2777
2789
منو هم راهنمایی کنید لطفا من خیاطم مغازه دارم سوال اول.:من هر چی کار میکنم همش خرج بچه ها و خونه می ...

عزیزم برعکسش کن 

درآمد همسرت رو کامل خرج خونه بکن درآمد خودت رو پس انداز کن 

بعد درآمد خودت و شوهرت چقدر 

مستاجر هستید 

چقدر در ماه قسط دارید همه اینا مهمه برای اینکه بشه فهمید چقدر میتونید در ماه پس انداز کنید 

سلام عزیزام لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم . من یه وام 150 تومانی گرفتم نمیدونم طلا بخرم یا ...

عزیز اگر تهرانی میشه بگید شوهرت با وانت چکاری انجام میده بقیه خانم ها اگر میشه واطلاعات دارید چه کاری با وانت انجام بدیدم که درآمدش خوب باشه ممنونم

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هامن اینقدرفکرکردم هنگ کردم شمابهم بگین کدوم بهتره وانجامش منطقی تره من خونمودوست ندارم اتوبوسی ...

سلام عزیزم 

اولویت های آدم با هم فرق میکنه 

من بدون ماشبن احساس خیلی بدی دارم حتی ثانیه ای نمیتونم تصور کنم نداشته باشیم ،

ترجیح ام اینه یکسال یا دوسال دیرتر به هدفم برسم ولی کیفیت زندگی ام خیلی نیاد پایین 

خونه تو دوست داشته باش  ،انرژی مثبت به خودت و خونه ات بده 

همینکه سقفی بالا سرت هست خدا رو شکر کن 

ماشبن و بخر و با انرژی ادامه بده برای پس انداز و ارتقای خونه 

ویپاد خیلی به درد نخور شده به راحتی پله بعدو نمیده،من ۲۰ روزه تسویه کردم ۱۵ تومنی برام باز نمیشهحالا ...

دوباره ده تومنی رو بگیر 

برا همسر منم باز نشد من مجددا ده رو گرفتم 

حالا تسویه کنیم ببینم باز میشه یا نه 

2805

سلام دوستان

دیشب میخواستم برم خرید صبحانه ولی بخاطر سردی هوا حوصلم نکشید

گفتم باشه فردا میرم 

که صبح دیدم پیامک اومده کد تخفیف برای اکالا

گفتم بفرما اینم روزی ما🤧🤧😁😁

دقیقا چشام اینجوری شد😍😍😍

وارد اکالا شدم 

چند قلم مورد نیازمو علامت زدم 

تازه دو قلم از جنس هامم توی تخفیف بود

تخم مرغ گرفتم و پنیر و کره و شیرکاکائو و کیک و پلاستیک فریزر و یک خوراکی دیگه

که قیمت اصلی شون شد 202 هزار

کد تخفیف داشتم ، 40 هزار کم کرد

و اون دو قلمم جنسمم روی هم 22 هزار تخفیف داشت

و در آخر برای همشون 140 پرداخت کردم🥰

این اکالا هم گاهی وقتا تخفیف های خوبی میزاره

از همه مهم تر اینه رایگان و راحت و بی دردسر میاره جلوی در خونت 🥰😊

کتلت میتونی درست کنیبپز مکعبی خرد کن جغول بغول درست کن

مرسی عزیزم ک جواب دادید 

جغول بغول ؛یعنی با پیاز و سیب زمینی و رب سرخشون کنم؟

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
عزیز اگر تهرانی میشه بگید شوهرت با وانت چکاری انجام میده بقیه خانم ها اگر میشه واطلاعات دارید چه کار ...

بره بازار بار ببره یا مثلا مثل بافت آباد و بازار مبل دلاوران 

عضو اسنپ وانت بشه 

اونم نمایندگی بود؟منم میگم اخه چه اعتباریه ادم پولش وبده وماشینم دستش نباشه شک کردم به قضیه

راستش نمی‌دونم..

همسایمون گفت ک خواهر شوهر و برادر شوهرش پول دادن گفتن سه ماه تحویل میدم..

۲میلیارد فقط اینا پول دادن ک یارو ب همه اینطور گفته بود سه ماه بعدش پیچید ب بازی

دوستان در راستای چالش بدون خرجی روزانه یه کم گوشت بوقلمون مونده تو فریزر، نمیدونم چی درست کنم تا نخو ...

هرچیزی ک با مرغ بشه‌پخت با بوقلمونم‌میشه فقط باید بیشتر بپزی  ساندویچ مرغ  

من تو الویه هم ریختم 

میتونی ابپز کنی بعد تیکه‌کنید با فلفل دلمه‌و قارچ و پیاز خلالی و یکم پوره گوجه یا رب و ادوبه تفت بدین در کنار سیب زمینی سرخ شذه بخورین 

یه‌سرچ کنید توگوگل همه مدله میاره 

منم مث دوست شما بدون پول دادن به همسرم میگم باید نصف خونه رو بنامم بزنی😂😂مرسی عزیزم از لطفت 😘

عزیزم درایتی که شما داری 

صد برابر ارزشمند تر از پول هست 

مدیریت یک خونه خیلی مهمه

سلام دوستاندیشب میخواستم برم خرید صبحانه ولی بخاطر سردی هوا حوصلم نکشیدگفتم باشه فردا میرم که صبح دی ...

اکلا برنامه هست مثل اسنپ باید نصب بشه ؟؟؟؟ چطوره میشه توضیح بدید لطفا✨️✨️✨️

هرچیزی ک با مرغ بشه‌پخت با بوقلمونم‌میشه فقط باید بیشتر بپزی ساندویچ مرغ من تو الویه هم ریختم میتو ...

ممنون💐

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
خیلی خیلی زیاد شاید باورت نشه ولی چه شبهایی ک من بخاطر ماشین نداشتنمون گریه کردم،😅 با دخترم دلممون ...

با احترام ولی واقعا بدون ماشینی اینجوری هم که میگید سخت نیست ما ۱۰سال ماشین نداشتیم با اسنپ وآژانس و...این ور اون ور رفتیم به هیشکی حتی یکبار رو نزدیم اقوام لطف داشتن زنگ میزدن راه دور اومدین فلان جا میایم دنبالتون همسرم هیچ وقت قبول نکرد دربست می‌گرفت نه برای شهر دیگه رفتن نه بین شهری مشکلی وجود نداشت اصلا لازم نیست کسی مارو همراه خودش جایی ببره الان جوریه نصف شب هم بخوای بری بیرون ماشین هست 

ولی خب ماشین خود آدم باشه حس بهتری داره و دسترسیش حتما راحت تره اما اینجوریا هم نیست 

یکی از آشناها  هست سال به سال سفر نمیرن ماهی یه بار به زور بیرون نمیره میگه ماشین ندارم چطوری برم خانمش بنده خدا افسرده شده از دستش در صورتی که کل این ۱۰سال ما هم سفر می‌رفتیم هم هفته ای ۲تا ۳بار بیرون می‌رفتیم و خودمونو محدود نکردیم 

2810