2777
2789

سلام دوستان

یه گزارش بدم از امروز

خب چند روزی خیلی خونه نبودیم امروز رو اختصاص دادم به آشپزخونه

رفتم سراغ یخچال 

برای ناهار یه مقداری اسفناج داشتم،اندازه ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا ،سریع یه خمیر آماده کردم و یه اشترودل خوشمزه شد

از میوه ها دیدم  حدود ۱۵ تایی نارنگی و پرتقال داریم که چون خیلی درگیر بودیم و یکمیم ترش بودن این چند وقت مونده بودن تو یخچال داشت خراب میشد،اونا رو آب گرفتم با چند تا لیموشیرین و شد وعده عصرانه و چند تا انار که خورده نشده بود(ما چون بچه کوچیک داریم هیچ وقت نمیشه با آرامش بشینیم انار و اینجور میوه ها رو بخوریم☺ اینارم کسی بهمون داده بود بخاطر همون مونده بود) اونارم نصفشو دون کردم و ریختم داخل ظرف که آماده باشه برای خوردن سریع😁

برای شام رفتم سراغ  فریزر بادمجان سرخ شده داشتم که کیلویی ۱۰ تومن خریده بودم قبلا،دیشب که رفتیم برای خرید میوه کیلو ۲۰ دستفروش ها و ۴۰ مغازه میفروخت.

اندازه یه قاشق حریره سیر داشتم،از گوجه هایی که خریده بودم یکیش در حال نرم شدن بود با همه اینا یه خورشت بادمجان فوری با پلو درست کردم.

تو برنامم خوراک لوبیا سبز بود که جایگزین کردم.

یه پیاز برداشتم برای خورشت،دیدم روش سالمه ولی از وسط در حال خراب شدن،دیگه بقیه پیازا رو پوست گرفتم و سرخ کردم و گذاشتم فریزر حداقل برای دو هفتم کافیه

هفته قبل پیازو خریده بودیم ۱۷ تومن،دیروز ۲۵ تومن بود🤦‍♀️مثل طلا بالا و پایین میشن لامصبا به قول دوستمون خرید عمده خودش پس اندازه

دیشبم خرید میوه و صیفی جات هفتگیو داشتیم و لبنیات شد ۳۰۰ تومن

۵۰ تومن هم تخمه گرفتم کیلویی ۸۰ تومن میدادن،‌بعد اومدم از سوپری خودمون پرسیدم گفت کیلویی ۲۰۰😳واقعا معصومه جون راست میگن که قیمتها با هم فرق داره بین محله ها اونم انقدررر...

امروز از افق مایع لباسشویی خریدم چون تموم شده بود و حواسم نبوده و روغن مایع که ۲۳۰ شد و ۵۰ تومن تخفیف رو گذاشتم روی پس اندازم که انشالا آخر ماه یه حرکتی بزنم.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام دوستانیه گزارش بدم از امروزخب چند روزی خیلی خونه نبودیم امروز رو اختصاص دادم به آشپزخونهرفتم سر ...

@masumehjoon   باجی شما چالشو نگفتی ولی من برای خودم چالش خالی کردن یخچال و فریزر رو گذاشتم☺

الهام هستم ،مامانِ سوگل.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما کیا اکالا دارن؟ از قیمتاش راضی هستین؟ بعضی از اقلامشو گرون تر از مغازه نمیگه بنظرتون؟

سلام عزیزم من یک سال بیشتره دارم خرید میکنم نه تا الان نبوده از بیرون گرونتر تن ماهی  مکنزی و خریدم ۶۴۹۰۰

نوار بهداشتی ۴۰ تومنی و۳۵۹۰۰

ابمیوه ۷۹ تومنی و ۶۴۵۰۰

تازه مغازه همون هفتاد و نه رو هشتاد میکشه 

من همیشه اقلام تو تخفیفو نگاه میکنم  و اونایی ک لازم دارم و میخرم اضافه نمیخرم 

شیر و بستنی وانیلی و با قیمت خوب خریدم  خونه معجون درست میکنم میخوریم شیر ۴۲ بود تو تخفیف  ۲۱ بستنی  نیم کیلویی وانیلی ۸۰ تو تخفیف ۵۸ همشونم تاریخ دارن 

2805
سلام عزیزم من یک سال بیشتره دارم خرید میکنم نه تا الان نبوده از بیرون گرونتر تن ماهی مکنزی و خریدم ...

ممنون عزیزم 

چقدر خوب 

ممنون از وقتی ک گذاشتی❤

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
سلام روزتون بخیر عزیزانم بچه ها من امروز صب زنک زدم به طلا فروشی ک ازش سکه‌میخرم گفتم اقای فلانی م ...

من پرسيدم ميگن فردا فقط ربع مياد

الان تكليف ماهايي ك يه ربع سكه و يه تمام خريديم چي ميشه كاش مستعمل ميخريدم

شما اطلاعات ديگ اي نداري؟؟

گوجه کیلو ۵۰ تومن شده،من چهارشنبه بازار گوجه های که نرم‌تر بودن رو خریدم ده تومن، آوردم رنده کردم بسته بندی کردم گذاشتم فریزر ،امشبم با یه بسته املت درست کردم  ،،،هر مبلغی که دستم میاد مثلا ده تومن یا کمتر زود میرم طلا میخرم حتی یه گرم از عید تا الان ۲۹ گرم طلا خریدم،،،،

من طلاهامو گذاشتم واسه امنیتش. وام طلا که میگیرم میرم طلا میخرم ان شاء الله تا سر سالش بتونم 25تومان ...

خب عشقم وام هم می‌گرفتی امنیت داشتن جا طلاهات داخل بانک بود دیگه 

در عوض ۲۵ میلیون نمیدادی .

موفق باشی 

گوگل کن فدات شم ...مال پاسارگاد به پولی که می‌خوابونی وام بدون ضامن میده از یک ملیون تا سی و پنج ملی ...

سلام عزيزم

وام پشتوانه و برايندو ميشه همدمان با هم گرفت 

اون وام پله اي خيلي برام مهمه الان رو ١٥تومن هستم

اگه هردورو بشه گرفت عالي ميشه

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
خب حالا من ی سوال بپرسم انشالله جواب بگیرم 🤩 حقوق ما 22 تومنه 🥰قسطمون تا اسفند 16 میلیونه ک اسفندح ...

سلام عزیزم، 

میتونی برنج رو طی چند ماه و با بنی که دارید تهیه کنی، برای گوشت هم از خرج خونه بودجه بذار، یا اینکه حدود ده تومن از وام رو برای تهیه گوشت و برنج و لباسهاتون بردار، لباس بچه ها و همسرتونو طوری بخرید که برای عروسی هم قابل استفاده باشن، و بامابقی وام طلا بخر

و از اون طرف

برای عروسی خواهرتون اگه چند ماه فرصت داری از خرج خونه یه بودجه بندی خوب اختصاص بده برای لباس خودت و آرایشگاه و کادو.

در مورد سفر کربلا اگه خیلی زیاد دلت میخواد بری و فکر میکنی از نظر روحی و روانی به سفر نیاز داری اونم از نوع مذهبی، میتونی با پول وام انجام بدی.

یکمی حساب کتاب زیاد و تودر تو شد مغزم بیشتر از این جواب نمیده😃😅

2810