2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام معصومه خانم خوبین ان شاءالله مدتیه تایپک رو دنبال میکنم 16ساله ازدواج کردم الحمدلله خونه و ماشی ...

سلام عزیز دلم ❤️ خوشبختم از آشناییتون عزیزم ❤️ 

خیلی هم عالی گلم 

اکه واقعا مطمینی که تو کارت بمونه خورد خورد خرج میشه 

حتما تبدیل کنین به طلای بدون اجرت 

یا طلای آبشده ...طلای آبشده فقط با یه درصد ...خیلی خوب برای سرمایه گذاری..منتها از جای معتمدی بگیری 

اگه دیدتون بلند مدت که اهمیت نده صد تومن اینور اونور گرفتی چون قطعا در بلند مدت سوده ...و تا به این سال ندیدم که طلا به صاحبش خیانت کنه 

ولی نه اگه دیدتون بلند مدت نیست و به زودی خواهین فروخت 

و همسرتون غر خواهد زد 

بهش پیشنهاد بده که عزیزم بیا پله ای بگیریم 

بچه هامن اینقدرفکرکردم هنگ کردم شمابهم بگین کدوم بهتره وانجامش منطقی تره من خونمودوست ندارم اتوبوسی ...

عزیزم اون روز نظر خواسته بودی ...برای خرید خونه 

خونه رو گرفتین یا نه هنوز ؟

خیلی خیلی زیاد شاید باورت نشه ولی چه شبهایی ک من بخاطر ماشین نداشتنمون گریه کردم،😅 با دخترم دلممون ...

والا ما ۵ساله ماشینمو فروختیم سر خونه خریدن من اصلا برام مهم نیس همه جام با اسنپ میریم تاحالا اینجور حسی نداشتم من خداروشکربعد عید انشاءالله میخریم

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
ای جانم عزیزم یعنی دقیقا با پوست و استخوان درکت کردم 🥺چون خودمون هم چند بار اینطوری به چند نفر رو ز ...

سلام معصوم جون شبت بخیر  پس مادرشوهرت کردستانی هستن که خاله آقا امید کردستانی هستن 

عزیزم چطوری تونستین 5سال بدون ماشین بمونیدخیلی سخت نبودماالان یکساله بدون ماشین هستیم الان درحال گرف ...

نه بابا خونه مهمتره همون کار رو بکن ...خونتو عوض کن ...ماهم ۵ساله نداریم هیچیمونم نشده 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
سلام معصوم جون شبت بخیر پس مادرشوهرت کردستانی هستن که خاله آقا امید کردستانی هستن

سلام عزیز دلم ❤️ شب شما هم بخیر و نیکی باشه 

آره فدات شم کردستانی هستند 

چند بار هم اشاره کردم تو پیام هام که من مهمون شهرستانی زیاد دارم ♥️ 

سلام عزیز دلم ❤️ شب شما هم بخیر و نیکی باشه آره فدات شم کردستانی هستند چند بار هم اشاره کردم تو پیام ...

وای چقدر خوشحال شدم پس کردی بلدی احتمالا     منم سنندجی هستم 

عزیزم اون روز نظر خواسته بودی ...برای خرید خونه خونه رو گرفتین یا نه هنوز ؟

دوتاوام نوشته بودیم که حدود600میشدن متاسفانه یکیش بااینکه کل مدارکمون تکمیل بودن ومنتظرواریزیی بودیم بهمون گفتن که اعتبارسنجی ضامن مشکل داره وندادن بهمون الان فقط 400تومن دستمون میگره که دوتاراه دارم یااینکه ماشین بگیرم یاطلابخرم وبزارمش بعدن خونم عوض کنم چون براتعویض خونه هم یه میلیاردمیخواهم وبا400خونه دلخواهمونمیتونم بگیرم

معصوم۶ جون من میتونم پول پس انداز رو بخوابونم چند ماه بانک برا وام

عزیز دلم برای اینکه خرج نشه سعی کن تبدیل کنی سر هر ماه 

برای اینکه وام هم بگیری 

حتما حساب ویپاد رو باز کن ...پولها که تا سر برج میمونه تو کارت 

امتیاز جمع می‌کنه ..و تو به راحتی وام هم میگیری 

بچه هامن اینقدرفکرکردم هنگ کردم شمابهم بگین کدوم بهتره وانجامش منطقی تره من خونمودوست ندارم اتوبوسی ...

قطعا ماشین.الان بازار ملک اصلا خوب نیست.من توی خرید و‌ فروش بودم ۲سال اخیر.تازه تهران هستم ک دیگه مرکزه نرخ مبادلات بالا.

خونه رو میشه همیشه تبدیل به احسنت کرد ولی ماشین خیلی مهمه

اونو ک دارین اینم بخرید.هروقت یک موقه خونه کیس خوب پیدا کردی پول دستت بود شد ماشینم میفروشس

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2810