2777
2789
سلام عزیزم ، ممنونالان ۲ساله درگیرم ، همش تو‌ سایت دیوار پلاسم ، چیزی پیدا نکردم ، گاهی اینقدر دیگه ...

اگه قصد خرید خونه دارید حتما به همسرت بگو چون بعدا متوجه بشه خیلی بد میشه ( اعتمادش نسبت به شما سلب میشه )
شرایط زندگی تو نمیدونم ولی اگه میشه این پول و بیار وسط به عنوان ارتقا خونه یا ماشین و... بگو از خانودات قرض کردی

عزیزم برنح نیم‌پز و با لپه‌نیمپز به‌همراه پیاز سرخ کرده چرخ مرده و سبزی و زرشک ریختم تو ظرف درب دار ...

آبی آسمونی جان فریز کردن مواد غذایی پخته شده اصلا طعمشو تغییر نمیده بعد از یخزدایی؟ 

من تنها غذایی که فریز میکنم آبگوشت امام حسینیه توی ماه محرم چون خیلی دوس دارم. وقتی هم از فریزر میارم بیرون مزه ش عین روز اوله  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و خسته نباشید به بچه های گروه،خداروشکر میکنم که همچین دوستای خیر خواهی دارم. فعلا درحال خونه سازی هستیم و تلاش می‌کنم ولخرجی نکنم و هرپولی دستمون میاد تبدیل میکنم تا اگه جایی کم آوردیم خیالمون راحت باشه چون همسرم خییلی ولخرجه و اگه پول تو حسابش باشه الکی خرج میکنه یا به کسی قرض میده🤕

تو 5 ماه حدود 25 گرم طلا مستعمل گرفتم. ماه قبل5 تومن تو حسابم بود همسرم گفت ماشین خرج داره بده بهم حقوقمو دادن بهت برمیگردونم، منم دلم یه انگشتر میخواست چون طلای مصرفی ندارم،حقوقش 20 تومن بود برام واریز کرد ولی گفت بهم رحم کن تا آخر ماه باید بگذرونیما😅خداروشکر یه قرض و حق ماموریت رو همین هفته براش واریز کردن😍

وام 4 تومنی ویپاد هم برام باز بود خلاصه با 23 تومن یه النگوی 4.200 گرمی و یه پارسیان 0.750 سوتی گرفتم

جمع طلاهام شد 30 گرم🥰درصورتی که اصصلا امید نداشتم با این وضعیت بتونم پس انداز کنم و حتی یه سوت طلا بگیرم

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
چقدر قشنگمنم تصمیم دارم هر سال تولد خواهرزاده‌ام به اندازه عدد سنش برای گرم بخرم فردا دو ساله میشه م ...

گفتی برا دل خودت اینکارو میکنی ولی منم ترجیح دادم نظرمو بگم
دو تا از همکارام مجرد و سنشون زیاد و یه زمانی طرز فکرشون این بود که ازدواج نمیکنم بچه های خواهرم میشن جای بچه خودم
یا اون یکی همکارم چند ماهه میخاد برا خودش کفش بخره ولی لیست بلند بالای خواهر زاده هاش نمیذاره
در اخر منم از این کارا کردم هر ماهگرد تولد خواهر زاده م براش کادو خریدم و مطمئن هستم خواهرم قصد جبران نداره البته منم اون موقع از سر ذوق اینکارو کردم مجرد هم بودم ولی الان که متاهلم میبینم چقد اشتباه کردم شما هم مجردی ان شالله ازدواج میکنی شاید نظرت عوض بشه

سلام عزیزم ، ممنونالان ۲ساله درگیرم ، همش تو‌ سایت دیوار پلاسم ، چیزی پیدا نکردم ، گاهی اینقدر دیگه ...

عذر میخوام یه سوالی ازتون دارم

۳۰۰گرم طلا رو چطوری بدون اطلاع همسرتون جمع کردید؟؟

چطوری مدیریت و پس انداز کردید که متوجه نشه با توجه به اینکه گفتید خانه دار هستید؟؟و چند سال طول کشیده تا این گرم جمع بشه؟؟

ازین واماکسی گرفته؟ بصرفه هست؟ معتبره؟ دی جی شهره

من دی ج ی پی و نصب کردم تا مرحله خرید سفته پیش می‌ره اما بقیه شو نه تازه ب پشتیبانی پیام دادم نوشته بود ف ی ل تر شکن خاموش باشه و از نسخه بروز دی ج ی پی و .. استفاده کنی مال من اوکی بود شمارمو خواست بعد بررسی گفتن مشکلی نیست دوباره امتحان کنید اما نشد 

سلام خانماشما بودید.........النگو دیدم 7/200گرم(آخه 5تا ازقبل دارم)درمیاد تقریبا 44میلیون😩خب طلافرو ...

سی درصد همین الان هم داره ازت سود میگیره 

اون هم النگو‌ که کلا اجرتش پاییین 

سی درصد برای النگو خیلی زیاد 

البته چون می‌خواد تو دو ماه پول رو بگیره آنقدر کشیده روش 

تقریبا گرمی شش و صد باهاتون حساب کرده 

فکر نکنم تا دو ماه دیگه طلا به این رقم برسه مگر اتفاق خاصی بیافته 

به نظر من تو همین دو ماه پولت رو جمع کن بعد برو النگو رو با اجرت واقعی بخر 

2810