سلام عزیزم بله حتما
اگر حساب نداری اول سرچ کنید افتتاح حساب همه مراحل هم توضیح داده بعد از طریق برنامه ای کاپ افتتاح حساب میکنید و تقریبا یک هفته زمان میبره تا از طرف خود بانک کارتو بهتون برسونن و احراز هویت بشید
تو این تایم میتونی از طریق مرات که همون داخل ای کاپ هست اعتبارسنجی بشید(خودش توضیح داده فیش حقوقی ،حکم بیمه یا گردش حساب و ...میخواد که اپلود میکنی) تقریبا 120 اینها هم برای اعتبارسنجی باید پرداخت کنی که یکسال اعتبار داره.
من مدارکمو بارگزاری کردم گفت میتونی تا 4600 ماهیانه قسط بدی(یعنی اعتبارسنجی تعیین کننده مبلغ قسط هست)
بعد دو راه داره یا اینکه با حسابت کار کنی اگر پول بمونه که عالیه مثلا 3 ماه یا بیشتر اگر هم نداری و نمیخوای پول بزاری میتونی امتیاز بخری از این شرکت تبلیغاتی ها که خیلی هم پر شده(من اصلا توصیه نمیکنم چون خیلی کلاهبرداری دارند توشون)
میتونی بری ستاد رسالت از خودشون هم کمک بخوای و امتیاز بخری
اما من چون به شدت نیاز مالی داشتم و شرایطم بد بود شوهرخواهرم امتیاز حسابشو زد واسه من خودش نمیخئواست وام بگیره که به من گفت با توجه به امتیازت و میزان پرداخت قسط میتونی 53 میلیون وام بگیری 12 ماهه بدون کارمزد
ضامن هم کسی که تو رسالت حساب داره سفته الکترونیکی رو واست امضا میکنه من 100 میلیون سفته دادم
از تو پیشخوان مجازی درخواست زدم یک روز بعد 53 اومد به حسابم ماه تقریبا ماهیانه 4400 باید پرداخت کنم
حالا دیگه خودم فقط دارم با رسالت کار میکنم حقوقم رو میزنم بهش امتیاز بگیرم
ماهیانه قرعه کشی هم دارم ماهی 50 میلیون میزنم به این کارت بعد میدم به صاحبش
که اون ور سال دوباره با فیش حقوقی جدید بتونم بگیرم