2777
2789
سلامی پر از مهر به همه دوستان و خواهرای قشنگم😍 دوستان من خواهر ندارم ولی به لطف نی نی سایت کلی خواه ...

سلاام

تبریک میگم مریم جان

حفظ قرآن خیر دنیا و آخرت به همراه داره..

حافظین قرآن در ایران از سهمیه خاصی برخوردار میشن ..یکیو می شناسم که چون حافظ قرآن بود سریع استخدام آموزش و پرورش شد و الان در مدرسه شاهد داره تدریس می کنه...این از خیر دنیویش...و یقینا همه از خیر اخرویش خبر داریم🙂

دوستان عزیزم نمیدونم ب تاپیک ربط داره یا ن ولی من خیلی وقت کم میارم هم شام میپزم هم ناهار میخوام ی س ...

سلام صبح بخیر 

ساندویچ ساز کمک زیادی نمیکنه ولی پلو پز خیلی خوبه دیگ لازم نیست برنج رو چک کنی یه پلو عالی تحویلت میده 

غذا ساز به نوعی عصای دست حساب میشه من یه دونه همه کاره دارم خیلی خوبه

سرخ کن و ماکروفر هم دارم که ماکروفر خیلی گزینه بهتربه برام از این که جهت کاراییش بیشتره گرم کردن یخ زدایی سرخ کردن و...

من مرغ مزه دار میکنم بعد یه ساعت میذارم با سبزیجات هم مزه عالیه هم تو این یه ساعت کلی کار انجام میدم 

به فکر اینم تا عید خدا بخواد زودپز برقی بخرم و یه فر تو کار هم برنامه طولانی مدت ترمه

حالا که اومدم یه گزارش ریز بدم 

دیروز رفتم دوباره باشگاه ثبت نام کردم بعد چندماه وقفه به نظرم خیلی حرکت مثبتیه من از منظم ترین دورانی که گذروندم دوره ای بود که مرتب ورزش میرفتم خیلی پر انرژی و سرحال هم بودم و از پا درد وکمر درد هم خبری نبود  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این یه توییت بود که من تو تلگرام دیدم و یاد شما افتادمالبته شرایطتون اصلا شبیه هم نیست، جسارت ...

چه توئن پر انرژی ای واقعا 

منم خیلی کمالکرام همش میگم به اون سطح نمیرسم فلان بهمان 

البته شوهر من به بدی شوهر این بنده خدا نبوده🤣 اما خب منم سختی هایی کشیدم که باورم نمبشه چجوری موندم 

مرسی عزیزم 😍❤️ 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
وااااای مبارک دختر جوووون بهت تبریک میگم ، انشالله صحیح و سالم بغلش بکنی و کلی روزها و خاطرات خوب را ...

سلام خانم معلم خلاق عکسشو میدی  نیاز دارم به همچین ایده ای

و خدایی که به شدت کافییییست.........
سلام عزیزم من کوییک دارمتوی این سبک ماشین‌ها بنظرم کوییک ماشین خیلی خوبیه اما ٣٠٠ مبلغ کمیه بذار روش ...

اومدم از همکارم ماشین کوییکش را بخرم. گفت نمی فروشم فقط تو تعمیرگاه هست و من نمی‌خوام فحش بخورم ، کوییک نخر .

حس میکنم ماشین شانسی شده ، یک سری خیلی میگن خوبه یک سری نه 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰

سلام خواهرهای گلم. شوهرم ۲۵ساله که کارگره. الان ماهی حدود ۳۵ میلیون درآمدشه حالا بااینکه بازار خرابه. کلا میترسه ی شغل راه بندازه از کارگری خداحافظی کنه؛ همش ازم میپرسه: درآمدش از اینی که الان درمیارم کمتر نباشه؟ میشه خواهش کنم بگید شغل شوهراتون چیه؟ راضی هستن؟ اجاره مغازه درمیاد؟ میشه امیدوار یا ناامیدم کنید !؟؟ سپاس

سلام به دوستان نازنینم💐

قبل از هر صحبتی به 

@abi_asemani    عزیز تبریک میگم هر بار که امضای قبلیتو میخوندم از صمیم قلبم برای مادر شدنت دعا میکردم، خدا رو هزاران بار شکر❤️

یکشنبه قبل از ظهر مشغول ورزش بودم که خبر رسید برای ناهار مهمون دارم و قرار بود چند روز بمونن، 

از اونجایی که همیشه داخل فریزر حبوبات و گوشت نیمه پخته دارم سریع یه بسته لپه و دو بسته گوشت بیرون آوردم و در مدت یک ساعت یه خورشت قیمه جاافتاده تحویل گرفتم برنجم بعد یه ساعت خیس دادن پختم، با ماست داخل یخچال دوغ درست کردم و در کنارشم دو سه مدل ترشی سر سفره گذاشتم، 

میوه هم سیب و نارنگی داشتیم همونا رو تو ظرف چیدم.

برای شام از جو و نخود و لوبیا و عدسهای نیم پز استفاده کردم و آش رشته پختم که تو هوای سرد میچسبه،

روز دوم ناهار قورمه سبزی و شام خوراک سبزیجات آماده کردم، برای پذیرایی میوه بود، کیک قهوه هم درست کردم و با نسکافه سرو شد ☕️ 🍰 

روز سوم که دیروز بود خوراک لوبیا چیتی برای ناهار و شام هم املت داشتیم و بعد از شام هم رفتن.

خوراک لوبیا غذای ساده ایه و شاید مناسب مهمانی نباشه اما خودشون این غذا رو دوست دارن و درخواست خودشون بود.

این مهمونهای من خدا رو شکر اصلا اهل تجملات نیستن 🌸

و هر نوع غذا رو می پسندن و اهل حرف چینی و صفحه گذاشتن نیستن، به همین خاطر وقتی میان خونم نگرانی بابت غذاها ندارم، هر چند سعی میکنن در حد خودم بهترینها رو فراهم کنم

خودشونم دستشون درد نکنه یه مقداری شیرینی و خرما آورده بودن که همونها رو هم میان وعده و همراه چای آوردم و خورده شد.

برای میز صبحانه پنیر و گردو و خرما، ارده و شیره، حلوا ارده و مربا روی میز گذاشتم تا خودشون انتخاب کنن چی میل کنن. روز اول نیمرو هم داشتیم روزهای بعد حدف شد چون نخواستن.

خدا رو شکر ضمن اینکه مهمونی یهویی من به خوبی برگزار شد نیاز هم نبود از بیرون چیزی تهیه کنم، 

اگه مواد اولیه غذاهام رو به صورت نیمه آماده تو فریزر نداشتم احتمالا حداقل برای ناهار روز اول دست به دامن غذای بیرون میشدم.

هر بار که چای دم میکردن خیلی از طعم و رنگش تعریف میکردن منم

برای جبران محبتهایی که به من دارن و هر بار که میرم خونشون کلی کادو و خوراکی بهم میدن😍، یه بسته یک کیلویی چای که چند ماه پیش، از کارخونه چایسازی تو  لاهیجان خریده بودیم بهشون هدیه دادم❤️

ولیییییی

بعد رفتنشون انگار تو خونه بمب ترکیده بود🫣🫣

به خاطر اوضاع جسمی یکیشون ترکیب خونه وقتی اونها میان به هم میریزه، دیگه دیشب چند ساعت مشغول مرتب کردن دکور خونه و تمیزکاری بودیم،

من برای رختخواب مهمون ملافه های جداگانه و تمیز دارم که هر بار بعد رفتن مهمونهام تمام ملافه ها رو میشورم و مرتب داخل کیف مخصوص میذارم تا برای مهمون بعدی تمیز و خوشبو باشن

الان کلییی لباس و ملافه باید بذارم تو ماشین که برق قطعه🤧منم فرصتو غنیمت دیدم و گفتم از مهمونیم یه گزارش به دوستام بدم🫶

دوستتون دارم و امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

اومدم از همکارم ماشین کوییکش را بخرم. گفت نمی فروشم فقط تو تعمیرگاه هست و من نمی‌خوام فحش بخورم ، کو ...

ما هم تیباهاچ بک داشتیم چندسال البته مدل بالا بود ۹۹ . خدا شاهده اصلا خرجی نداشت بجز مصرفی ها و تعویض روغنی. شتاب عالی. هندلینگ عالی. داخلش کمجا ولی خیلی خوب بود. بخاطر خونه فروختیم. خرید و فروشش هم عالیه خاطرخواه زیاد داره؛ تقریبا همه میگن ماشین خوبیه تیبا۲

سلام خانم های عزیز من بعد از تلاش های شبانه روزی برای پول جمع کردن و راضی کردن همسر که دومی سخت تر ب ...

دور رنگ نخر . فروختنش سخته. حالاحالا نمیخرن دور رنگو. رنگ دار بخر مثلا یک گلگیر رنگ، درب رنگ، گلگیر تعویض مخصوصا اگه ماشین اولته. تیباهاچ بک فوق العاده س جوان پسنده

سلام به همه خانمای تاپیک چه قدیمی چه جدید

منم یه گزارش بدم 🙃

قبل از هر چیز یادآوری کنم که قدر عافیت و سلامت بدونید و اگر بیمه ندارید حتما برید تامین اجتماعی و خودتون و خانوادتونو بیمه کنید و از خدمات رایگانش استفاده کنید چون هزینه های بهداشت و سلامت خیلی بالاس...

مدتیه درگیر التهاب تاندون شانه دست راست شدم و تشخیص دادن شانه سمت راستم یخ زده(یه اصطلاح پزشکی) آنقدر درد داره که کارهای خونه و شخصیمو نمی تونم انجام بدم چون نمی تونم دستمو خیلی بالا ببرم که بش میگن محدودیت حرکت..

الانم ورزش درمانی رو شروع کردم هر جلسه ۴۵ دقیقه و هزینش ۵۰۰ هست..قبلشم هزینه ویزیت و عکسبرداری و دارو و تزریق و غیره....

همه اینا همزمان شد با شکستن دندون شماره ۴ 😑

دندان پزشک گفت نمیشه همینجوری پرش کنم حیفه ..باید عصب کشی کنم و پر کنم و قالب بزنم ..../:

خلاصه اینم اضافه شد که متاسفانه تامین اجتماعی فقط کشیدن و پر کردن انجام میده...

مورد دیگه اینکه از لحاظ روحی بهم ریختم و احساس کردم در برخورد با همسر و بچه هام و زندگی دارم کم میارم و مدیریت شرایط برام سخت شده پس به یک مشاور مراجعه کردم که اونم هزینه ۵۰ دقیقه ۶۵۰ هست😬ولی خب لازمه دیگه..

میرسیم به بخش طلایی🌟

مهرماه کد بورسی گرفتم(تو خونه با یه گوشی، بدون مراجعه به کافی نت)

صندوق عیار خریدم و دارم اونجا پس انداز میکنم و کار با عیار و سیو سود رو یاد میگیرم...اگر شما هم دوست دارید صندوق عیار بخرید این نکات رو خدمتتون عرض میکنم

مزایا:

صندوق عیار همیشه در سود هست..دقیقا مثلا طلای فیزیکی.

در خرید عیار نیازی به پرداخت اجرت و سود و مالیات نیست فقط هزینه خرید و فروش رو که خیلی ناچیزه پرداخت میکنید.

هر زمان دلتون خواست خرید و فروش میکنید..

اندازه نیازتون میتونید عیار بفروشید و لازم نیست یک قطعه طلای دوست داشتنی رو بفروشید.

امن تر از طلاسی و میلی و غیره هست.

برای پس اندازهای ۶ ماهه و بالاتر عالیه👍

معایب:

شما دلتون نمیاد طلای فیزیکی رو بفروشید ولی عیار وسوسه کننده س و میتونید راحت بفروشید و گند بزنید به پس اندازتون...البته بستگی به اراده و عزم محکم شما داره که چقدر می تونید در مقابل وسوسه ی فروش مقاومت کنید😄

ساعت ۱۲ تا ۳ ظهر روزای شنبه تا چهارشنبه قابل خرید و فروش هست  و پنجشنبه و جمعه قابل دسترسی نیست.

مرتب سود و زیان عیار رو چک‌می کنید و استرس میگیرید در صورتیکه طلای فیزیکی رو میذارید کنار و کاری به سود و زیان روزانش ندارید .

خودم فعلا آزمایشی وارد شدم و قصد دارم تا عید عیارو تبدیل به فیزیکی کنم ان شاءالله.

هدفم تا پایان سال داشتن دندان های سالم، روحیه شاد و پر انرژی و داشتن یک دست بدون محدودیت حرکت هست..

التماس دعا

اومدم از همکارم ماشین کوییکش را بخرم. گفت نمی فروشم فقط تو تعمیرگاه هست و من نمی‌خوام فحش بخورم ، کو ...

نمی‌دونم عزیزم

من یکساله حدودا دارم مدل ماشین هم ١۴٠٠ هست

تا الان فقط یه باطری عوض کردم و روغن مشکلی هم نداشته

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیزم من کاربردی های خودم و بهت میگم،ایشالله که اقتصادی هم باشه پست مون ☺️۱- مهم ترینش الان برا ...

عزيزم ميشه لطفا دستور اسنك رژيمي رو تو دورهمي بگي منم تگ كني ممنونم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
2810