❤️سلام عزیزم برای خرید طلا هیچوقت دیر نیست.(بلندمدت)
تو زندگی پراز فراز ونشیب من و پدر بی مسئولیتی که داریم خیلی مال و طلا از دست دادیم.😭😔.
یه مدت دیگه انگیزه برای خریدش نداشتیم چون هر چی جمع کردیم متاسفانه پدر به باد داد.
تا اینکه با این 🧮تاپیک آشنا شدم تقریبا زمستان پارسال.
در وام خانگی شرکت کردم و بیست میلیون نفر چهارم برنده شدم
یدونه النگو از بچگی برام مونده بود با پول قرعه و النگو یه سرویس ظریف ولی بااجرت گرفتم.
همون موقع هم گفتم وای چقدر گرون شده طلا کاش دیماه گرفته بودم(چون طلا حدودای ۲۴۰۰/۲۸۰۰بود) حدود۴۲شد اما الان۵۲میلبون شده.
برای تولدم که در ایام عیده تونستم ششصدسورت بگیرم که طلا گرمی سه میلیون بود
در اینجا با بلوبانک آشنا شدم و باگرفتن وام ده. میلیونی دستبند وانگشتر گرفتم اما یاد گرفتم که طلای بدون اجرت بگیرم.
برای سیزده صفر صد سورتی پارسیان دوعدد گرفتم که هشتصد تومن شد بازم گفتم وای چقدر گرون شده اما تونستم با تعویزش یه پلاک بخرم
حتی ✨✨طلاقسطی رو هم امتحان کردم درسته بصرفه نیست خیلی گرون میدن و درآمد من محدوده اما بازم در حد دوگرم گرفتم.
در همین شش ماهه اول سال دوازده میلیون خریدطلا داشتم
🌼😉میدونم که کمه ولی خب برای منی که خرید طلا آرزو شده بود موفقیت بزرگیه.
😍بیشترش قسمت همه شما عزیزان😘😘
💢💢منظورم از گفتن این حرفا این بود که برای خرید طلا هیچوقت دیر نرسید حتی سورت حتی به گرم
🥰قرعه کشی جدیدامسال م آذر ماه به نامم درامد خالم گفت برای جهیزیه ات یه چیزایی باهاش بخر چون طلا گرمی۴/۶۰۰ فایده نداره اما بازم طلا میگیرم هر چقدر کم.
💯از خرید طلا نترسید اما از خودتونم نزنید چاره ای نیست میدونم گرونیه و گرونی که تمومی نداره برای همین بودجه بندی کردم از یه فروشگاه اقساطی لباسو.... میخرم و همیشه مرتب میرم بیرون ودانشگاهو.... لوازم بهداشتی ارایشی هم از اسنپ پی.
امیدوارم براتون مفید باشه❤️
🧶ضمنا طلای مجازی نمیخرم میترسم پول زحمتکشی مارو ببرن دستمون به جایی بند نیست
من از همه عزیزان این تاپیک که کلی تجربه در اختیارمون میذارن همیشه و همیشه ممنونم🙏🏻🌷