2777
2789
خواستم پیشنهاد شراکت بدم با پدر یا برادرتون‌ولی خودم همیشه از شراکت ضربه خوردم

از نظر شراکت با پدر و برادرم مشکلی ندارم ، ولی مسئله اینه که جفتشون بالأخره درآمد و خونه و اینچیزا دارن ، اونا حاضر نیستن به سختی بیفتن ، دوست دارن همین زندگی آرومی که دارن در پیش بگیرن ، منم که الان احتیاج به درآمد و پشتوانه دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از نظر شراکت با پدر و برادرم مشکلی ندارم ، ولی مسئله اینه که جفتشون بالأخره درآمد و خونه و اینچیزا د ...

کار قولنامه و ... رو می تونی بگی یه وکیل برات انجام بده. 

اگه با پولت تهران نمیشه. اطراف تهران یا شهرهای شمالی اپارتمان بگیر

سلام عزیزم صبح بخیر من مجردم و پیش پدر ومادرم هم زندگی می کنم و هیچ کاری بجز اتاق خودم و کارهای شخصی ...

چقدر عالی

اصلا خانوم‌هایی رو که چند تا شغل دارن میبینم چشم‌هام برق میزنه😍

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام به عزیزای دل❤️خانومای زندگی 🌷🥰.

خب نوبتی هم باشه نوبت منه یه گزارش کوچولو بدم🧮📝.

این ماه بیشتر از همیشه هزینه داشتم

برای همین نمیتونم در چالش یکروز بدون مخارج شرکت کنم اما سعی کردم کمتر خرج بیهوده داشته باشم.

معصومه جون  من از آشنایی با شما خیلی خوشحالم کلی چیز ازتون یادگرفتم شما باعث شد حداقل مقداری طلا هرچند کم بخرم من عاشق طلا هستم حس خوبی میگیرم و همینکه پساندازم حساب میشه ممنونم اگر شما نبودید من همین طلا رو هم نداشتم.

@masumehjoon    

خانومای محترمی اینجا هستن که هرکدوم با ایده و پیشنهاداتشون باعث امید به زندگی در ما شدن ممنونم ازتون

گاها کسانی هم میان نظراتی میدن که درست نیست شاید چون وضعیت مارو درک نمیکنن یا همه پست هارو نخونده حرفایی میزنن که نباید اهمیت بدیم.ما مسیر خودمونو ادامه میدیم💯

مثل همیشه خدا به همه مون برکت و سلامتی میده الهی آمین

سلام دوستان عزیز میدونم سوالم درمورد تا پیک نیست ولی برای تورم گلو ولوزه و گلودرد چرکی چی خوبه هر ...

آبلیمو و عسل خیلی خوبه

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
کار قولنامه و ... رو می تونی بگی یه وکیل برات انجام بده. اگه با پولت تهران نمیشه. اطراف تهران یا شهر ...

شیرازم ، همین الان کمبود پول دارم و اگه رهن و اجاره بدم و از پدرم قرض بگیرم تا چندسال بدهکارم ، خانه دارم و درآمدی ندارم که بتونم وکیل بگیرم

عزیزم میشه بگی پک دلمه و آش و سوپ چطوری درست میکنی؟

عزیزم برنح نیم‌پز و با لپه‌نیمپز  به‌همراه پیاز سرخ کرده چرخ مرده و سبزی و زرشک ریختم تو ظرف درب دار گذاشتم تو فیریزر

برنج پخته با نخود پخته به همراه سیر رنده شذه یا کامل همراه با سبزی ریختم تو  ظرف درب دار

برای آش حبوبات پخته شده و سیر و  پیاز سرخ شده یه فنحون برنج پخته  یه تیکه عصاره قلم و سبزی 

گاهی مواد دلمه هم کامل پخته میشه و میذارم تو ظرف سریع تا پیاز تفت بدم برای سس دلمه یخزدایی میکنم و دلمه برگ یا سبزیجات پر میکنم و دو‌ساعته امادست 

کباب مرغ و کباب گوشت‌

مایه استانبولی و مایه  ماکارانی  و لوبیا پلو هم میشه پک  کرد 

ببین ما چون خودمون قیمت مناسب خریدیم مناسب هم فروختیم یکماه گذاشتیم برای فروش دیدیم به اون قیمت که م ...

ممنون که وقت گذاشتین

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
عزیزم ما تو خونه ۲۰ سال ساخت داریم زندگی میکنیم و با بازسازی خیلی هم تمیزو مرتبه.ی بازسازی جزئی نقاش ...

ممنون که وقت گذاشتین

درسته 💚

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
سلاماز گوگل سرچ کن chatGpt صفحه انگلیسی بالا میاد روش اکی می‌کنی دیگه مثل گوگل هر چیزی که دوست دار ...

یک دنیا تشکر😘

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

دوستان ومعصومه جان لطفا نظر بدین

الان برا طلا خریدن خوبه کسی اطلاعی نداره که میخواد قیمتا اصلاح بخوره یانه قرار نیست بیاد پایین؟؟؟

لطفا هرکس میدونه اطلاع بده بهم شب میخوام برم طلافروشی

2810