2777
2789
مرسی.نوبت دهیش چطوره؟

اینترنتی و تلفنی، فقط قبل رفتن خوتونم تحقیق کنید که مطمئن بشید تحت پوشش هست یا نه، چون من اونجا برای کارهای پدرم میرم دیدم که افرادی که میان اغلب بیمه شون از این دفترچه های خدمان درمانیه، این دفترچه هایی که با تامین اجتماعی فرق دارن اونا تحت پوششن

سلام خانوم‌های مقتصد

امیدوارم یکی از دوستات کمک کنه چون هر چی سرچ کردم جوابمو نگرفتم...

بعد از اینکه واریز هامون‌و بخوایم از طلاسی برداشت کنیم باید حتما اون پول‌و طلا بخریم ؟چون یه چیزی در این مورد شنیدم نمیدونم درست شنیدم یانه

لطفا راهنمایی کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم چرا نصرفه ...بیرون بخوای یه تیکه طلا بگیری کم کم چهار پنج درصد اجرت میگیرنو اینکه عزیزم بر ...

سلام معصومه جانم

میگم نظرت درباره خرید زمین خارج از محدوده چیه

قیمتش دویست و پنجاه تا سیصد میلیونه . هشت قصب مسکونی. هنوز نمیشه ساخت و ساز کرد و اب و برق اینام نداره. صرفا واسه سرمایه گذاری. بنظرت می ارزه طلاهام بفروشم اینو بخرم ؟ و اینکه نسبتا پایین شهر هم هست تا نزدیک زمین هم آسفالت شده. و فقط کد یکتا میدن بهم توی محضر چون تفکیک نشده

هزاران سلام همراه سلامتی خدمت خانوم گل ها و دوستان تاپیک

🌺

به رسم قدردانی، تشکر میکنم از همه ی شما که راه و رسم بهتر زندگی کردن رو یادم دادین، یعنی تمام تلاشم رو کردم که از حرف ها و نکته ها و تجربه هاتون یاد بگیرم و به کار بگیرم و به چند دستاورد خوب برسم.

خواستم اگر قابل باشم منم براتون از تجربه ها و ایده ها و حتی آموخته هام  از شما در یک سالی که همراهتون بودم بنویسم. 

خواستم ازین به بعد فقط نخونم، و این جمع بزرگ‌تر بشه، هرچند میگن با یه گل بهار نمیشه، ولی من میگم، با یه گل هم میشه بهار بشه، وقتی یه نفر یه نفر اضافه بشه و این تاپیک بزرگ‌تر بشه، و الان این تاپیک، خود بهاره، که خیلی ها تووش جوونه زدن و  گل شدن، 

گل سر سبد هم که @masumehjoon   هستن. با قلبم ممنونم ازت خانوم

و کاربری های مامان سبحان، رؤیای زندگی، آرشیدا، شهزنان، یاس بیوتی، آبی آسمانی، افسانه، سوگند و همه و همه و همه 

از خواننده های خاموش تاپیک میخوام لطف کنید، و شما هم بنویسید و باور کنید که این جمله ی خیلی درستیه که : همه چیز را همگان میدانند. پس لطفا زودتر تصمیم بگیرید که شما هم بنویسید حتی اگر بخواین فقط هفته ای یک پست بذارید، لطفا بذارید.

سلام خانوم‌های مقتصدامیدوارم یکی از دوستات کمک کنه چون هر چی سرچ کردم جوابمو نگرفتم...بعد از اینکه و ...

سلام نه عزیزم ،کی همچین چیزی گفته 🤔🤔

طلاسی یه اپلیکیشن خرید و فروش طلای 

شما طلا میخری (طلای تو به گرم ثبت میشه )

طلا گرون بشه سود کردی  

طلا ارزون بشه هم ضرر ،دقیقا عین واقعیت 

بخای هم بفروشی وجه واریز میشه به حسابت 

فروش می‌زنی و تو اولین سیکل شبا میشینه به حسابت 

[QUOTE=354559946]ب نظرم خوب نیست مسئولیت اونهمه بچه باتوعه ،، هر کدوم ی سازی میزنن،، من معلم غیرانتف ...

عزیزم موفق باشی انشاالله اگه ب تدریس علاقه داری و رابطه ت با بچه ها خوبه حتما پیگیری کن انشاالله قبولی 

همه کارا سختی دارن معلمی هم‌همینه، از ی طرف هم‌کاره تایمش نیمه وقته آدم‌میتونه ب کارای دیگه ش رسیدگی کنه.

سلام به همه خانمای گل

از تغییراتم میخوام بگم از وقتی با این تاپیک آشنا شدم(یکماهه)

من همیشه اسنپ میگرفتم ولی الان کارت اتوبوس گرفتم

یه مقداری هم پیاده روی میکنم و پول اسنپ رو سیو میکنم

ماه گذشته هزینه اسنپ رو صفر کردم💪

هر روز یا یک روز درمیون میرفتم برای بچه ها خوراکی میخریدم

در صورتی که شوهرم بابتش هیچ پولی بهم نمیداد 

دیگه به هیچ عنوان من برای بچه ها خرید نمیکنم وقتی بهانه میگیرن شماره باباشون رو میگیرم میگم به بابا بگو برات بخره

و در نتیجه حدود ماهی ۵۰۰ هم از این طرف سیو شد

برای مدرسه بچه ها یه کیک پختم تیکه کردم گذاشتم فریزر 

هر روز یک تیکه میزارم تو ظرف غذاشون 

و بجای هزینه کیک های کارخونه ای به همسرم گفتم آجیل خرید

روزی یک مشت براشون میزارم میبرن و یک میوه

من صبح و شب صورتم رو با شوینده میشستم و با دوتا دستمال کاغذی خشک میکردم در صورتی که الان یه حوله تمیز گذاشتم برای خودم و وقتی صورتم رو میشورم از حوله استفاده میکنم تا مصرف دستمال کاغذی کمتر بشه

توجه ام به مواد غذایی تو فریزر و یخچال بیشتر شده و حواسم هست قبل از فاسد شدن استفاده بشن

میلی گلد ثبت نام کردم و مبالغ خرد رو اونجا جمع میکنم

ماه گذشته هم از اسنپ شاپ ۳ تا پارسیان خریدم دو تا یک گرمی و یک ۶۰۰ سوتی که الان طلا بالا رفت و من سود کردم😌

ولی تصمیم دارم دیگه پارسیان نخرم و پولای میلی گلدم که در حد ۳ گرم یا بیشتر شد تبدیل به طلای دست دو کنم

از اینجا یاد گرفتم شوهری که بلد نیست پس انداز کنه و پول به منم نمیده تا مدیریت کنم بندازمش تو قسط و قرض 😁

شوهرم رو مجبور کردم توی صندوق طلا فروشی آشنامون شرکت کنه

صندوق ۱۰ ماهه ۲۰ تومن که وقتی اسممون دربیاد به اندازه ۲۰ تومن طلا میده دوتا اسم نوشتیم که گفت هر وقت اسمت دربیاد دومی هم ماه بعدش بدون قرعه کشی واسه خودتونه🤑

اینجور تو ۱۰ ماه ۴۰ میلیون میتونه طلا بخره 

بهشم گفتم از ماه آینده کارت یارانه و بن کارت دست منه 

با حقوق خودت مدیریت کن😎

سلام روز تون به شادی همه عزیزان

منم یه گزارش کوچولو بدم 

دیروز رفتم بدهیمو بع طلافروش صاف کردم و طی یه حرکت به قول معصومه جان گفتم دست خالی از طلافروشی برنگردم خونه 

به طلافروش گفتم کم اجرت ترین کار مغازتون چیا هستن 

چون من طلا قسطی برمیدارم حتما باید طلت

سلام روز تون به شادی همه عزیزانمنم یه گزارش کوچولو بدم دیروز رفتم بدهیمو بع طلافروش صاف کردم و طی یه ...

در ادامه 

چون طلا قسطی برمیدارم حتما باید طلا نو  بردارم که اجرت داره دیگه 

دیگه چن مدل تک پوش آورد همه درصدی که کشید روش ۱۴بود

دیگه کمترین درصدی بود که رو طلا نو می‌تونستم بهم بده 

خودم دلم دستبند میخاس که ۲۱درصد  سود اجرت مالیات پام میفتاد 

دیگه همین تک ۹ گرمیع رو برداشتم گفتم حداقل خاستیم حرکتی بزنیم گرم چشمگیری بیارم وسط 

۳۷ تومن شد که من دو تومن دادم مابقیش هم من شوهرم چون ماشین سنگین داره پول  زیاد میاد دستم از بابت پول دادن هراسی ندارم  چون وقتی قسطی بیارم شوهرم فکر دادنه 

هزاران سلام همراه سلامتی خدمت خانوم گل ها و دوستان تاپیک 🌺به رسم قدردانی، تشکر میکنم از همه ی شما ک ...

تونستم وقت بذارم تاپیک های پس انداز و آشپزی رو خوندم.

مهم ترین دستاوردهای یک ساله ی من از فالو کردن این تاپیک و همراه شما بودن اینها هست: 

کمک و نیکوکاری جزو روتین زندگی من شد یعنی برنامه ی ماهانه براش گذاشتم، از کمک های بهزیستی که اینجا یاد گرفتم، از نذر نان که یاد گرفتم،

از پاکسازی  لباس ها و کشوها و کمدها که رسوندم به اونهایی  که نیازشون داشتن و البته که چیزهایی دادم که در شأن اونها باشه، 

از قدرت خرید ماهانه برای خرید سکه پارسیان که جزو روال و روتین ماهانه ی من شد.

از تقویت دستپخت و آشپزی و مهمانداری بدون پذیرایی تجملاتی و خسته کننده که هم پولت بره، هم جونت بره و انقدر خسته باشی که نتونی چند دقیقه کنار میهمان بشینی، گل بگی گل بشنوی، و حتی از فرط خستگی و انقدر بو و عطر غذا خوردی  که سیر شدی و دیگه نتونی چند قاشق غذا خودت کنار میهمانت بخوری. 

من خیلی در بحث پذیرایی ضعف داشتم، ضعف به معنی کم گذاشتن یا بد پذیرایی کردن منظورم نیست، اتفاقا من 

از اون ور، بوم افتاده بودم، از پذیرایی زیاد و بیش از اندازه ، چند مدل غذا، میز پذیرایی کامل و زیاد، وقتی هم که میهمان میخواست بیاد از یک روز قبل خونه رو یه جوری برق مینداختم که رسما تمیزی نبود اسمش، وسواس گونه شده بود، و وقتی هم که میهمان قدم روی چشم میذاشت، من فقط توی آشپزخونه بودم یا در رفت و آمد بین پذیرایی و آشپزخونه.

ولی الان کاملا یه میزبان متفاوت و معقول شدم 😄

اول اینکه بیشتر از چهارنفر پذیرایی نمیکنم یعنی نمیتونم 😄

دوم اینکه منوی رستورانی و تالاری دارم، یعنی فقط یک نوع غذای اصلی، ظرف های پذیرایی دیس، کاسه ها و ظرف های خورشت رو تقریبا کنار گذاشتم و سفره سروسامان بهتری گرفت، 

چون به جای چند ظرف،  یک یا دو ظرف بزرگ جایگزین کردم، به جای چندین مخلفات فقط یک نوع که مناسب با غذای اصلی باشه میذارم، و یک نوع نوشیدنی میذارم  ( که البته چندوقتی هست که فقط دوغ از فروشگاه میخرم، و به جای دلستر یا نوشابه یا نوشیدنی های گازدار، شربت زعفرونی، یا شربت لیموناد یا شربت خاکشیر تخم شربتی که از خانوم گل های همین تاپیک یاد گرفتم، درست میکنم و پذیرایی میکنم)

و چون ظرف و ظروف کمتر شده ، بعد از سرو غذا، ظرف ها داخل ماشین ظرفشویی چیده میشه، که همسرم این لطف رو میکنه و تموم ظرف هارو پاک میکنه و داخل ظرفشویی میچینه، من هم توی این فاصله دمنوش رو آماده میکنم تا دم بکشه، قابلمه ها که معمولا پلوپز رو جایگزین قابلمه ی برنج کردم، و همین استفاده از پلوپز باعث شده نیم ساعت وقت آشپزیم آزاد بشه و کنار میهمان بشینم، فقط قابلمه پلوپز هست برای شستن و یک قابلمه ی بزرگ که خورشت یا مرغ یا ماهی یا غذای اصلی توش پختم و نهایتا شاید اگر کشمش و زرشک برای پلو درنظر بگیرم یه تابه کوچک، و حتی این سه تا رو بعد رفتن میهمان میشورم، 

از میهمان بنده خدا که چند ساعت اومده ، قدم روی چشم من گذاشته ، برکت به خونه زندگیم آورده، اصلا کار نمیکشم، میهمان حرمت داره، خیلی هم حرمت داره، غریبه و آشنا ، آشنای درجه یک و دو یا دور و نزدیک هم برام نداره، خواهرمم خونم تشریف بیاره، ازش کار نمیکشم، توقع نمیکنم، مگر اینکه خودش دوست داشته باشه، چیدمان کنه سفره رو ، یا خودش اصرار کنه یه کمکی کنه، برای اینکه او هم معذب نشه و میهمان احساس راحتی کنه توی خونه ی من، یه کار کوچیک و بدون زحمت بهشون میدم، مثلا به سلیقه ی خودشون سبزی توی سبد بریزن یا سفره یا میز رو به سلیقه خودشون چیدمان کنن.

طفلی میهمان چندساعت میاد پیش من، باید استراحت کنه بهش خوش بگذره، به اندازه کافی خونه ی خودش کار میکنه، دقیقا مثه وقتی که میریم رستوران یا تالار کار نمیکنیم که، فقط پذیرایی میشیم، موزیک میشنویم، خوش میگذرونیم. 

برای بعد از غذا هم یک نوع دمنوش آماده میکنم.که کنارش یا از شیرینی که میهمان آورده میذارم و یا معمولا کیک یزدی من هفتگی چند عددی از جایی که همیشه تازه درست کرده، میخرم و تا چهارپنج روز تازه ی تازه توی یخچال میمونه و از اون پذیرایی میکنم.

و مهم ترین قسمت میهمانی که اضافه کردم طراحی بازی با میهمانان هست، یعنی قبلا اصلا همچین فرصتی و انرژی نداشتم که بخوام یه برنامه ی بازی بذارم و بیشتر بهمون خوش بگذره، ولی الان حتما بازی میکنیم. 

و موزیک و ساز و آواز رو هم اضافه کردم، چون همسرم و خودم ساز میزنیم، همسرم تار و من سنتور، برای همین بعد از دمنوش و شیرینی حتما ساز میزنیم و میهمانان خوش صدا و حتی 😄 با هم میخونیم و پر از شادی و انرژی میشیم. حتی بچه ها هم خیلی دوست دارن این قسمت رو و حتی اون قسمت بازی رو. 

تونستم وقت بذارم تاپیک های پس انداز و آشپزی رو خوندم.مهم ترین دستاوردهای یک ساله ی من از فالو کردن ا ...

دوم اینکه فقط یک نوع غذای مجلسی و پر و پیمون رستورانی یا تالاری درست میکنم، معمولا میدونم میهمانانم چه عادت های غذایی دارن، چیا نمیخورن یا ازین موارد، و مثل منوی رستوران یا تالار یک نوع غذای اصلی و کنارش برای هر غذا مخلفات مناسب با اون غذا رو میذارم، حتی سرو غذاهای من در ظرف های بزرگ هست، یعنی یه مجمع ( سینی مسی یا روحی ) بزرگ دارم که اگر زرشک پلو با مرغ باشه غذای اصلی من، پلو زعفرونی با کشمش رو داخل این مجمع بزرگ میریزم و مرغ شکم پر یا مرغ درسته آماده میکنم، عموما مرغ خرد شده یا تکه شده برای میهمان درست نمیکنم چون هم زمان آشپزی برام کمتر میشه، هم ظرف و ظروف کمتری چرب میشه، هم شیک تر و مجلسی تر هست 👌 

نهایتا شاید مرغ رو دو شقه میکنم، یعنی اگر چهار نفر میهمان داشته باشم و با خودمون میشیم ۷ نفر، یه مرغ درسته و یه دونه هم شقه یا همون نصف مرغ هم اضافه میذارم وسط برنج و وسط مجمع و دورش هم زرشک میریزم، و چند کاسه هم سس مرغ  میذارم،  و برای مخلفات هم سعی میکنم مصلحات غذا و گرمی و سردی و طبع گرم و سرد غذا رو رعایت کنم، و به فکر سلامت میهمان هم باشم.

همین مرغ درسته رو هم متنوع درست میکنم، فرضا یکبار مرغ ترش درسته، یکبار مرغ درسته با سس قرمز، یکبار مرغ درسته ی زعفرونی و … 

منوهای دیگه هم،  ماهیچه با سبزی پلو، پلو ماهی، که باز هم ماهی قزل آلا درسته درست میکنم 😄

خورشت قیمه بادمجان با پلو زعفرانی، حتی آبگوشت و دیزی،  و کلی غذای مجلسی و خوشمزه که یک نوع کافی هست. 

آماده سازی هارو هم شب قبل انجام 

میدم، و در یخچال آماده میذارم، مثل میوه ها شسته، سبزی خوردن شسته و آماده، اگر ماست و خیار باشه آماده شده شب قبل، اگر سالاد فصل باشه اونم آماده شده، 

سلام نه عزیزم ،کی همچین چیزی گفته 🤔🤔طلاسی یه اپلیکیشن خرید و فروش طلای شما طلا میخری (طلای تو به گ ...

ممنون که جواب دادید 

میگم که یا اشتباه شنیدم و درمورد چیز دیگه ای بوده یا ایشون هم اشتباه متوجه شدن

2810