات گرفتم خدا بخواد اینم میذارم تو برنامه می‌دونی من دلم میخواد وسایل خونه کامل باشه از وسیله اضافی خوشم نمیاد ولی وسایل کاربردی رو دوس دارم مثلاً قبلا فکر میکردم پلو پز وسیله به درد نخوریه اما چون خونمون نوساز بود وگاز نداشتیم خیلی برای من استفاده داشت و نظرم عوض شد

من بخارشوی خریدم و به نظرم به درد نخور بود از آب میوه گیری زیاد استفاده نمیکنم چون قطعه برای سوار کردن و شستن زیاد داره و ترجیح میدم هر وقت دلم آب میوه خواست از بیرون بخرم 

ساندویچ ساز خریدم بازم خیلی استفاده نداشت سرخ کن هم همینطور اما ماکروفر برای من خورش هم میپزه کلا عضو محبوبیه تو آشپزخونم 

ظرفشویی و لباسشویی هم از واحباته کلا یه خانم باید وسایل آشپزخونه رو با توجه به سبک زندگیش کامل کنه 

عزیزم اگه شرایطشو داری به مهاجرت فکر کن 🙃 مهندس ها اونم تو مقطع دکترا تو اروپا یه روز هم بیکار نمیم ...

ای جانم مرسی که نوشتی برام. متاسفانه همسرم بسیار شغلشو دوست داره و داره اینجا ادامه میده و دکترا میخونه و کلا حتی اگر این هم نبود باز هم بخاطر علاقه اش به رشته و شغلش نمیومد.ممنونم که نوشتین برام درسته خارج از ایران  رشته های مهندسی خیلی بهتره 

سلام خانما.راه طولانی کردن عمر دستکش آشپزخونه چیه؟؟خیلی سریع یا پاره میشن یا انگار چسبناک میشن و ناز ...

من بعد از این که ظرف هام میشورم خشک میکنم حتماااا باید خشک کنی بعد می‌زارم داخل یخچال شش هفت ماه کار می‌کنه وقتی خیس بیرون میمونه فوری چسبناک میشه این روش امتحان کن منو دعا می‌کنی   

چرا وارد بخش خصوصی نمیشید؟ چون استخدام دولتی و هیئت علمی شدن خیلی سخت و در اکثر موارد نیاز به سهمیه ...

حرفتون درسته عزیزم . متاسفانه یه شهرستان کوچیک ساکنم و فرصت کار اینجا خیلی کمه برام. بله استخدامی ها و هیات علمی خیلی سخت شده در واقع کسی دیگه الان درس نمیخونه و تعداد دانشجوها خیلی داره کم میشه جوری که اساتید برخی از رشته های کم متقاضی هم در نهایت باید جذب مراکز دیگه بشن با این سراشیبی جمعیتی..

سامیه جون ممکنه پایین بیاد؟

اصلا مشخص نیست 

اونایی که تو بازار هم هستن نمیتونن بفهمند 

من تو ۴۶۴۰ خرید کردم اومد پایین تا ۴۲۰۰ هم رسید 

میخواستم برم هفته بعد بخرم چون فردا حقوق ها رو میریزند 

ولی بخواد بره بالا فعلا خرید نمی‌زنم 

دوستای خوبم در راستای مدیریت مخارج خورد و خوراک ماهانه چقدر مصرف گوشت قرمز و سفید دارین؟چقدر برنج؟ م ...

مایه مرغ کامل میگیریم برا یک ماه.گوشت هم خیلی کم شاید نیم کیلو.برنح ماهی هفت کیلو.

تنوع غذایی مون بیشتر سبزیجاتی هستش.

و کلا خورشت دوس نداریم یعنی مرغ من نیم پز میکنم سرخ میکنم و ریش ریش میکنم رو بشقاب هرکس میریزم.خورشت هم شاید هفته ای یکبار قیمه که دوست ندارم.قرمه سبزی بخوریم.

بیشتر انواع کوکو ها و آش ها وسوپ هاو....

غذاهای آبکی بیشتر دوست دارن بچه هام. و راحت تر میخورن.

میدونم عزیزم وقتی بچم یکسالش بود میخواستم بیارم اما گفتم یسالم بمونه و از شیر بگیرم ورفته رفته سختت ...

من هم چند روز به بچه دوم خیلی فکر می کنم 

ولی خیلی مسائل دارم که باید حل بشه 

پسرم که به دنیا اومد مادرم خیلی کمکم بود 

ولی الان دیگه نمیتونم رو کمک مادرم حساب کنم چون سنش بالاست 

سرکار هم نمیتونم تا دو سه سال برم 

من که عادت داشتم همیشه دستم تو جیب خودم باشه خیلی برام سخته 

البته میتونم کلاس خصوصی بگیرم و خرج خودم رو در بیارم 

ولی فکر کردن به استرس های دوره بارداری سختی دوران نوزادی گریه کردن هاش شب بیداری هاش واقعا من رو میترسونه 

تو همین چند روز هم خیلی به فکر بچه دوم افتادم 

شاید یک هفته دیگه از سرم بیافته 

ولی خیلی فکرم رو درگیر کرده 

عزیز میشه بگی شما چقدر مصرف دارین و چند نفرین؟ من به خودم باشه دوست دارم هفته ای ۲ یا ۳ روز گوشتی بخ ...

عزیزم جاش اینجا نیست ولی من امروز نخود پلو درست کردم با بال و گردن خوب؟ به بچه هام گفتم هرکس نخودهاشو نخوره حق ندارد بال و گردن هم بخوره. دیگه خودت حدس بزن چیشد😅 خیلی ریلکس خوردن.شماهم بچه ات کوچیکه  این حجم گوشت واقعا می‌تونه مضر باشه برای همه تون.

من بعد از این که ظرف هام میشورم خشک میکنم حتماااا باید خشک کنی بعد می‌زارم داخل یخچال شش هفت ماه کار ...

۶ ،۷ ماه؟!

واسه من دو هفته ای خراب میشه؟

چقدر بزاریم تو یخچال بمونه،؟

یخچال معمولی یا فریزر بزاریم

۶ ،۷ ماه؟!واسه من دو هفته ای خراب میشه؟چقدر بزاریم تو یخچال بمونه،؟یخچال معمولی یا فریزر بزاریم

عزیزم دو هفته هم خیلی کمه.

من همیشه با گیره آویزون میکنم به سبد آبش بره بعد میزارم تو کشو بازم چند ماهی عمر داره

آره عزیزم فکر میکنم چند تا شعبه توی تهران باشن من شعبه مرکزی رو میرم سعادت‌آباد هست

تشکرررررر دوست خوبم هنوز تو حال و هوای خونت حال میکننممممممم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
عزیزم دو هفته هم خیلی کمه.من همیشه با گیره آویزون میکنم به سبد آبش بره بعد میزارم تو کشو بازم چند ما ...

چرا میزاری تو کشو،

من آخه تن تن استفاده میکنم،همش آویزونه از آب چکون

و اینکه از آب تقریبا خیلی گرم استفاده میکنم واسه ظرف شستن اونم باعث میشه زود خراب شه،چند وقته با آبسرد ظرف میشورم

2810