2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسیار عالی عزیزم خسته نباشید..یسوال ازوام ویپاد کارت به کارتم میشه انجام داد دیگ؟

باید برنامه دی جی پی رو نصب کنید میتونید با اون کارت به کارت کنید 

یعنی تو دی جی پی بریزید بعد از دی جی به کارت انتقال بدید 

سلام دوستان الان که دارم اینو تایپ میکنم دلم از همه چیز و همه کس گرفته اینقد طولانیه که نمیتونم توضی ...

دوست عزیز ناراحت نباش😘 همه از ابن روزها زیاد داشتیم 🥲شاید هم نزدیک دوره  ماهانه شما باشه و هورمونها تون کم و زیاد شده🫠

چند وقت پیش که همش تاپیک تعطیل میشد به رویا میگفتم وقتی  تعداد پریودهای تاپیک زیاد میشه دعوا راه میفته😁😜

من خودم چند روز پیش یه مختصر داستان زندگیمو نوشتم خودم از خوندش نزدیک بود سکته کنم🙄😬😮‍💨

الان هم تو شرایطی هستم که فشار روانی و اقتصادی  واقعا زیاده روم😔 خیلی نا امیدمیشم و کم میارم ولی باز مجبورم  ادامه بدم وقتی بچه هاتون بزرگ بشن تو شرایط خاصی قرار میگیری حتی اگه مشکل مالی هم نداشته باشی بازم کلی گیر و گور داری 🤕

بیخود نیست که بیشتر سکته های قلبی تو میان سالی اتفاق میفته 🤔

تا اونجا که میدونم بچه شما کوچیکه پس هنوز اول راهی محکم و صبور باش دوست من🫶💚

برای خورشید پس از شبهای طولانی
خداروشکر اینجا مطرح کردم الان حالم بهتر شدهواقعا به خودم زهر کرده بودم

میری خونه‌ی خودت استرس اجاره نداری

خودت تصمیم گیرنده ای

به سلیقه‌ی خودت تغییر میدی

آرامش داری 😍😍

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیز فرقی نداره بابقیه سریع فعال میشه و واریز میکنن اما برای وام ۱۰ تومنی باید ۱۴ روز از وقتی ک ...

متشکرم عزیزم از پاسخت 🌹🙏

چهارتومنی رو میخوام بگیرم دو سه ساعتی همش زده در حال اعتبار سنجی

قبلیا که به موقع پرداخت شده 

😑

متشکرم عزیزم از پاسخت 🌹🙏چهارتومنی رو میخوام بگیرم دو سه ساعتی همش زده در حال اعتبار سنجیقبلیا که ب ...

سری قبل خیلی سریع اعتبار سنجی شد و اومد به کارتم

الان نمیدونم چجور ه

وااای   چقدر هم لازممه ،

ممنون عزیزم خیلی خوشحال شدم راهنمایی کردینتو مدیریت لباس خیلی ضعیفم ،،مثلا برای پسرم لباس نو میخرم ب ...

پس مدیریت شما مشکل داره 

و به جای چند تا لباس ارزون 

یک لباس با کیفیت بخرید 

عزیزم ماهم ماشینمون و کلا از دم قسط خریدیم پول اصلااا نداشتیم بعد اونموقع یعنی آبان پارسال مثلا ماش ...

آریانا جون میشه لطفا بیشتر در مورد قسطی خریدن ماشین بیشتر توضیح بدی. کجا خریدید که پیش نخواستن؟

من شیفت بعد از مدرسه تدریس دارمشده روزهایی که سه تا نود دقیقه صبح کلاس خصوصی داشتمبعد از سه تا کلاس ...

شما بچه ندارين؟

خيلي دوس دارم منم كلاس خصوصي بردارم ولي همسرم نميذاره بچه كوچيك دارم خودشم كه درامدش ناچيزه اصلا بهم پول نميده

ممنون عزیزم خیلی خوشحال شدم راهنمایی کردینتو مدیریت لباس خیلی ضعیفم ،،مثلا برای پسرم لباس نو میخرم ب ...

عزیزم برای بازی بیرون لباس مخصوص بذار کنار من این کار رو میکنم اینطوری از همه نظر بهتره وبچه ها هم یادمیگیرن لباس خونگی برا وقتی که مهمون میاد هم جداست 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
آریانا جون میشه لطفا بیشتر در مورد قسطی خریدن ماشین بیشتر توضیح بدی. کجا خریدید که پیش نخواستن؟

نمایشگاه ماشین عزیزم پیش نمیخواد سودشو میگیره البته با توجه به بازپرداختت،  مثلا اگه قرار بود من این پول و ۱۵یا۲٠ ماهه پرداخت کنم سودشو بیشتر میکرد که با توجه به وضعیت بازار و اینا همه جا همینطوره که اونام ضرر نکنن، 

ما که خیلی راضی بودیم چون ماشین نداشتیمو هیچ پولی هم نداشتیم... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
باید برنامه دی جی پی رو نصب کنید میتونید با اون کارت به کارت کنید یعنی تو دی جی پی بریزید بعد از دی ...

عزیزم سامیه جون ، ویپاد دیگه مثل قبل نیست ، وام هاشو نقدی میریزه به حساب❤️

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
2810