2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم های عزیز چقدر همگی تون دوست دارم ماچ به همتون که از همگی تون تشکر میکنم بابت مطالب آموزنده‌ای ک ...

عزیزم آریاشهر پاساژ کیمیا طبقه دوم طلافروشی علی

سه درصد و پنج درصد داره

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
همین سایت خانومی معروف؟من چندین بار خرید داشتم آوردن البته بهارداخل سایتشون چت دارن اونجا با پشتیبان ...

بله عزیزم همین سایت خانومی ...ممنونم حالا پیگیری کنیم انشاالله که جوابگو باشن...ممنون از کمکتون

یه مشورت میخوام من این اول این ماه با اعتبار تارا دوتا سکه گرفتم.اول آذر و دی باید قسط بدم حالا اگر ...

اساتید استفاده از تارا بیان جواب لطفا.

کاش شیدا بیاد با کاربری @آرشیدا۹۰ بود فک کنم خیلی وقته نیست🥲

چقدر قشنگمنم تصمیم دارم هر سال تولد خواهرزاده‌ام به اندازه عدد سنش برای گرم بخرم فردا دو ساله میشه م ...

خیلی کار خوبیه 

اگر توقع نداشته باشید در قبالش براتون کاری انجام بده 

مثلا بخوام بگم 

دختر خواهر من بچه بود همیشه پیش من بود اما الان که بزرگ شده رفتارش کلا عوض شده 

یعنی همیشه اولویت دوستاش هستن 

شما هم اگر لطفی می کنی به این فکر کن که قرار هست در قبالش برای شما کاری انجام نشه 

شاید هم تجربه ی من برای شما صدق نکنه فقط گفتم که از این زاویه هم بهش نگاه کنید 

سلام به همگی منم از چالش بدون خرج امروز میخواستم بگم که نهایت سعی و تلاشمو کردم که شیر و پنیر اجازه نداد😖

اماااا از نهایت سعی و تلاش بگم

برای شب کوفته درست کردم که نه لپه داشتیم نه سبزی کوفته که یادم افتاد مامان بزرگم خدا بیامرزم با برنج نیم پز و شوید و مرزه درست میکرد ،دست بکار شدم ،شام آماده شد و طعم خوبی داشت و جالب بود برام نذر حضرت زهرا کردم و پربرکت شد ❤

بخاطر وامی که برداشتیم باید خیلی حساب شده کارامونو انجام بدیم که همسر جان اومد گفت موهامو کوتاه کن که نرم آرایشگاه چون جایی که همیشه میره ۳۰۰ میگیره خلاصه کوتاه کردم و از هزینه کم شد ولی پس انداز نشد چون همین الانشم بودجه تموم شد و فقط خدا داره میرسونه.

ان شاالله که همه زندگیا پربرکت باشه و دل همگی شاد❤

سلام خانما ممنون میشم هر کسی که میتونه کمک و راهنمایی بکنه...الهی که ارامش واقعی نصیب دلهای مهربونتون بشه ...به نظرتون طلا بفروشیم واسه پراید مدل هشتاد و هشت ولی کاملا سالم و بدون هیچ خرجی می ارزه ..این ماشینو برای پسرم میخواییم،چون توانایی گرفتن وام جدید رو نداریم..

نوزده ساله و مجرد

جای شما بودم اصلا اینکارو نمیکردم الان تازه اوج هیجان سنی پسرا و اول رانندگیش بذارین باهمین ماشین بگذرونه .

عزیزم اون طلا رو نگه دار به اسم پسرتون و اگه بهش اضافه کنید و چون چند سال دیگه بگه من میخوام ازدواج کنم حداقل یه مبلغی سرمایه داشته باشید 

2810