2777
2789
ممنون عزیزم 🙏🥰 شما بعد چندوقت جواب گرفتی ؟حتما باید بعد از نماز صبح باشه ؟ چون چندروز پریود میشیم ...

منم چون بچه مو‌شیر میدادم گاهی وقتا نماز صبح قضا میشد من طبق روالش نخوندم هر موقع در طول روز یا م میمود هر چند بار که شده میگفتم و اعتقاد داشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درود 🙋‍♀️ اميدوارم حال دلتون خوب باشه خوشحالم قدم بزرگ زندگيمو برداشتم و ان شاءالله قشنگ تو مدارش ق ...

خیلی هم عالی عزیزم.دانشکده دندان پزشکی مرکز استان تون قیمت ها یک دهم هم کمتره و کیفیت هم معمولا عالی هستش.

عزیزم درحد پونزده تومن

من A54دارم خوبه 

میتونی قسطی اگه چک دارین از سرای ایرانی بخری 

همسرم s24اولترا خریده قسطی اسفند ماه تموم میشه اقساطش

یا از تکنو لایف یا از دی ج ی پی 

میتونی قسطی بخری

من هیچوقت تو زندگیم اهل مخفی کاری نبودم ، ولی شوهرم این مدلی بود و منم کم کم مثل خودش شدم ، شوهرم وض ...

دوست عزیزم هرگز هرگز اینکار رو نکن 😐

چیزی به اسم پدرتون نکنید که بعد نمیتونین پس بگیرید 🙄

اگه نمیتونید کار دیگه ای بکنید حداقل همون طلا رو نگه دارید و کم کم اضافش کن 😏

نمیخوام تو دلتون رو خالی کنم ولی واقع بین باشید این کار ریسک بزرگیه😬

همسر من وقتی مجرد بوده به پدرش تو خرید خونه کمک میکنه🙄 پولش اندازه خرید یه خونه کوچیک بوده ولی چون پدرش کم داشته خودش خونه نمیخره و میده به اونا 😮‍💨همه هم میدونستن ولی بعد از مرگ پدرشون هیچکس ریالی اضافه تر بهش ندادن 😒در صورتیکه به پول الان حدود ۴ میلیارد میشده همون پول 😒خدا لعنتشون کنه همشونم وضع مالیشون خیلی بهتر از همسر منه چون اونا بازی هستن و همسر من کارمند ولی حق و حقوق ما رو زیر پاشون گذاشتن 🥹😭

زحمت چند ساله خودتو آتش نزن عزیزم🫤

برای خورشید پس از شبهای طولانی
دوست عزیزم هرگز هرگز اینکار رو نکن 😐چیزی به اسم پدرتون نکنید که بعد نمیتونین پس بگیرید 🙄اگه نمیتون ...

بازاری🤭

واقعا که این نی نی سایت روز به روز بدتر میشه اصلا نمیفهمم چرا گزینه  ویرایش پست  رو حذف کرده🙄😒🤐

برای خورشید پس از شبهای طولانی
من هیچوقت تو زندگیم اهل مخفی کاری نبودم ، ولی شوهرم این مدلی بود و منم کم کم مثل خودش شدم ، شوهرم وض ...

عزیزم ناراحت نشیا

ولی هرگز ب اسم بابات نکن

تهش دستتو نمیگیره

خنده های الان کسیو نگاه نکن البته عذرخواهی میکنم 

سلام به عزیزای دل❤️خانومای زندگی 🌷🥰.خب نوبتی هم باشه نوبت منه یه گزارش کوچولو بدم🧮📝.این ماه بیشت ...

سلام عزیز دلم ❤️ شما خیلی به من لطف دارین عزیزم 

خدارو شکر که در حد خودم تونستم کمک حالی باشم براتون 

تا من به شام برسم ....بیایین رو کنین ببینم 

بدون خرج ها کیا بدوند 😉چطوری مدیریت کردند 😀

منم آخر وقت بیام بخونمتون 

به به معلومه دیگه ماشاالله وهزار ماشاالله کدبانوی آیندهمامانش معصومه هست دیگه 😘🥰انشالله که همیشه خ ...

سلام منیم گوزل باجم 😍 

اوز هر وقتنده خیر السون 

لطف داری عزیزم ❤️ 

ایده ی خیلی خوبی بود حتما اجرا میکنم 

منم زیاد نخود میذارم ...با لوبیا وقتی پخته شد 

میریزم تو پیاله نمک میزنم میدم بچه ها می‌خورند 

مفید و مقوی 

گندم رو هم بدون شیر ...میکردم اوایل 

اینارو حتما با شیر امتحان میکنم 

ممنون فدات شم ♥️ 

2810