2777
2789
سلام عزیزم دیدم شما ماشالله در زمینه ی خرید ملک تجربه ی خوبی دارین خواستم اگر امکان داره در مورد شرا ...

سلام عزیزم

من باشم تا عید طلا رو نگه میدارم

میگن امسال سال طلاست و رشد خوبی داره همچنان

بعدش ملک میخریدم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزممن باشم تا عید طلا رو نگه میدارممیگن امسال سال طلاست و رشد خوبی داره همچنانبعدش ملک میخرید ...

ی سوال برام پیش اومده اگر خدای ناکرده اوضاع به ج. ن. گ برسه طلا قابلیت نقد شوندگی داره؟ وضعیت ملک ب چه صورت میشه افت میکنه یا خیر؟ 

عزیزم پس اگر درآمد دارین میتونین کمی اقساط پرداخت کنینبه نظرم خونه یک اتاق رو نگه دارید برای پسرتون ...

ممنون گلم از راهنماییت. لطف کردین  

ما یه کم پرخرجیم پسر مدرسه غیر انتفاعی میره کلا به قول معروف برجمون زیاده تقریبا چیزی از درامد همسرم نمیمونه برای قسط جدید. ماشین خارجی هم موقع فروش متاسفانه زیر قیمت برمیدارن. ولی واقعا داشتن دو خونه هم منو به انحام کار ترغیب میکنه. 

فعلا که موندم مردد بین تصمیمای مختلف. انشالله هر چیزی صلاح و خیر برای همه اتفاق بیافته

خوب حالا نوبت تجربه من شد 

من ۲۳سال پیش وقتی میخاستم ازدواج کنم فقط یه چیز تو ذهنم بود خدا و بس...روایتی بود که اگه خواستگار مومن اومد اگر جواب رد بدید دنیا رو فساد میگیره و رازق خداست 

شوهرم اومد خواستگاریم گفت پدرش برشکست شده وهیییچ کمکی نمیتونه بکنه خودشم هیییچ پولی نداره حتی شاید حلقه ازدواج هم نتونه بخره منم گفتم اصلا و ابدا برام مهم نیست

باورتون میشه شب خواستگاری شلوار دوستش رو قرض گرفته بود چون نداشت...

وقتی جواب بله دادم فقط خدا خدا خدا بود که رسوند

یکی از اشناهاش بهش یه وام داد واسه خرید ومادبا اون پول هرچند کم یه حلقه ولبای وچادر وساعت وکفش خریدیم وتمام 

که بعد وام ازدواج رو دادیم بهش وقرض رو تسفیه کردیم 

ولی از اونجا که خدا رازق هست یکسال بعد یه خونه مناسب با یه صاحبخانه خوب نصیبمون شد خونه قدیمی بود ولی برای ما مثل قصر پادشاه بود خلاصه شاید تا چهار سال اول زندگی من لباسی نخریدم وخیلییی قناعت میکردیم گوشت کم میخوردیم میوه خیلی کم میخریدیم چون واقعا نبود ولی آروم آروم وضعمون بهتر شد و جای بهتری کرایه کردیم و..وو..

والان که در خدمت شما هستم یه خونه داریم ماشین داریم 

ودستهام هم پر طلا 

چهارتا بچه دارم وتا الان هیچ وقت هیچ وقت از کسی قرض نخواستم همیشه قرض دادم ولی تا حالا از کسی قرضی نخواستیم

حالا از خودم ومدیریتم بگم البته نمیگم همه کارهای من درسته ولی دیگه این روش من بوده...

تا حالا مربا از بیرون نخریدم خودم درست میکنم رب خودم درست میکنم الآنم ربم روی گازه شوید هم خشکوندم روی کابینت 

غذای با گوشت هفته آیی سه بار میخوریم 

دکتر لازم شدیم اول درمانگاه بیمه تامین اجتماعی هست که رایگانه 

لباس به اندازه نیاز میخرم اضافی وبه خاطر مد واینا نمیخرم 

کاپشن و..رو تا کوچیک نشه استفاده میکنیم شاید چهار سال شایدم بیشتر 

مسافرت سالی دو الی سه شایدم کمی بیشتر میریم ولی با صرفه جویی مثلا تا مجبور نشویم غذا از بیرون نمی‌گیریم ویا هتل گرون نمیریم اگه تابستون باشه از چادر وگرنه مسافرخونه ارزون قیمت 

تابستونا بستنی خودم درست میکنم البته لابه باش از بیرون هم می‌خریم کیک تولد خودم درست میکنم 

تنقلات چیپس و پفک فقط وقتی بیرون میریم 

نوشابه خیلی کم بیشتر برای مهمان 

الان شکر خدا وضعمون خوبه حقوق کارمندی داریم دعا کنید میخام یه کار اقتصادی بزرگ بکنم نذر کردم هرچقدر سود کردم یک پنجمش رو همون موقع خمس بدم وکمک به جامعه امام زمان کرده باشم

در حال حاضر کمی

فقط نگران بچه هام هستم  واسه ازدواجشان گاهی

ولی باز میگم رازق خداست میرسونه 

بچه ها یه خاطره بگم شب آخری که مادرم زنده بود داشتیم باهم حرف می‌زدیم نگران اوضاع اقتصادیشون بود بمیرم واسش 

بهش گفتم چند سالته گفت ۵۳ گفتم تا الان یه شب گرسنه موندی گفت نه در گفتم نگران نباش اونی که ۵۳ سال رازق تو بود الآنم هست لبخندی زد و چیزی نگفت بچه ها فرداش سکته کرد وبرای همیشه رفت.....

زندگی خیلی کوتاهتر از اونه که فکرش رو بکنید غصه دنیا رو نخوریدوبه رازق بودنش اطمینان داشته باشید اسراف نکنید و بخیل هم نباشید میانه رو....

حالا میانه روی هرکسی با کس دیگه فرق داره چون شرایط یکسان نیست 

دعاتون میکنم شماهم دعام کنید که کار اقتصادیم پا بگیره وسود خوبی بکنم به فضل و عنایت خدای مهربانم آن شاالله

ی سوال برام پیش اومده اگر خدای ناکرده اوضاع به ج. ن. گ برسه طلا قابلیت نقد شوندگی داره؟ وضعیت ملک ب ...

در وضعیت جنگ بله طلا رو همه میخوان ک بتونن فرار کنن

پس خریدار داره

ملک خرید و‌فروشش افت میکنه

چون ملک و ماشین دارایی های موقع امنیت هستن

موقع جنگ در کل دنیا فقط فلزات گرانبها ارزشمندن

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
نمی دونم . گفته اگر می تونی زودتر چکم رو آزاد کن .‌

ی وقت هست میخواد دسته چک بگیره و واقعا گیر چک شماست ک بعید میدونم. 

ی وقت هست همینجوری ی چیزی گفته شاید میترسه قسطا عقب بیفته ک بنظرم خیالشو راحت کن ک ب موقع میپردازی و مشکلی برا ایشون پیش نمیاد. 

سلام عزیزممن باشم تا عید طلا رو نگه میدارممیگن امسال سال طلاست و رشد خوبی داره همچنانبعدش ملک میخرید ...

سلام گلم. سپاس از راهنماییتون. 

همسرمم خیلی به رشد طلا خوش بینه میگه صبر کن سال دیگه با همین مقدار طلا هم خونه رو میخری و هم مازاد برات میمونه

منم دقیقا با هاتون موافقم .بالاخره هر کسی جیبش با اون یکب فرق داره.. یکی دوست داره لباس چند میلیونی ...

بسیار عالی عزیزم 👏👏👏بله بچه ها رو نباید زیاد با توقع به بار آورد ...اینو کاملا موافقم 

اگه کل حقوقتون مثلا خالص ماهی 15 تومن باشه

چقدرشو برای ۲ نفر پس انداز میکنید ؟ 

منظورم اینه گوشت مرغ برنج روغن میوه خوراکی سیفیجات ماست شوینده شارژ اینترنت قبض ها 

بنظرتون چقدر میشه پس انداز کرد 

ممنون گلم از راهنماییت. لطف کردین ما یه کم پرخرجیم پسر مدرسه غیر انتفاعی میره کلا به قول معروف برجم ...

گلم وقتی قسط داشته باشین از هر طریقی پولش جور میشه

اما درعوض صاحب دوتا خونه میشین به امید خدا

وقتی قسط داشته باشین خودتون رو مجبور میکنین که از هزینه های مازاد بزنین. مثلا رستوران کمتر برین یا لباس گرون نخرین

یا یک درامد اضافه درست میکنین

خلاصه که اگه درامدتون بالاست و از طرفی خودتون هم میدونین خرج های مازادتون هم بالاست، اصلا نترسین از پرداخت قسط وام. 

البته منم سبک زندگی لاکچری رو دوست دارم. اما خونه داشتن رو بیشتر دوست دارم 🤭

با این حال بازم مشورت کنید هم با اطرافیان دلسوز هم از یک مشاور اقتصادی

توی گوگل سرچ کنید مشاور اقتصادی در تهران

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

سلام عزیزان تو رو خدا منو هم راهنمایی کنید، ما ۷۰۰ میلیون پول داریم که با یه وامی که سپه بهمون قرار بود بهمون بده بشه یک میلیارد تو طرح خرید اقساطی آریزو ۶ میخواستیم شرکت کنیم و بخریم، حالا بانک سپه سیصد تومن رو به ما نمیده با اینکه چند ماه پول خوابوندیم اما کلا جلوی وامها رو بستن، حالا این ۷۰۰ تومن رو دستمون مونده نه تونستیم ماشین بخریم حالا نمیدونیم با این پول چیکار کنیم

اگه کل حقوقتون مثلا خالص ماهی 15 تومن باشهچقدرشو برای ۲ نفر پس انداز میکنید ؟ منظورم اینه گوشت مرغ ب ...

عزیزم خب بستگی به سبک زندگیتون داره

اما اگه هدف بزرگی دارین که نیاز داره براش پول جمع کنین، به نظرم میشه راحت ماهی ۶ ۷ تومن طلای دست دوم یا عیار بخرین. 

ماهی ۸ ۹ تومن خرج زندگی و خرج خودتون به شخصه کنین.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810