2777
2789
سلام فداتشم منم دلم برای شما و فضای اینجا تنگ شده بود صبحت بخیر معصومه جانم روز خوبی داشته باشی🌹 خد ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ 

میگم دیگه آفرین بهت عالی مدیریت کردی 

انشالله منم وقت کنم یه تجربه گویی میکنم 

از کسی که اول زندگی تو موقعیت شما بود ...

چیکار کرد الان بعد از هشت سال از زندگی مشترکشون تو چه نقطه ای هستند 

آخی چه به دلم چسبید منم دوران دانشحویی خیلی حساب شده عمل میکردم حتی یه بار یه کتابی بود اون موقه سه ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ 

لطف داری فدات شم 

ماشاالله به خودتون هم عزیزم 

اونطوری تو نوجوانی و جوانی مدیریت کردن رو بلد بودی 

الان سه بر هیچ جلویی از کسی که چیزی از مدیریت نمی فهمه نمیدونه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم من عزیزم ❤️ میگم دیگه آفرین بهت عالی مدیریت کردی انشالله منم وقت کنم یه تجربه گویی میکنم ...

عزیزدلمی بمونی برام ❤️

منتظر اینم که برام بنویسی 

من معصومه ی دومم از خیلی چیز ها زدم تا برم سر خونه زندگی اما ریز ریز همسرم متوجه نمیشه اقتدارش میدم امیدش میدم بیشتر و بیشتر تلاش میکنه تو همین اوضاع همش خوشحالم میکنه معصومه جان بدون اینکه بدونم شاخه گل میگیره خوراکی های مورد علاقم میگیره تولد گرفت برام سالگرد عقد جشن گرفت من بارها تشکر میکنم و دعا میکنم خدا برکتش بده  بهم میگه اگه تو نبودی اینجای زندگی نبودم اینهمه تلاش نمیکردم برای زندگی سر کار همش زنگم میزنه میگه لحن حرف زدنت شیرینه آرومم میکنه خستگیو از تنم در میاره ، موتور گرفتیم دستم رو بوسید و گفت مال توعه مبارکت 🌹 خیلی صبر ها کردم و نتیجش رو خیلی دیدم تجربه هام رو وقت کنم براتون ارسال میکنم 🤍

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
عزیزم عکسش رو آخر شب می اندازم میذارم تو گروه آشپزی

سلام معصومه جان عزیزم ممنون که تجربیاتت رو رایگان دراختیارمامیذاری اگه شمانبودیت من الان حتی هزارتومنم پس انداز نداشتم ولی به لطف خدا و مهربونی شماالان ۴۵گرم طلا دارم ک براخرید خونست انشالله ک زیادترش کنم

خداروشکر ک باشماآشنا شدم 

عزیزم عکسش رو آخر شب می اندازم میذارم تو گروه آشپزی

امروزم رفتم یه تکپوش گرفتم قسطی ب وزن ۸گرم و ۷۸۰سوت ۱۱درصد حساب کرد کلا 

۵تومنشو دادم بقیش مونده ۳،۴ماهه تسویش کنم ب امیدخدا

عکسشو هرکارمیکنم نمیشه بفرستم

امروزم رفتم یه تکپوش گرفتم قسطی ب وزن ۸گرم و ۷۸۰سوت ۱۱درصد حساب کرد کلا ۵تومنشو دادم بقیش مونده ۳،۴م ...

مبارکت باشه عزیزم تو خوشیا دستت کنی ان شاالله 

سایت خرابه اوینا جان فردا بفرست ببینیم

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

راستی معصومه جانم..تکپوش دارم به وزن 6 گرم شکسته ، به دلم افتاده میخام برم بفروشمش نیم سکه بگیرم نظرت چیه ؟ 

سلام دوستان عزیز ، خدا به زندگی هاتون برکت بده که تجربه های زندگیتون رو در اختیار بقیه میزارید

راستش من تازه دارم به حرف معصومه جان میرسم که زن باید پس انداز مخفی داشته باشه حالا هر چقدر شوهر خوبی داشته باشید

من توی ۱۷ سال زندگی مشترک هیچ وقت دغدغه پول نداشتم ، کم یا زیادش هر چی بود در اختیارم بود ، همیشه پس انداز نقدی به حساب من بود و شوهرم اصلا کاری به پول و پس انداز نداشت و هیچ وقت نمی‌ پرسید که چطور خرج میکنم

ولی امسال ورق برگشته، شوهرم برای کاری زمین و طلا فروخت و پول رو ریخت تو حساب رسالت که ازش وام بگیره ، ولی خوب اون کار جور نشد و این پول همینجور موند تو حسابش و تنها کاری میکنه امتیاز وام رسالت میفروشه 

حس میکنم اخلاقش عوض شده ، به قول معروف تازه مزه پول رفته زیر دندونش ، از اینکه این مقدار تو حسابش هست حس خوبی داره

دیگه مثل قبلا پس انداز دیگه به حساب من نمیاد و به بهانه امتیاز وام تو حساب خودش نگه میداره 

ولی خوب هر چی بخوام برا خونه و زندگیمون میخره ولی دیگه مثل سابق نیس و من خیلی ناراحتم 

تا حالا چند بار بهش گفتم عوض شدی ولی قبول نمیکنه

میخوام یه مدت اصلا از پول و .. حرف نزنم ، حس میکنم دیدش به من عوض شده و فکر میکنه دنبال پولشم

و مخفی برا خودم پس انداز کنم 

دوست عزیزم هرگز هرگز اینکار رو نکن 😐چیزی به اسم پدرتون نکنید که بعد نمیتونین پس بگیرید 🙄اگه نمیتون ...

درست میگی عزیزم ، آدما بد شدن ، راستش گفتم به نام پدرم باشه ، بعد یه وکالتی یا صلح عمری یا یه دستنوشته ای چیزی بین خودمون بنویسیم

2810