2777
2789
اینجا قبلا من ازش خواسته بودم برام برنامه مالی بنویسهو همچنین پرسیده بودم چطور یک شغل خانگی راه اندا ...

ممنون گلم

چطور میشه دسترسی پیدا کرد ب هوش مصنوعی و ازش سوال پرسید؟

سایت یا اپلیکیشن داره؟

البته الان که فاکتور رو نگاه کردم دستبند یازده گرم ده گرم ‌و نهصد ‌و نود سوت از مغازه برادرزاده هام ...

مباركت باشه من از تنها دستبندي كه خوشم مياد همين رولكسه ....ان شاءالله بطلبه بتونم بخرمش 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای کلاس زبان باید روزی حداقل یک ساعت وقت بذاری( حالا آخر هفته ها هیچی) که مطالب کلاس رو مرور کنی خ ...

ن عزیزم میخوام درگیربشم وقتم توخونه ب بطلالت میره ساعت3میام خونه ی گوشم هیچکارنمیکنم مفیدنیست وقتم 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سلام عزیزم باخودم فکرمیکردم خداکنه آنلاین باشی..یادته چندوقت پیش گفتم دوستدارم خیاطی یادبگیرم؟دارم ک ...

سلام

خوشحال ک دنبال هنر رفتی،❤️

خیاطی نیاز ب تمرین و صبر و حوصله زیاد داره

اینکه از اشتباه کردن و چندین هزار بار شکافتن و دوختن نترسی

و برش و دوخت بزرگ و دوختن برای سایزهای مختلف. خیلی بهت کمک می‌کنه چون اندامها با همدیگه متفاوت و روی اندامهای مختلف میتونی بهتر ایراد و نکات ریز خیاطی رو یاد بگیری

و اینکه از آموزشها و کلیپهای یوتیوپ غافل نشو یوتیوپ خودش ی دانشگاه جهانی بزرگه بشدت بهتون پیشنهاد میکنم ک ازش غافل نشید

اگه امکان داره بگید کدوم آموزشگاه رفتید؟

🌹❤️❤️🌹

اینجا قبلا من ازش خواسته بودم برام برنامه مالی بنویسهو همچنین پرسیده بودم چطور یک شغل خانگی راه اندا ...

دقیقا هوش مصنوعی خیلی مهمه 

من برای کارم کانال یوتیوب و اپارت دارم 

قدم به قدم بهم می گه چیکار کن که کیفیت بهتر بشه 

چه ساعتی فیلم بذار 

خوب من به جای اینکه برم پکیچ بخرم خیلی راحت سوالاتم رو از هوش مصنوعی می پرسم و راهنمایی می کنه 

واقعا در هر زمینه ای می تونه بهت کمک کنه و اطلاعات بده 

از مسائل مالی گرفته تا غیره 

من حقوقم میرسه سابقه بیمم دارم ولی میخوام بانکی بذارمو بردارم ک وام گرفتنش راحت باشه

به نظرم رسالت از همشون بهتره (حداقلش این که کارمند بانک رو نمیبینی دور ازجونت انگار دارن به ادم رحم میکنن برخورد کنه )همش اینترنتی انجام میشه ضامنت هم تو رسالت باید حساب داشته باشه سفته الکترونیکی امضا میکنید

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
اگر خانه دارهم باشیم وام تعلق میگیره ؟

مدارک شغلی میخواد اون موقع میتونی امتیازتو انتقال بدی به کسی که هم تو رسالت حساب داره و هم مدرک شغلی داره مثلا خواهر من خونه دار بود زد به اسم دخترش و 90 میلیون گرفت

بدون کارمزد هم هست

میشه لطفا برای حل مشکلاتم یه دونه صلوات بفرستید
سلامخوشحال ک دنبال هنر رفتی،❤️خیاطی نیاز ب تمرین و صبر و حوصله زیاد دارهاینکه از اشتباه کردن و چندین ...

مرسی عزیزم...میشه بگی تو یوتیوپ کدوم کانال رودنبال کنم.

ما توجحلمون یه خاتم خیاط ماهر وارنگ داریم که قبول کرده بهمون یادشده..والا اموزشگاه نیست دونفرهنرجوهستیم که توکتابخونه محله آموزش میدن بهمون..تعدادبالاهنرجوقبول نمیکنه که آموزش دادن وآموزش دیدن آسون باشه.

دقیقا هوش مصنوعی خیلی مهمه من برای کارم کانال یوتیوب و اپارت دارم قدم به قدم بهم می گه چیکار کن که ک ...

اسم برنامه اش یا سایتش  بگید 

دقیق لطفا تا بتونم همون پیدا کنم چون زیادن همشون خوب نیستن

تو دیوار بزار بیشتر میخرن

مرسی از پیشنهادت عزیزم 

اما حوصله اینو ندارم بخوام دونه دونه بزارم یکی الان فروش بره یکی بیست روز دیگه...من میخوام سریع تبدیل کنم که پولم ارزششو از دست نده

صبح هم ۳تومن پولمو از میلی خارج کردم امروز برم تو کارش...

سلام خدمت خانمهای مدیر ‌و کارداندوستان بنظر شما فروش دوتا ماشین و خرید یه ماشین بهتر که خرج کمتری دا ...

عزیزانم به منم مشاوره بدین ممنونم

دنیا هستم:)هر تکه ای از وجودم گوشه ای ازین کشور ...امیدوارم هیچ مادری از فرزندش جدا نشه💔

سلام صبح قشنگتون بخیر❤

الهی حال روحی و جسمی همگی خوب باشه💖

رفقا و معصومه قشنگم ممنون که وقت میزارید و راهنماییم می کنید🙏

ما خرج و مخارج خونمون دست پدرم هست 

مادرم بشدت آدم ولخرجیه نه اینکه برا خودش خرج کنه نه برای دیگران زیاده روی میکنه از خرج کردن و اصلا نه ب فکر خودشه نه ما ک خانوادش هستیم.

(واقعا نمیدونم چطور باید براش توضیح داد ک نباید دلسوزی بیجا برای کسانی ک فقط بخاطر پول میخوانش کرد)

حالا من تصمیم دارم که این ماه خرج خونه و ب عهده بگیرم🙂

۳۰تومن چک داریم که بایدتا بهمن ماه پاس بشه

درآمد ماهانه مون ۲۵ تومنه

برنامه من اینجور هست که 

۹تومن بزارم برای چک

۷تومن خوردوخراک

۲تومن لباس

۲تومن پس انداز

۱تومن بنزین

۱تومن دکتر

۱تومن مدرسه

۲تومن خرید پیش آمده 

بنظرتون برنامه ام خوبه؟

@masumehjoon    

یادم اومد تا ماه قبل با درامد سی تومن 

ماهانه ۳۷ تومن چک و قسط داشتیم چقد وحشتناک بود ولی چند تا مهمونی و تولد هم گرفتم 

همسرم با اسنپ پر میکرد منفی حساب رو 

دنیا هستم:)هر تکه ای از وجودم گوشه ای ازین کشور ...امیدوارم هیچ مادری از فرزندش جدا نشه💔
2810