2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا این درست می دونید من مدت ها به این نتیجه رسیدم دنیا مال آدم هایی هست که ریسک می کنند نه آدم ها ...

یه مثل قدیمی بین بازاری‌ها هست که خیلی درسته و من سعی میکنم بهش عمل کنم

میگن آدم بازاری با جیب خالی زمین می‌خره بعد شروع می‌کنه به پول درآوردن

واقعا همینه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
دوستان در مورد وام مسکن وام به ازای هر نفر ۳۲۰ میلیون هست که دو نفر میشه ۶۴۰به ازای هر بچه زیر ۲۰ س ...

سلام عزیزم 

ما پارسال وام مسکن گرفتیم وام زوجین رو 

الان میتونیم این وام هر فرزند ۱۲۰تومن رو بگیریم ؟

بچه هابه سوال منم جواب بدین کوییک بهتره براخریدیاساینا واینکه ثبت نام کنیم توطرح سایپابهتره یاخریداز ...

نظر من سایناست مخصوصا اگر بچه دارین و طولانی مدت استفاده کنید من خودم سایپا ثبت نام کردم فروردین تحویل میدن که ما یه پراید داریم اونو میفروشیم اینو بگیریم💚

واقعا نوش جونتون همیشه بعد اینکه به نقطه امن زندگی رسیدی باید خرج کنی من به این اعتقاد دارم الان همس ...

دقیقا مثل ما عزیزم 

فکر کنم ما ۲سال دیگه بتونیم بگیم به نقطه امن زندگی رسیدیم

فداتشم ♥️🌼آره ممکنه دو درصد سود بکشن من از طلا فروشی که آشنامونه طلا دست دوم میخرم هیچ سودی بخاطر آ ...

چه خوب

طلافروشی هم مهمه، آدم نمیدونه کجا بره

مرداب زندگی همه را غرق میکند.... ای عشق همتی کن و دست مرا بگیر....
دلیلا چیه ؟ امروز اینجوری شده؟

نمیدونم

من تقریبا ۲ساعت پیش درخواست دادم که اینجوری شد

اون از بانک مهر که ۲۰روزه درخواست اعتبار سنجی دادم هنوز اعتبار سنجی نکرده، اینم از ویپاد

همه دزد شدن

نه عزیزم بنظر من اونموقع خیلی منصفانه تر بود الان واسه ۸٠٠تومن حدود ۳۲_۳۳ تومن قسطشه(که بعضیا حقوقشو ...

سلام عزیزم نمایشگاه ماشین قسطی هم میده؟ 

شرایط چطوریه؟ اطلاع داری شما؟ 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
2810