2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو سفارشات و فاکتور هر دوشون ۳.۱۷۰بود قسمت وزن های مختلف ۳.۱۴۰بود

اگه منظورتون اینه بعد اینکه محصول رو خریدین رفتین تو صفحه محصول وزنش رو نگاه کردین. احتمالا موجودی اون وزن رو تموم کردن و محصولی که مجدد موجود شده با وزن کمتریه

ولی برای اینکه مطمئن بشین ببرین طلافروشی براتون وزن کنن 

من دوماه پیش النگو سیاه قلم خریدمامروز رفتم انگشترشو گرفتمالنگوهاش سه درصد بود و دست دوم اما انگشتر ...

مبارکت باشه عزیزم 

آره ی سری طلافروشی ها مطمئن میشن مشتری ثابتشون هستی و چیزی نمیگی قشنگ سرت کلاه میذارن 

منم یکی از آشناهای همسرم طلا فروش سری آخر النگو گرفتنی ازش خیلی بالا حساب کرد 

شوهرم قفل کرد همش میگفت این اجرت بالا گرفته و ...

اخه بچه تک باشه گناه دارهالبته خب هرکسی نسبت گنجایش خودش میگه من میگم هنو جا داره یکی دیگه بیاریم هم ...

منم دلم میسوزه اما خب بنا ب دلایلی دلم نمی‌خواد بچه بیارم 

با اینکه خیلی بچه دوست دارم نه اعصاب شو‌دارم نه جسمم اونقدر قوی نه کمک دارم تازه شوهر حساس هم دارم حسابی منو زجر میده با حساسیت بیجاش 

البته ناامید و ناشکر نیستم هر موقع خدا داد با آغوش باز پذیرا میشم هدیه و رحمتش رو 

راستش من خودم ۲۱سالم بود دخترم به دنیا اومد و خوشحالم فاصلمون خیلی نیست و عاشق بچم با من بود گفتم دو ...

عزیزم اگر بچه دوست داری حتما اقدام کن چون ناباروری ثانویه هم زیاد شده، اینطور که شما گفتی شرایط مساعدی داری و وجود خواهر و برادر یه نعمت بزرگه به هر حال امروزه رفت و آمدها کم شده با هم بازی می کنن و  وقتی بزرگ میشن خواهری برادری داشته باشن بهتره تا تنهای تنها تو این دنیا.  بهترین فاصله ی سنی سه تا ۴ سال هست 

لطفا برای خرید طلا بعنوان پس انداز راهنمایی بفرمایید چی بگیرم خوبه

طلا واسه پس انداز اگه نمیخوای استفاده کنی، اب شده و شکسته اگه میخوای استفاده کنی دست دوم کم اجرت

....💖!
طلا واسه پس انداز اگه نمیخوای استفاده کنی، اب شده و شکسته اگه میخوای استفاده کنی دست دوم کم اجرت

ممنونم در مورد سکه های پارسیان نظرتون چیه 

همیشه گمان میکردم عشق دروغ است ، تا آنکه « تو » آمدی...
ممنونم در مورد سکه های پارسیان نظرتون چیه

خیلی خوبه، من خودم واسه بودجه کم پارسیان میخرم، ولی خب دقت کن از جایی بری که فقط پول وکیوم ازت بگیره و از طرفی همیشه از یه جا بگیر و به همون جام بفروش تا مشکلی پیش نیاد

....💖!
خیلی خوبه، من خودم واسه بودجه کم پارسیان میخرم، ولی خب دقت کن از جایی بری که فقط پول وکیوم ازت بگیره ...

من قبلا می‌گرفتم یه مدتیه خیلی تقلبی میزنند

من ترجیح میدم کم کم جمع کنم و تبدیل به طلا کنم 

،یه جورایی ترسیده شدم 

من قبلا می‌گرفتم یه مدتیه خیلی تقلبی میزنندمن ترجیح میدم کم کم جمع کنم و تبدیل به طلا کنم ،یه جورایی ...

منم ترسیدن که میترسم ولی خب وقتی از یه جا فقط بخری و به خودشونم بفروشی ریسک نداره

....💖!
خانوما لطفا هر کی اطلاعی داره راهنمایی کنه؛دوست من بارداره،الان فکر کنم دو ماهش هست،سردردهای خیییلی ...

گلابد ب پیشونیش بزنه بهتر میشه انشاالله

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

2810