سلام دوستان
یه گزارش بدم از امروز
خب چند روزی خیلی خونه نبودیم امروز رو اختصاص دادم به آشپزخونه
رفتم سراغ یخچال
برای ناهار یه مقداری اسفناج داشتم،اندازه ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا ،سریع یه خمیر آماده کردم و یه اشترودل خوشمزه شد
از میوه ها دیدم حدود ۱۵ تایی نارنگی و پرتقال داریم که چون خیلی درگیر بودیم و یکمیم ترش بودن این چند وقت مونده بودن تو یخچال داشت خراب میشد،اونا رو آب گرفتم با چند تا لیموشیرین و شد وعده عصرانه و چند تا انار که خورده نشده بود(ما چون بچه کوچیک داریم هیچ وقت نمیشه با آرامش بشینیم انار و اینجور میوه ها رو بخوریم☺ اینارم کسی بهمون داده بود بخاطر همون مونده بود) اونارم نصفشو دون کردم و ریختم داخل ظرف که آماده باشه برای خوردن سریع😁
برای شام رفتم سراغ فریزر بادمجان سرخ شده داشتم که کیلویی ۱۰ تومن خریده بودم قبلا،دیشب که رفتیم برای خرید میوه کیلو ۲۰ دستفروش ها و ۴۰ مغازه میفروخت.
اندازه یه قاشق حریره سیر داشتم،از گوجه هایی که خریده بودم یکیش در حال نرم شدن بود با همه اینا یه خورشت بادمجان فوری با پلو درست کردم.
تو برنامم خوراک لوبیا سبز بود که جایگزین کردم.
یه پیاز برداشتم برای خورشت،دیدم روش سالمه ولی از وسط در حال خراب شدن،دیگه بقیه پیازا رو پوست گرفتم و سرخ کردم و گذاشتم فریزر حداقل برای دو هفتم کافیه
هفته قبل پیازو خریده بودیم ۱۷ تومن،دیروز ۲۵ تومن بود🤦♀️مثل طلا بالا و پایین میشن لامصبا به قول دوستمون خرید عمده خودش پس اندازه
دیشبم خرید میوه و صیفی جات هفتگیو داشتیم و لبنیات شد ۳۰۰ تومن
۵۰ تومن هم تخمه گرفتم کیلویی ۸۰ تومن میدادن،بعد اومدم از سوپری خودمون پرسیدم گفت کیلویی ۲۰۰😳واقعا معصومه جون راست میگن که قیمتها با هم فرق داره بین محله ها اونم انقدررر...
امروز از افق مایع لباسشویی خریدم چون تموم شده بود و حواسم نبوده و روغن مایع که ۲۳۰ شد و ۵۰ تومن تخفیف رو گذاشتم روی پس اندازم که انشالا آخر ماه یه حرکتی بزنم.