2777
2789
سلام عزیزم ، ممنونالان ۲ساله درگیرم ، همش تو‌ سایت دیوار پلاسم ، چیزی پیدا نکردم ، گاهی اینقدر دیگه ...

عزیزم حتما خونه بخر اجاره بده 

به مستاجر هم بگو خونه مشکل داشت خودتون درستش کنید برای من فاکتور بنویسید 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
منم پونصد تومن با وام جور کردم زمین خریدم ای کاش طلا می‌خریدم شوهرم صد بار بهم گفت من قبول نکردم الا ...

بله درسته ولی شما ضرر نکردی خاک خریدی من پول نقذ نگه داشتم
چقدر به شوهرم گفتم حداقل نصف شو طلا بخریم گفت ریسک برای 6 ماه ( شک ندارم اگه ما میخریدیم کله میشد )
فقط خرید طلا خوبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلوش وایسم باید طلاق بگیرم ، من دوتا بچه دارم ، فعلا کژدار مریض پیش میرم تا بچه هام بزرگ بشن ببینیم ...

نمیدونم مشکل این مردا چیه اصن منم دیروز رفتم یک گرم با پول خودم طلا خریدم از وقتی بهش گفتم رفته تو قیافه 

مقصر منم که بهش گفتم باید یواشکی میخریدم 

نمیدونم مشکل این مردا چیه اصن منم دیروز رفتم یک گرم با پول خودم طلا خریدم از وقتی بهش گفتم رفته تو ق ...

باپول خودت که هیچ وقتتتتتت نگووو

این واقعا تو این سایت بهم ثابت شد همه مردا سر و ته یه کرباسن

سلام صبح همگی دوستان بخیر و شادیمیگم هامن به پلیس فتا زنگ زدم درخصوص سایت های خرید و فروش طلا گفت ک ...

سلام عزیزم من از طلاین خرید کردم پولم فردا به حساب نشست ولی الان مبلغ کمی توی میلی دارم

باپول خودت که هیچ وقتتتتتت نگووواین واقعا تو این سایت بهم ثابت شد همه مردا سر و ته یه کرباسن

دقیقا حالا من بودم ذوق میکردم که پول رو پولمون اومده نه یه مبارک باشه گفت 

نه گفت قشنگه 

زنگ زدم باذوق بهش گفتم 

برگشته میگه آهان فنر کردن داخلش بهت انداختن 

منم گفتم چیزایی که خریدم اصن تو نداره که فنر بندازن 

واقعا متاسفم برای خودم

خواهش میکنماکثرا از عمده فروشی شهرمون و با اعتبار تارا از اوکالا و کوروش گرفتم ...بیشترشو شوینده و ر ...

مگه اینا عمده هم دارن اکالا

با اعتبار تارا از کوروش بخوای عهده بخری اپلیکشن داره یا حضوری؟

2810