2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله واقعا نمیدونستم که جنگ میشه و طلا اینجوری میکشه بالادانشگاهم برای مدرک رفتم ولی اگه نخوام برم س ...

عزیزم چقدر سخت میگیری اینقدر غصه خوب نیست همه اشتباه دارن خدا تو قرآن میگه با فرزند و اموال امتحانتون میکنم ما بخواهیم برای هر ضرر مالی کوچیک این همه فکر و خیال افسردگی بیماری برای خودمون به ارمغان بیاریم که دیگه کی زندگی کنیم

من خودم سال ۱۴۰۰ مقدار۳0۰ میلیون دادم دست یکی اون موقع ۲۵۰ یا ۳۰۰ گرم طلا میکرد ولی چی شد دزد بردش هنوزهم دارم قسط پول از دست رفته رو میدم و به خاطرش تحت فشار ولی اینقدر که شما ناراحتی من ناراحت نیستم شد یه درس برای زندگیمون دیگه اتفاقی که افتاده هیچ وقت هم به ذهنم نیومد چون من ایرانم اینجور شد یعنی اگه کشور دیگه بودم تصمیم درست می‌گرفت و هیچ کی دزدی نمی‌کرد اینا همه توجیه که بخوای غصه است رو سریکی خالی کنی

الانم ضرر  نکردی که چهار صد تومنی رو داری وامتم دو ماه دیگه درست میشه ان شاالله اون چیزی که قرار بود و می‌خری الحمدالله که پولداری و میتونی خرید کنی و دزدی نشده ازت الحمدالله که سلامتی الحمدالله که یه سقف بالا سرت داری و میتونی ارتقاعش بدی و یه خونه بزرگتر بخری  مدرکت هم به نظر کار خوبی کردی ان شاالله چند وقت دیگه میری سر کار و برات جبران میشه چرا دیگه فکر می‌کنی نمیتونی بری سر کار؟

اینکه طلا گرون شده نمی‌دونم چرا همه فکر میکنن باید با پولشونم طلا میخریدن که ضرر نکن من خودم طلا هام رو فروختم برای ماشین بعدش طلا گرون شد ولی من واقعا خوشحالم که ماشین خریدم یک درصد هم پشیمون نیستم طلا هامو هم خرد خرد دوباره میخرم تا الان ۱۲ گرم خریدم💪🏻

نمیدونم مشکل این مردا چیه اصن منم دیروز رفتم یک گرم با پول خودم طلا خریدم از وقتی بهش گفتم رفته تو ق ...

آدم عاقل از یه سوراخ دو بار گزیده نمیشه

سعی کن یه چند وقت چیزایی که میدونید باهاش مشکلی ندارد بخر از مغزش پاک شه

ولی اعتدال رو رعایت کن

بعدش دیگه هر چی خریدی رو نکن 

اکثر مردا از استقلال همسرتون واهمه دارند متاسفانه

زهرا جان پیج نورسا روداری شما بفرستی برام؟من گمش کردم قبلا حضوری رفتم ازاقای کاشفی خرید کردم یکم راه ...

@Siavashkashefii

خدایا هم میدونی .. هم میتونی  میشه یه صلوات برام بفرستید ؟ 💜
زهرا جان پیج نورسا روداری شما بفرستی برام؟من گمش کردم قبلا حضوری رفتم ازاقای کاشفی خرید کردم یکم راه ...

عزیزم من هرکاری کردم نتونستم لینک برات بزارم 

ایدی تلگرامشونو گذاشتم برات بهشون پی ام بده 

براتون میفرستن 

خدایا هم میدونی .. هم میتونی  میشه یه صلوات برام بفرستید ؟ 💜
سلام خانما اینجا ی بنده خدایی گفتن به و رنده میکنن خشک میکنن می‌ریزن تو چایی؟؟ چجوری باید خشک کنیم؟ ...

سلام عزیزم من به وسیب رنده میکنم  بد داخل سینی میریزم روی بخاری مزارم قشنگ خشک میشه بد روی گازی تفتم  میدم که قشنگ رنگ بگیری آماده شد میریزم شیشه بد یه دمنوش عالی درست میشه😋😋

سیبم ورق ورق میکنم بد باقالب  قلبی کوچک وسطش برمیدارم همه رو میریزم تو آبلیمو واب قشنگ هم میزنم بد از صافی رد میکنم داخل سینی یه پارچه میزارم بد سیب رو سیب خشک عالی بهم میده😍

عزیزم چقدر سخت میگیری اینقدر غصه خوب نیست همه اشتباه دارن خدا تو قرآن میگه با فرزند و اموال امتحانتو ...

باید طرز فکرم و تغییر بدم ویدیوهای انگیزشی ببینم .

بزرگترین سرمایه رو دارم سلامتی ،‌ ولی قدر نمیدونم 

میخوام سال دیگه بعد از بچه دار شدن دیگه سرکار نرم مدرک و برای کارم میخواستم

من جز حلقه طلای دیگه نمیندازم ولی انقد به طلاهام وابسته بودم انگار یه تیکه از وجودم رفته بعد از فروش تا چند روز نتونستم هیچی بخورم 😂😂😂

شما بعد از دزدیدن چه صبری داشتی آفرین

عزیزم حرفات خیلی زشته گدا یعنی چی اینجا تاپیک مدیریت مخارج هست از اسمش معلومه چجور تاپیکی هست یعنی م ...

من از وقتی چیپس گرون شده دیگه نمیخرم

خب چه کاریه تو خونه خوشمزه تر و سالمترش رو درست میکنم

و اون پول رو میتونم بدم میوه کا سالم تره

این خساست نیست برعکس به فکر سلامتیم هستم

سلام به همه بالاخره رسیدم به صفحه آخر 

گزارش این هفته من 

از شنبه تا دیروز هر بعد از ظهر شاگرد داشتم 

یکی که همیشه پول نقد میده گذاشتم تو کشو 

شاگرد شنبه هم بهش شماره کارت دادم که واریز کنم جلسه اولش بود 

قبل کلاس هزینه کلاس رو بهش گفته بودم حالا که بهش گفتم پول بریز گفت چقدر بریزم گفتم قبلا بهت گفتم دیگه جلسه ای ۸۰۰ 

برگشته میگه خانم من فکر کردم دو جلسه در هفته رو گفتید هشتصد گفتم آخه کی دو جلسه ای قیمت میده 

دختر بزرگ کلاس دوازدهم دقت نمی کنه آدم داره چی بهش میگه 

من همیشه قبل از کلاس هزینه کلاس رو می گیرم مخصوصا اگه جلسه اول باشه یه بار گفتم دیگه بهش قیمت رو گفتم دیگه 

اون هم که دیگه به روی خودش نیاورد پول رو هم نزد 

باز برام تجربه شد که اول پول رو بگیرم 

شاگردهای. یکشنبه و سه شنبه که پول رو زدن سریع انتقال دادم به ویپاد وام سه میلیونی که سه شنبه هفته پیش گرفتم رو تسویه کردم 

وام چهار میلیونی هم برام زد چهارده روز دیگه فعال میشه 

ولی خوب به پولی که همیشه میزارم تو حسابم دست نزدم 

خداروشکر ❤️❤️❤️❤️

دو هفته پیش هم رفتم دکتر که ۸۰۰ تومن پول ویزیت و دارو و سرم و اینا شد که امروز بیمه تکمیلی ششصد و بیست تومن به حسابم زد 

نگاه کردم دیدم پول سرم رو خیلی کم زده 

این‌ هم از بیمه هامون 

فقط دوباره چشمام عفونت کرده 

یعنی اینبار مریض شدن یه چیز عجیبی بود

اول که گلودرد شدید بعد هم سرفه های خشک الان هم چشمام عفونت کرده 

دکتر سری قبل هم بهم گفت سینوس هات عفونت کرده 

الان هم معلومه زده به چشمام 

دیشب یه قطره خریدم از داروخانه ریختم بهتر نشدم 

الان هم چایی سبز دم کردم با اون بشورم اگه بهتر نشدم فردا برم دکتر 

سلااااااااااام به همه عزیزان

دوستاااااان جان  مدیریت مخارج بسیار عالی اما افزایش درآمد هم خیلی مهمه  خیلی

پیشنهادی دارم اگر موافق هستید  لطفا در  موضوع شرکت کنید ممنون میشم.

برای اینکه بتونیم یه کسب کار یا ایده خدماتی پیدا کنیم اول باید نیاز شناخته بشه

برای همین از همه شما که مخصوصا  مادر هستین همسر هستین شاغل هستین و شرایط زندگی خودتون و کسانیکه که میشناسین با هر کس دیگه ای متفاوت هست

لطفا بگین به چه چیز خاصی نیاز پیدا می کنین. مثلا کالای خاص  یا خدمت خاص یا هر چیز دیگه ای

البته همه شما عزیزانی که در این تاپیک هستن میدونم همه کاره همه فن حریف و مستقل هستین و خیلی کارهای روخودتون انجام میدین 

اما ممکنه در زندگی اطرافیان تون دیده باشین که اونا نیاز دارن

مثالی میزنم که متوجه منظورم بشین

مثلا در طول روزمرگی های خودتون و اطرافیان تون میبنین که اگر یک وسیله خاصی بود که این کارتون رو سرعت میداد چقدر راحت تر بودین مثلا یه خردکن برقی

یا مثلا اگر شرکتی بود که نزدیک های عید تغیر دکوراسیون منزل رو انجام میداد و ایده میداد چقدر خوب بود

یا مثلا الان خیلی چیزها خوراکی بسته بندی میشه از حبوبات سبزیجات سرخ کردنی ها  آیا چیز خاصی دیگه ای نیاز میبنین یا ذهن تون میرسه

جای چه چیزی رو در زندگی خالی میبیین 

خیلی ممنون میشم هر چی  هررررررر چی به ذهن تون میرسه بگین

حتی ممکنه اول کار به نظر مضحک یا بدرد نخور یا ساده  یا پیش پاافتاده بیاد

ولی بگین لطفا هر چی به ذهن تون میاد

من عاااااااااااشق خودم هستم  

تو تنها نیستی عزیزم😊🥰ما هم تا دلت بخواااااد قسط داریم😊ولی باورت میشه از الان هدف گذاشتم واسه عوض ...

انشالله 

راستش ما همینطور🤭

بدون قسط و وام ک نمیشه پول جمع کرد😄

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢

سلام دوستان خوبین

به راهنمایی تون سخت نیازمندم

معصومه جون لطفا تگ کنید پایین پیامم ببینه🙏🏻🧡

من صرفه جویی و قناعت دارم 

اما حساب من و شوهرم چ دستاورد هامون هرچی بوده و هست😁باهم بوده 

اما گاهی همسرم بوده عصبانی بوده گفته مگر تو سرکار رفتی که میگی من کمکت پول جمع کردم یا میخاستی صرفه جویی نکنی

دیگه از بی سیاستی من یا هرچی گفته🙄

هیچ وقت پس انداز مخفی نداشتم 

بنظرتون پس انداز مخفی داشته باشم 

کارت جدا حساب جدا باز کنم 

به اسم مادرم کارت بدم شوهرم براش سکه بخره بده مادرم بزاره گاوصندوق خیالم راحت باشه 

یا همون روند قبل داشته باشم (حساب مشترک)

(شاغل نیستم)

یک مقدار پول جمع کردم دادم همسرم وام گرفت شماره حساب منو داده بود برای حدودا صد میلیون پول

(((((فقط به حرف اینطور میگه))))

سلام عزیزم بنظر شما با این قیمت طلا خریدن لشتباهه؟

❤️سلام عزیزم برای خرید طلا هیچوقت دیر نیست.(بلندمدت)

تو زندگی پراز فراز ونشیب من و پدر بی مسئولیتی که داریم خیلی مال و طلا از دست دادیم.😭😔.

یه مدت دیگه انگیزه برای خریدش نداشتیم چون هر چی جمع کردیم متاسفانه پدر به باد داد.

تا اینکه با این 🧮تاپیک آشنا شدم تقریبا زمستان پارسال.

در وام خانگی شرکت کردم و بیست میلیون نفر چهارم برنده شدم

یدونه النگو از بچگی برام مونده بود با پول قرعه و النگو یه سرویس ظریف ولی بااجرت گرفتم.

همون موقع هم گفتم وای چقدر گرون شده طلا کاش دیماه گرفته بودم(چون طلا حدودای ۲۴۰۰/۲۸۰۰بود) حدود۴۲شد اما الان۵۲میلبون شده.

برای تولدم که در ایام عیده تونستم ششصدسورت بگیرم که طلا گرمی سه میلیون بود

در اینجا با بلوبانک آشنا شدم و باگرفتن وام ده. میلیونی دستبند وانگشتر گرفتم اما یاد گرفتم که طلای بدون اجرت بگیرم.

برای سیزده صفر صد سورتی پارسیان دوعدد گرفتم که  هشتصد تومن شد بازم گفتم وای چقدر گرون شده اما تونستم با تعویزش یه پلاک بخرم

حتی ✨✨طلاقسطی رو هم امتحان کردم درسته بصرفه نیست خیلی گرون میدن و درآمد من محدوده اما بازم در حد دوگرم گرفتم.

در همین شش ماهه اول سال دوازده میلیون خریدطلا داشتم

🌼😉میدونم که کمه ولی خب برای منی که خرید طلا آرزو شده بود موفقیت بزرگیه.

😍بیشترش قسمت همه شما عزیزان😘😘

💢💢منظورم از گفتن این حرفا این بود که برای خرید طلا هیچوقت دیر نرسید حتی سورت حتی به گرم

🥰قرعه کشی جدیدامسال م آذر ماه  به نامم درامد خالم گفت برای جهیزیه ات یه چیزایی باهاش بخر چون طلا گرمی۴/۶۰۰ فایده نداره اما بازم طلا میگیرم هر چقدر کم.

💯از خرید طلا نترسید اما از خودتونم نزنید چاره ای نیست میدونم گرونیه و گرونی که تمومی نداره برای همین بودجه بندی کردم از یه فروشگاه اقساطی لباسو.... میخرم و همیشه مرتب میرم بیرون ودانشگاهو.... لوازم بهداشتی ارایشی هم از اسنپ پی.

امیدوارم براتون مفید باشه❤️

🧶ضمنا طلای مجازی نمیخرم میترسم پول زحمتکشی مارو ببرن دستمون به جایی بند نیست

من از همه عزیزان این تاپیک که کلی تجربه در اختیارمون میذارن همیشه و همیشه ممنونم🙏🏻🌷

2810