2777
2789
راستی معصومه جانم..تکپوش دارم به وزن 6 گرم شکسته ، به دلم افتاده میخام برم بفروشمش نیم سکه بگیرم نظر ...

نه عزیز دلم بذار همون‌طور بمونه ...اگه قصد پوشیدن و انداختنش رو نداری ...بذار همونطوری به عنوان پس انداز بمونه 

ولی اگه میخوای تو عروسیت دستت پر باشه و بندازیش ...حتما با طلای مورد نظرت تاق بده 

راجب این سکه ها هرروز یه خبری می شنویم ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به خانوما گلخب امروز هفته ۳۷ از هفته ۵۲ هستشمبلغ پس انداز ۳۷۰ هزار تومنبا مبلغ ۶ میلیون و ۶۸۰ ه ...

سلام به بانوان عزیز

امروز سه شنبه و هفته ۳۸ از هفته ۵۲ هستش

مبلغ پس انداز ۳۸۰ هزار تومن میشه

با ۷ میلیون و پنجاه هزار تومن قبل میشه:

۷ میلیون و ۴۳۰ هزار تومن 

تن تون سلامت و جیبهاتون پرپول🤲

@rokin    

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
عزیزدلمی بمونی برام ❤️منتظر اینم که برام بنویسی من معصومه ی دومم از خیلی چیز ها زدم تا برم سر خونه ز ...

🥺اوخی عزیزم 

ماشاالله ماشاالله 

بر چشم خوب رحمت 

عشقتون پایدار عزیزم 

مطمین باش هر عملی یه عکس العملی داره عزیزم 

تو چیزی رو برداشت می‌کنی که قبلاً کاشتی ☘️

آفرین بهت عزیزم ❤️ بهت افتخار میکنم 😍 

خدارو شکر که قدردان هستند همسرتون 

شک نکن که به پنج سال نکشیده کولاک خواهین کرد ❤️

سلام معصومه جان عزیزم ممنون که تجربیاتت رو رایگان دراختیارمامیذاری اگه شمانبودیت من الان حتی هزارتوم ...

سلام عزیز دلم ❤️ 

اختیار داری بانوو 

خدارو شکر که باعث پیشرفت هم نوعانم شدم 

هر کاری از دستم بر بیاد مطمین باشین 

دریغ نمیکنم ❤️تا همگی به شرایطت دلخواهتون برسین 

آفرین عزیزم همین فرمون ادامه بده 

فقط یادت باشه که چراغ خاموش حرکت کنی 😍

امروزم رفتم یه تکپوش گرفتم قسطی ب وزن ۸گرم و ۷۸۰سوت ۱۱درصد حساب کرد کلا ۵تومنشو دادم بقیش مونده ۳،۴م ...

خیلی مبارکت عزیزم ❤️ 

به دلخوشی بپوشی انشالله 

باریکلا بهت که خودت رو به ریال بدهکار می‌کنی و صاحب طلا میشی که در به روز داره تساعدی می‌ره بالاتر 

اگه سایت درست شد حتما بذار برامون عکس اش رو 

ماهم لذت ببریم و خستگی امون از تنمون در بیاد 😍

مادر ♥️دستت درد نکنهدر حالیکه به وسیله ها نگاه میکردگفت بیا این قوری رو بردار واسه دم دست خوبهصد هزا ...

چقدر رفتار نامادریتون قشنگ بود❤️❤️ خدا خیر دنیا و آخرت بهش بده عمر با عزت بده بهشون

اگر همه ما یاد بگیریم که عادت‌های اشتباه زندگی‌مان را ترک کنیم و آن‌ها را با عادت‌های مناسب جایگزین کنیم رشد بسیار خوبی خواهیم داشت. می‌توانیم به جای ساعت‌ها وقت تلف کردن در شبکه‌های اجتماعی روزی یک ساعت کتاب بخوانیم. می‌توانیم یک هنر را فرا بگیریم و با تلاش و پشتکار به کسب درآمد از آن برسیم. 

گلی جان ناراحت نمیشم اما خودم هم مستاصل شدم بازم تلاش میکنم برای تغییر رفتارم فقط امیدوارم دیر نشده ...

سلام 

ببخشید من کوچیک تر از اونم که نظر بدم ولی خواهر و برادرتان از وضعیت اجاره و داروهای مادرتون کاملا باخبرن؟ 

و مقدار حقوق مادرتون و درآمد شما؟ 

چون ما تو اقوام داشتیم البته ایشون آقا بودن و اوایل که مادرشون مستمری بگیر بود حقوقش کفاف همه چیز رو میداد  حتی پسره سرکار هن نمی‌رفت زندگی خوب میچرخید حتی عالی

و قرض هم میدادن و بریز و بپاش داشتن 

ولی الان که گرونی شده پسره سرکار هم میره هشتشون گرو نهشون ولی بقیه نمیدونستن مخصوصا خواهر برادرا که مادره هم نمی‌گفت بهشون بقیه هم همچنان توقع کادو آنچانی از مادر و قرض و ‌‌.... داشتن تا یه مشکل جراحی واسه پسره پیش اومد و ۴۵ روزی بستری شد بقیه مجبور شدن به مادر رسیدگی کنن و خرج وحقوق ماهانه رو فهمیدن دیدن پسره سرکار نره مادره خرج خودشم نمیرسونه چه برسه به بریز و بپاش و پسره هم بعدش تغییر رویه داد چون هیچ پس انداز و بیمه ای نداشت لنگ مونده بود واسه هزینه جراحی و بیمارستان 

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
ای جانم عزیزم 😅 نه دیگه فدات شم آدم که هدف داشته باشه فکر ریالی خرج بیهوده نمیکنه من هدف های زیادی ...

ایشالا که همیشه سلامت و موفق باشی و پر روزی و به هررررر چی دلت میخواد برسی عزیزم 🥰😍

حالا خدارو شکر همسر منم خودش حواسش به همه چی هست  میگه تو کاری به پس انداز و قسط و وام  و این چیزا نداشته باش پولی که بهت میدم خرج خودت کن فقط 😅😅منم که از خدا خواسته 

2810