2777
2789
چه خوبطلافروشی هم مهمه، آدم نمیدونه کجا بره

آره خیلی خوبه طلای دست دوم گرفتم سودش براش 20 میلیون تومن بود اما گفت آشنایی نمیخاد سود منو بدی همون قیمت اصلیش فروخت بهم

عزیزم جایی برو که مطمئن و معتبر باشه 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیران.۵۰۰تومن از میلی خرید زدم ولی میلی شارژ نشده الان نزدیک یک سااعت و نیمه

سلام درست شد برای شما؟ اومد براتون؟ 

مشکلش چی بود؟ ب پشتیبانی زنگ نزدید؟ 

منم امروز از میلی خرید کردم 

ولی نمیدونم چرا حس خوبی نسبت ب میلی و طلایی ندارم😢

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
واقعا این درست می دونید من مدت ها به این نتیجه رسیدم دنیا مال آدم هایی هست که ریسک می کنند نه آدم ها ...

مقایسه خوبی بود، 

احتمالا برادر بزرگتون هوش اقتصادیشون بهتر بوده، چون نمیشه آدمی که به قول شما دیپلم رو هم نتونست بگیره برحسب اتفاق بتونه این طور خودشو از نظر مالی بالا بکشه. 

فقط یه سوال، اونجا که گفتین برادرتون خودشونو درگیر پیچیدگیها نمیکردن منظورتون از پیچیدگی چیه؟ 

سلام بچه ها حال و احوال خدا رو شکر خونمون درست شد و داریم وسایل و میبریم الحمدلله 🤲🏼دوستان من مبل ...

خداروشکر مبارکه ❤

من ترجیحم کابینته

یک کابینت شیک و قشنگ

من توی خونه خودمم آشپزخونمو بخاطر کابینت هاش از همه جای خونه، بیشتر دوست دارم و داخلش احساس ارامش میکنم🥰🤭😅🤗

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
سلام عزیزم۱۰تومن برای اعتبار سنجی کم کرد وارد این مرحله شد، دوباره گزینه تایید میزنم برمیگرده رو اعت ...

نه ببینید اگر اعتبار سنجیتون کمتر از ۲۴ ساعت ازش میگذره قسمت درخولست تسهیلات برید مثلا نوشته ۱۰ ملیون ۱۲ ماهه اونارو واردش باید بشید نمیدونم میتونم منظورمو برسونم یا نه برای من پیش فرض میومد ۱۰ ملیون ۱۲ ماهه ولی تایید رو میزنم قبول نمیکرد بعدا فهمیدم باید روی همون گزینه های پیش فرضم کلیک کنم و واردش بشم 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
سلام. عزیزم میشه لطفا تفاوتش رو بگید از این جهت میپرسم که من دو ساله از ی دوستی که توی تربت دارم زعف ...

سلام عزیزم الان گلشو خریدم ،من پارسال از نیشابور زعفرون خریدم ولی متاسفانه نه طعم داشت نه عطر فقط رنگ داشت وامسال متوجه شدم زعفرون تربت خیلی بهتره نسبت به نیشابور ، چون گفتن خاکش برای زعفرون مناسب نیست .

شما مثقال چند میگیری؟

۴ پر یعنی رشته های قرمز زعفران ۴ تایی هستن. به طور معمول سه تایی انولی درکل باید ببینی رشته ها ضعیف ...

ممنون عزیزم از توضیح خوبت ،بنظرم اینا به قول شما قلم درشت اومد حالا کوچولو بخوابه حتما عکس میدم

نه عزیزم بنظر من اونموقع خیلی منصفانه تر بود الان واسه ۸٠٠تومن حدود ۳۲_۳۳ تومن قسطشه(که بعضیا حقوقشو ...

سلام ماهم میخوایم وام مسکن بگیریم. مبلغش 800 تومنه چون یه بچه داریم وام میشه 960 تومن. تقریبا 240 میره واسه اوراق و کارشناس و دفترخونه.قسطش ماهی تقریبا 20 هست 

همه اینارو ریس بانک گفت خودم زنگ زدم پرسیدم. 

شاید الان بشه با 3تومن یه خونه کوچیک خرید ولی ده سال دیگه الا این مبلغ خنده داره قطعا. 

خودمون سه سال پیش 200 وام مسکن گرفتیم با ماهی 3700قسط همه گفتن چه خبره خیلیه اونموقع خونه متری 14/5بود الان همون خونه رو فروختیم متری 46.

ماهی3700 هم عددی نمیشه واسه قسط خونه. اگه میخواستیم مستاجری بریم  خیلی بیشتر از این مبلغ باید رهن و اجاره میدادیم. 

سلام عزیزان وام زوجین چیه کدوم بانک میده؟؟؟

وام مسکن. اگه خونرو سه دنگ سه دنگ به نام بزنید وام مسکن زوجین میدن که مبلغش از حالت 6دنگ بیشتر. تقریبا دوبرابر. 

هر بچه زیر 18 سال هم که داشت باشید 160میلیون بیشتر میدن

سلام دوستان یه موضوع رو امروز متوجه شدم گفتم بگم شاید مطلع نباشید کسایی که میخوان رسالت حساب باز کنن ...

چرا امکان پذیر نیست؟

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
شما کجایی عزیزم؟ ماهم بین تهران و قزوینیم اگه دو میلیارد داشتیم میتونستیم یه خونه نوساز کلید نخورده ...

سلام یکمی این مبلغی که میگی کمه واسه این واحد خونه. اگه قیمت‌ها و از دیوار دیدی اینو درنظر بگیر که املاکی ها قیمتو بدون رهن و وام میزنن داخل آگهی. یعنی فقط آورده خودتو می‌نويسن. اکثرا

2810