2777
2789
عزیزم میشه شماهم @masumehjoon وبقیه خانمهااگه میدونیدیه کمکی بهم بکنیدمن یه 200تومنی توبانک دارم که ...

اول عزیزم شرایطش رو بپرس ...ببینیم با چند درصد میخواد بفروش ...مسلما که خواهند کشید 

ولی از نظر من هم از اینور سود بخوای بدی به نمایشگاه 

هم از اونور اقساط بانک رو بدی ...خیلی سختت میشه 

به برج ده که چیزی نمونده 

ولی باز چون مشخص نمیشه شرایط مملکت 

بهتر با نمایشگاه صحبت کنی اگه مبلغ زیادی نکشیدن بگیری 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان وقتتون بخیر باشه ، عزیزان من میخواستم لپ تاپ دخترم رو تعویض کنم ، چون رشته اش مهندسیه باید لپ تاپ مهندسی بگیرم تا بتونه برنامه های جدید رو ساپورت کنه ، لپ تاپ قبلیش دل ووسترو بود مال چند سال پیشه ، الان میخوام دوستانی که اطلاع دارند راهنماییم کنند ، لپ تاپ مکروسافت، مولتی سورفیس ۱   ، چه نوع لپ تاپیه آیا مناسب هست برا خرید ، میخوام لااقل تا پایان کارشناسی و ارشد دیگه نیاز به خرید سیستم بالاتر نباشه ، مشخصاتش رو هم میفرستم ، اینو یه دوستی پیشنهاد کرده ، اگه پیشنهاد دیگه ای هم داشته باشید خوشحال میشم راهنماییم کنید🙏 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
عزيزم ميشه بگي كلاس خصوصي براي دانش آموزاي خودم يك ساعت چقدر بگيرم خوبه؟پايه سوم

بستگی به منطقه شما داره

من  نزدیک ده ساله تدریس خصوصی دارم 

امسال برای نود دقیقه 

ابتدایی ۲۰۰

راهنمایی۳۰۰

دبیرستان ۴۰۰

سلام به بانوهای ناز😍امروز سه شنبه و هفته ۳۶ از هفته ۵۲ هستشمبلغ پس انداز ۳۶۰ هزار تومن با ۶ میلیون ...

سلام به خانوما گل

خب امروز هفته ۳۷ از هفته ۵۲ هستش

مبلغ پس انداز ۳۷۰ هزار تومن

با مبلغ ۶ میلیون و ۶۸۰ هزار تومن

می شود: ۷ میلیون و پنجاه هزار تومن 

@rokin    

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
عزیزم من نمیتونم طلای کارکرده بخرم فقط میتونم از فروشگاه طرف قرار داد بخرم اونم فقط طلای نو میده با ...

من باشم میخرم

چون اولا برای طولانی مدته و در طولانی مدت رشدش خیلی زیاده قطعا

بعدم قسط رو ادم خورد خورد میده ولی طلا رو هر ماه نمیخری

بخدا الان بمن وام با ۵۰ درصد سود بدن میگیرمش

از بس گرونیه بازم سوده 

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
بنظر منم حق داشتههمون پول‌ها رو اگه پس‌انداز میکرد الان یه خونه داشت

بنظر من وقتی حق داره که قبلش قرار همچین چیزی گذاشته باشند . نه اینکه در قالب محبت کاری کنی و بعد طلبکار بشی اون هم طلبی که حق بقیه رو ضایع بکنی

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش
عزیزم یک طرح داره که پول رو ۴ ماه بگذارید بمونه به اندازه پولتون با بازپرداخت ۳۶ ماهه و سود ۲۳ درصد ...

اهاا خیلی ممنونم 

وامی که کارمزدش 4 درصد باشه 

کدوم بانک میده 

و کدوم بانک زودتر میده 

عزیزم میشه شماهم @masumehjoon وبقیه خانمهااگه میدونیدیه کمکی بهم بکنیدمن یه 200تومنی توبانک دارم که ...

ببین خرید قسطی ماشین از بنگاهی اشتباهه محض 

ماهی پنج درصد سود میگیره رو کل پول 

یعنی ده ماهه اگه بخوای پس بدی پنجاه درصد باید سود بدی 

صد میلیون رو تو ده ماه باید صد و پنجاه میلیون بدی 

رسما عین نزول میمونه هیچ فرقی با اون نداره 

سلام دوستان

چند وقته گزارش ندادم گعتم بیام یه گزارش ریزی بدم.

اول بگم یادم رفت امروز روز بدون خرجمونه😁

صبح جلسه داشتیم بعد همسرم اومد دنبالم باید جایی میرفتیم.دیگه ساعت ۱ و نیم شد سردرد داشتم چند وقتیم بود بیرون غذا نخورده بودیم بچمم باهامون نبود .به همسرم گفتم منو ببر بیرون دو تایی غذا بخوریم که حس تامینشم به قول بچه ها ارضا بشه اونم دقیقا امروووز😖🤦‍♀️

هیچی وسط غذا خوردن یادم افتاد ای بااابا امروز معصومه جون چالش گذاشته😁ولی خیلی خوش گذشت❤انشالا از هفته بعد باهاتون هستم چالشو

پولاشم میخوام از عابر نقد بگیرم کنار بزارم زیاد شد تبدیل کنم.چون تو کارتم خرج میشه

دیگه اومدیم خونه بعد استراحت سریع بلند شدم یخچالو سر و سامون بدم،مقداری بادمجون داشتیم پوست گرفتم نمک زدم میزارم تو یخچال فردا سرخ میکنم ،خیلی روغن کمی استفاده میشه

یه مقداریشم برای شام پختم.ما غذای محلی ای داریم که خیلی تنبلونه است.بادمجون و گوجه رو با پوست خورد میکنیم یکم رب و زردچوبه و چند تا حبه سیر و یه کمی روغن و یه لیوان آب.درشو میزاریم کم کم میپزه،برای من خیلی حس خوبی داره یاد بچگیام میفتم که مامانم برامون درست میکرد...

چند تا هم کبابی کردم برای میرزا قاسمی و بورانی

اینا رو میزارم تو فریزر چون پنجشنبه چند جا کار دارم مجبور  نشیم از بیرون غذا بخریم.

احساس کردم دچار انباشتگی دارم میشم هر چیزی تموم میشد سریع میخریدم جایگزین میکردم،یه چالشی برای خودم گذاشتم که با چیزایی که تو خونه دارم ترجیحا غذا درست کنم و فعلا حبوبات و ... نخرم تا تموم بشن و تا حدودیم موفق بودم(البته بجز خرید سبزیجات و میوه و...)

فعلا خرید فروشگاهی نرفتم فقط از افق ۲ بسته ماکارونی و یک بسته پاستا و روغن ۸۰۰ گرمی خریدم که تخفیف داشتم ۸۰ تومن شد.

دوستانی که چالش امروز معصومه جونو انجام دادن بیان اعلام کنن انگیزه بگیریم🌷🌷

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
ببین خرید قسطی ماشین از بنگاهی اشتباهه محض ماهی پنج درصد سود میگیره رو کل پول یعنی ده ماهه اگه بخوای ...

باشه عزیزم پس منتظربرج 10میمونم 

شایدتونستم توکارخونه اسم بنویسم 

اینجوربرام ارزونتردرمیادضررم جبران میشه

2810