2777
2789
من شوهرمو خوب میشناسم ، طلاهای خودمم که شوهرم اطلاع داره ، یه بخشیش رو خانواده ام بهم دادن ، بارها خ ...

خب عزیزم شما با این ترسی که داری هیچ کاری نمیکنی

یبار محکم جلوی شوهرت وایستا

خانواده‌ات هم حمایتت میکنن

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
درسته متأسفانه ضعیف بار اومدم ، تو زندگی مشترک هم خیلی کوتاه اومدم ، برای همین توان مقابله و جنگ و د ...

وقت بگیر از تراپیست عزیزم کمکت می‌کنه 

مگه چند سال زنده‌ای که خوب زندگی نکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تفکر جان من از این روش استفاده کردم ولی بدتر دندونام زرد شد چطوری شما انجامش دادین؟🌷🙏🏻

سلام دوست عزیز

جدی؟؟  چه عجیب پس حتما دندون تا دندون فرق میکنه

چون برای من واااقعا  جواب داد 

من عاااااااااااشق خودم هستم  

مرسی عزیزم...میشه بگی تو یوتیوپ کدوم کانال رودنبال کنم.ما توجحلمون یه خاتم خیاط ماهر وارنگ داریم که ...

سلامتی ایشالا ب زودی لباسهای خوشگلی ک میدوزی برامون بزار

من دقیق نمی‌دونم بگم چ کانالی پیگیری کنی

خودم از کانال بیتا متد مولر رو یاد گرفتم ک فوق‌العاده خوب آموزش میده کلا نکاتی خوبی میگه

ولی هر سوالی برات پیش اومد میتونی سرج کنی کلیپهای مختلف مطابق با موضوع برات بالا میاد ک میتونی نگاه کنی و کانالشون رو ببینی مورد پسند بود دنبال کن

مثال 

برای سجاف سوال داری،سرچ کن دوخت سجاف

آموزش یقه گرد یا هرچیز دیگه

نکات خیاطی

تکنیک های برش و دوخت

تکنیک دوخت لباس پلیسه

تکنیک تمیز دوری

و هر چیز دیگه یوتیوپ خیلی کمک کننده هست در هر زمینه

سلام صبح همگی دوستان بخیر و شادی

میگم ها

من به پلیس فتا زنگ زدم درخصوص سایت های خرید و فروش طلا  گفت که این موارد رو پلیس فتا نمیتونه بگه معتبر هست یا نه 

و اینکه الان این سایت ها خیلی زیاد شده حواستون جمع کنین.گفتم خب الان از کجا باید بدونم

گفت زنگ بزنین صنعت معدن ببین این ها معتبر هستند یا نه

که من هرررررر چی زنگ زدم متاسفانه مثل اکثر شماره های  د و  ل   ت  ی  هیچ کس پاسخگو نبود

بعضی از دوستان هم همینجا گفتند که براحتی اعتماد نکنیم 

واسه همین من همون دیشب طلا مو فروختم از طلاسی و برداشت از کیف پول زدم

با اینکه 360 هزار تومن  ضرر کردم متاسفانه

هنوز هم پول به حسابم نیومده

صبحی که به پشتیبانی پیام داد  یه عکس رسیدی فرستاد که اصلا زمان و تاریخ نبود تو فایل  و گفت  انتقال از سمت ما انجام شده و اختلال در پرداخت یار بوده و از این حرفا

گفت صبر کنین به حساب تون میشینه

دیگه تصمیم گرفتم هیچ وقت اینجوری طلا نخرم

توکل بخدا

عزیزم بگین یه روز پدرتون بیاد به شوهرتون بگه که من می‌خوام برای آینده نوه‌ام یه خونه به نامش کنمخونه ...

عزیزم همچین مردی همون خونه هم می بره می فروشه 

طرف رو خون به جیگر می کنه تا طرف کوتاه بیاد بفروشه 

من که خودم باشم می رم می خرم ببین کی می خواد چه غلطی بکنه 

به قول شما آدم مگه چقدر زنده است که همش با ترس باشه و اون جور نباشه که می خواد 

من که شده برم گوشه خیابون بخوابم از حقم کوتاه نمیام 

متاسفانه خانم ها خودش کار می کنن بعد اجازه استفاده از زحمات خودشون رو ندارند اکثرا هم چون تو خانواده وابسته بار اومدن 

اما هر کسی می دونه این چرخه معیوب رو بشکنه فقط باید بخواد 

همیشه تغییر درد داره اما نتیجه قشنگ میشه

دوستان یه تجربه بگم از تخفیف بیمه شخص ثالث خودرو

من  یه مدتی ماشینم زد به نام مامانم  بعد که سرسید بیمه ماشین رسید بیمه گفت چون انتقال پلاک زدی تخفیفی بهت تعلق نمی گیره

یعنی من موندم همونجا چون 9 سال تخفیف داشتم یعنی 55 درصد

بااینکه بیمه ای هم از اقوام درجه یک ام بود

ولی به حرفش فقط تکیه نکردم خودم اومدم گوگل سرچی زدم

دیدم یه تبصره هست که انتقال تخفیف به همسر و پدر و مادر و فرزند قابل انتقال هست

دیگه خودم به بیمه ای گفتم و با یه نامه ضمیمه که مامانم نوشتن و تایید و امضا کردن خداروشکر قبول کردن تخفیفات رو 

کلا دوستان یادتون باشه هر جایی رفتم هر کی هر چی گفت از قوانین و روال کاری و .....  فقط به حرف یه نفر اتکا نکنین

حتماااا از چند نفر بپرسین حداقلش اینه گوگل سرچ کنین

متاسفانه اطلاعات عموم مردم از حق و حقوق هایی که دارن و قانون ها و تبصره ها کمه

خودتون اطلاعات تون ببرین بالا و اعتماد به نفس داشته باشید

سر همین بیمه ماشینم اول نمیخواستن قبول کنن وقتی گفتم من پرس و جو کردم واینجوری و اینجوریه خیلی هم سریع کارامو انجام دادن

یعنی هیچ وقت فکر نکنین حالا کسی پشت یه میزی نشسته آیاااااا کیه و چقدر بلده و فلان

خیلی هاااا شون خیلی  چیزها نمیدونن

برقراررررررر باشید عزیزان

میدونم عزیزم ، ممنون از اینکه نگرانید ، آخه منبع درآمد میخوام ، فکرم به هیچ جا قد نمیده

اگه یکی دو تومن ماهانه میخواید میتونید صد تومن بذارید صندوق های سرمایه گذاری با درامد ثابت ماهی دو تومن بگیرید. 

میدونم فروش طلا یا نگهداری پول به صورت نقدی عقلانی نیست ولی با توجه به شرایط شما تنها راهی که به نظرم میرسه همینه. اگه شرایطش رو دارید یه مقدار طلاهاتون رو بذارید بانک کارگشایی وام طلا بگیرید (البته اگه هنوز برقرار باشه این وام)

اگه نه هم که حدود بیست گرم بفروشید بذارید صندوق ماهی دو تومن بگیرید.

من شوهرمو خوب میشناسم ، طلاهای خودمم که شوهرم اطلاع داره ، یه بخشیش رو خانواده ام بهم دادن ، بارها خ ...

اخ اخ آدم دلش میخواد کله شونو بکنه شوهر منم دنبال اینه یه چیزی آزمون بکنه حالا من چیزیم ندارم

عزیزم همچین مردی همون خونه هم می بره می فروشه طرف رو خون به جیگر می کنه تا طرف کوتاه بیاد بفروشه من ...

منم همین رو میگم یکبار آدم جدی برخورد می‌کنه 

به مرد جماعت اصلا نباید رو داد جنبه نداره

مگه برده‌داریه

یکبار جدی برخورد بشه خود اون مرد می‌فهمه دیگه نمیتونه زور بگه

2810